Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50174
26.2.15 20:48
@svituska píše:
@shadowofangels
Já viděla jen pondělí, a ta paní mi přišla trochu trhlá, ale na druhou stranu ze všech nejpříjemnější a v kuchyni se pěkně otáčela, takže jsem to přála jí.. takže nevím :nevim:

A já viděla jenom tu úterní, jak vařila a pak bulela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
26.2.15 23:27

Skvělé video je i TADY :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
26.2.15 23:47
@MUFICE píše:
Ten chlap co bude vařit zítra je magor :zed: :zed: :cert:

Mne prijdou magori vsichni, krome pondelni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
26.2.15 23:48
@eviku-miluna píše:
Mne prijdou magori vsichni, krome pondelni :think:

No, já to myslela jinak, ale nechci být sprostá. Prostě někomu říci, že ho hodím z okna nebo at drží hubu je ve společnosti nepřípustné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.2.15 19:28

Nevim, ale mne cely ten konflikt pripadal jakoby nahrany… :nevim: aby prilakali co nejvic divaku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.2.15 19:39
@januschka píše:
Nevim, ale mne cely ten konflikt pripadal jakoby nahrany… :nevim: aby prilakali co nejvic divaku :think:

Souhlasím! určitě Prostřeno má už nižší sledovanost, tak si tam někoho dosadili. Lidi udělají pro peníze cokoliv. To nebylo přirozené, nebylo to reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.2.15 19:44
@Whynot píše:
Souhlasím! určitě Prostřeno má už nižší sledovanost, tak si tam někoho dosadili. Lidi udělají pro peníze cokoliv. To nebylo přirozené, nebylo to reálné.

A hlavne Zaneta ze sebe delala takovou kravu, ze takova snad ani nemuze existovat…Prostreno se mi prestava libit-tahaji nas za nos a posledni dobou stale casteji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.2.15 19:47

@januschka

Taky nevěřím, že by někdo něco takového předváděl v televizi…určitě je to fejk jak bejk :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 19:51

Halo halo je tu někdo? potřebuji poradir, prisla jsem z párce a hci kouknout na dnešní vecerni dil prostrena a nejde mi najit na prima play, uz se vam to nacetlo, nebo to tam nedali? popripade prosim prosim o odkaz na dnešní videjko poku vám to jde. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.2.15 19:52

Mě osobně by zajímalo jak to v tom prostřenu chodí, jako zákulisí apod. Protože to co tam bylo dneska to svět neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.2.15 19:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 19:58

@Whynot nekecam… miluju tě… :D ja to hledam v nervech… moc moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.2.15 20:00

@SnažilKasandra :mrgreen:

Já automaticky chodím na tuto stránku, když chci vidět předešlý díl…na Prima play se nevyznám, ale když to nejde na té klasické stránce, tak jdu na Prima play a tam mám nervy taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 20:05

@Whynot tak ai nemiluju… objevilo se tam ideo ze stredy.. jakoze proste zmacknu na video pavla a jede me středa :///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
27.2.15 20:08

Komedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie