Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám z ní takové smíšené pocity…myslím si že není hloupá..proto nechápu co to tam předvádí a proč vlastně. jestli je ten bláznivý smích jen způsob jak si uvolnuje nervozitu nebo se prostě předvádí. a jestli se předvádí proč takto pubertálním stylem
taky jsem zvědavá..každopádně mi neepřijde fer kdyz soutezici hodnoti schvvalne malo body.je to vyčůrané a nečestné
ale jak už tomu na světě bývá ne každý jedná čestně a najdou se i tací co mají na takovou taktiku žaludek ![]()
@Pincenza píše:
@kometa32 30, nevyhraje všechno, má stejně jak ta bloncka.
A dobře vařila? Já si to budu muset pustit. ![]()
@wiki čiki píše:
Ta tělocvikářka mě fakt dostala s tou zábavou
to byla fakt zábava jako trám, to je rovnou mohla nechat běhat kome baráku
jídlo vypadalo dobře ![]()
@neila no ale žádnej šlágr, to uvařim s prstem v pr… a to nejsem žádná extra kuchta jako. ![]()
Ruska je trapka, ale je fakt, že mě každý její video rozesmálo a dnešní díl si rozhodně nenechám ujít
Jinak kdo je mi od prvního dne silně nesympatický je ta tělocvikářka!
Tu bych doma na návštěvě nesnesla. Přijde mi, že už je zblblá z toho jak je doma se svými dětmi a chybí ji ta buzerace dětí ve škole při tělocviku - proto to gesto u včerejšího přípitku (zřejmě nemoc z povolání) a až moc se snažila. Ruska ji sice dala tři body což bylo podlý ale ona zase lhala při předkrmu, který lehce spálila, že to tak má být…holt je to soutěž, kde jde o peníze a Ruska se aspoň na začátku přiznala, že chce vyhrát, takže se dalo čekat že bude taktizovat… ![]()
Uvidíme, co se tam dnes stane. Už se těším! ![]()
@neila tam snad kdyby se přihlásil hovnometař tak bude zábava metat hovna ![]()
@Evelína91 nebo jak tělocvikářka dojíždí ty talíře
chro chro
![]()
@neila píše:
to byla fakt zábava jako trám, to je rovnou mohla nechat běhat kome barákujídlo vypadalo dobře
Na tom TRX jim zrovna dala takový blbý cvik a ještě po jídle
![]()
@Evelína91 ruska je trhlá, ovšem s pánčelkou bych nevydržela ve stejné místnosti víc než půl hodiny ![]()
@Pincenza píše:
@kometa32 30, nevyhraje všechno, má stejně jak ta bloncka.
Jestli myslíš Nikol, tak ta má 33, ne? Tedy nejvíc.
Jinak mně je ta Eliška tedy sympatická… ![]()
@wiki čiki
@Evelína91 tak aspoň se vynašla, mě spíš vadí takoví ti blbci, co říkají jak všechno dělají domácí, pak fláknou do polévky bujón a ještě prohlásí, že neeee
takoví už tam taky byli, ty bych fackala ![]()
@Pincenza njn, vždyť celé prostřeno je taková soutěž-nesoutěž, vždycky lepší než vývar s domácíma nudlema, který je pro většinu vrchol jejich umění
mě se teda nelíbilo, jak to jídlo prezentovala, to bylo fakt slabé… vkus moc nemá, na to jaká je „chytrá“, tak bych čekala, že si to trošku připraví i na oko ![]()