Dnešní Prostřeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8040
2.10.15 11:11

@Ale85,
to je právě ono, že si taky myslím, že sledovanost to má velkou. Ale s tou kuchařkou Ládi Hrušky naprosto souhlasím, takhle by to mělo být. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.15 12:13
@Ale85 píše:
@carola no, na dnešek jsem hodně zvědavá…Prima by jako výhru měla dát kuchařku Ládi Hrušky a hotovo, zas by to bylo o vaření, protože co jsou lidi ochotni a schopni udělat pro 50 tis. 8o Zas na druhou stranu, něco se tam děje a sledovanost to má určitě velkou.

Jo jo, je to jen o penezich. Jenze bohuzel jedine na to lidi slysi. Kdyby se hralo o Hrusku, tak se nikdo neprihlasi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
2.10.15 18:06

Tak jsem zvědavá, jak se předvede, socka. Já fakt nejsem zlá, taky bydlíme úplně obyčejně, takže bych jí za to nekritizovala, ale je to fakt mrcha, to mi vadí a Šárka ohledně té Růženy, že kdyby si našla burana, tak by maso jedla, no comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
2.10.15 18:08

Čus, zatím se to vyvíjí, jak jsem předpokládala. Přijde ještě někomu normální, že vegetariánce nenabídne nic kromě dezertu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.15 18:09

@carola, zatim nic moc teda. Hned prvni jidlo a uz tam nedala cibuli. A kolik rikala, ze ji je? Ja rozumela dvacet 8o

Sarku snad ani nekomentuju, je rovnou na ranu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.15 18:10
@matkabagristy píše: Čus, zatím se to vyvíjí, jak jsem předpokládala. Přijde ještě někomu normální, že vegetariánce nenabídne nic kromě dezertu?

Ja jen doufam, ze dostane nejmin bodu, aby ji sklaplo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.15 18:13

Ty kraaaaaso, ta jede! Testo bez mlika a pomerancove prekvapeni z mandarinek. Ona je vazne krava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
2.10.15 18:14
@Kčeká 3.neplánované miminko.sty píše:
@carola, zatim nic moc teda. Hned prvni jidlo a uz tam nedala cibuli. A kolik rikala, ze ji je? Ja rozumela dvacet 8oSarku snad ani nekomentuju, je rovnou na ranu :pocitac:

Ano,20 let a ceka 3.neplánované miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
2.10.15 18:14
[citacní čekat.
@matkabagristy píše: Čus, zatím se to vyvíjí, jak jsem předpokládala. Přijde ještě někomu normální, že vegetariánce nenabídne nic kromě dezertu?

Co od ní čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
2.10.15 18:16
[cimandarinky mě taky pobavily. PKristy** píše:
Ty kraaaaaso, ta jede! Testo bez mlika a pomerancove prekvapeni z mandarinek. Ona je vazne krava..

Ty mandarinky mě taky pobavily.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.15 18:16

Hele, ja si zacinam myslet, ze si dela srandu. Jakoze to ma byt show. Protoze mi nerikejte, ze je nekdo takovy jouda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.10.15 18:17

8o 8o budou jíst rukama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
2.10.15 18:18
Já myslím, zeitace] @KPKristy píše:
Hele, ja si zacinam myslet, ze si dela srandu. Jakoze to ma byt show. Protoze mi nerikejte, ze je nekdo takovy jouda :nevim:

Ja myslím, že to bohužel sranda není:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
2.10.15 18:18
Vypadá to take] @Ginuš píše:
8o 8o budou jíst rukama 8o

Vypada to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.10.15 18:19
@KPKristy píše:
Hele, ja si zacinam myslet, ze si dela srandu. Jakoze to ma byt show. Protoze mi nerikejte, ze je nekdo takovy jouda :nevim:

no myslím si, že ona takhle žije a bere to jako super vaření - no spíš nevaření, protože volá příteli jak s co vaří 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí