Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@svituska píše:
@shadowofangels
Já viděla jen pondělí, a ta paní mi přišla trochu trhlá, ale na druhou stranu ze všech nejpříjemnější a v kuchyni se pěkně otáčela, takže jsem to přála jí.. takže nevím
A já viděla jenom tu úterní, jak vařila a pak bulela ![]()
@MUFICE píše:
Ten chlap co bude vařit zítra je magor![]()
![]()
Mne prijdou magori vsichni, krome pondelni ![]()
@eviku-miluna píše:
Mne prijdou magori vsichni, krome pondelni
No, já to myslela jinak, ale nechci být sprostá. Prostě někomu říci, že ho hodím z okna nebo at drží hubu je ve společnosti nepřípustné ![]()
Nevim, ale mne cely ten konflikt pripadal jakoby nahrany…
aby prilakali co nejvic divaku ![]()
@januschka píše:
Nevim, ale mne cely ten konflikt pripadal jakoby nahrany…aby prilakali co nejvic divaku
Souhlasím! určitě Prostřeno má už nižší sledovanost, tak si tam někoho dosadili. Lidi udělají pro peníze cokoliv. To nebylo přirozené, nebylo to reálné.
@Whynot píše:
Souhlasím! určitě Prostřeno má už nižší sledovanost, tak si tam někoho dosadili. Lidi udělají pro peníze cokoliv. To nebylo přirozené, nebylo to reálné.
A hlavne Zaneta ze sebe delala takovou kravu, ze takova snad ani nemuze existovat…Prostreno se mi prestava libit-tahaji nas za nos a posledni dobou stale casteji…
Taky nevěřím, že by někdo něco takového předváděl v televizi…určitě je to fejk jak bejk ![]()
Halo halo je tu někdo? potřebuji poradir, prisla jsem z párce a hci kouknout na dnešní vecerni dil prostrena a nejde mi najit na prima play, uz se vam to nacetlo, nebo to tam nedali? popripade prosim prosim o odkaz na dnešní videjko poku vám to jde. děkuji
Mě osobně by zajímalo jak to v tom prostřenu chodí, jako zákulisí apod. Protože to co tam bylo dneska to svět neviděl…
@Whynot nekecam… miluju tě…
ja to hledam v nervech… moc moc děkuju
Já automaticky chodím na tuto stránku, když chci vidět předešlý díl…na Prima play se nevyznám, ale když to nejde na té klasické stránce, tak jdu na Prima play a tam mám nervy taky ![]()
@Whynot tak ai nemiluju… objevilo se tam ideo ze stredy.. jakoze proste zmacknu na video pavla a jede me středa :///