Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ale85,
to je právě ono, že si taky myslím, že sledovanost to má velkou. Ale s tou kuchařkou Ládi Hrušky naprosto souhlasím, takhle by to mělo být. ![]()
@Ale85 píše:
@carola no, na dnešek jsem hodně zvědavá…Prima by jako výhru měla dát kuchařku Ládi Hrušky a hotovo, zas by to bylo o vaření, protože co jsou lidi ochotni a schopni udělat pro 50 tis.Zas na druhou stranu, něco se tam děje a sledovanost to má určitě velkou.
Jo jo, je to jen o penezich. Jenze bohuzel jedine na to lidi slysi. Kdyby se hralo o Hrusku, tak se nikdo neprihlasi..
Tak jsem zvědavá, jak se předvede, socka. Já fakt nejsem zlá, taky bydlíme úplně obyčejně, takže bych jí za to nekritizovala, ale je to fakt mrcha, to mi vadí a Šárka ohledně té Růženy, že kdyby si našla burana, tak by maso jedla, no comment.
Čus, zatím se to vyvíjí, jak jsem předpokládala. Přijde ještě někomu normální, že vegetariánce nenabídne nic kromě dezertu?
@carola, zatim nic moc teda. Hned prvni jidlo a uz tam nedala cibuli. A kolik rikala, ze ji je? Ja rozumela dvacet ![]()
Sarku snad ani nekomentuju, je rovnou na ranu ![]()
@matkabagristy píše: Čus, zatím se to vyvíjí, jak jsem předpokládala. Přijde ještě někomu normální, že vegetariánce nenabídne nic kromě dezertu?
Ja jen doufam, ze dostane nejmin bodu, aby ji sklaplo..
Ty kraaaaaso, ta jede! Testo bez mlika a pomerancove prekvapeni z mandarinek. Ona je vazne krava..
@Kčeká 3.neplánované miminko.sty píše:
@carola, zatim nic moc teda. Hned prvni jidlo a uz tam nedala cibuli. A kolik rikala, ze ji je? Ja rozumela dvacetSarku snad ani nekomentuju, je rovnou na ranu
Ano,20 let a ceka 3.neplánované miminko.
Co od ní čekat.
Ty mandarinky mě taky pobavily.:-)
Hele, ja si zacinam myslet, ze si dela srandu. Jakoze to ma byt show. Protoze mi nerikejte, ze je nekdo takovy jouda ![]()
Ja myslím, že to bohužel sranda není:-).
@KPKristy píše:
Hele, ja si zacinam myslet, ze si dela srandu. Jakoze to ma byt show. Protoze mi nerikejte, ze je nekdo takovy jouda
no myslím si, že ona takhle žije a bere to jako super vaření - no spíš nevaření, protože volá příteli jak s co vaří ![]()