Do 1. roku bez plen?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.5.16 09:10

@Tamtama Tak to se Ti ani nedivím že máš z odplínkovávání strach ;) :jazyk:
Mě je to tak celkem jedno jestli bude mít plínku do 2 nebo 3,jsou důležitější jiné věci..Jak vidím, nejspíš se nám to teď nepovede, ale zkusíme.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
24.5.16 08:25
@berry4 píše:
Máš šanci. Když budeš důsledná a posadíš několikrát za den na nočník, aby pochopil, co po něm chceš, nakrátko-po spaní, jídle, prostě když je potřeba čurat, nebudeš ho tam dusit násilím dlouho, jen na to vyčůrání, potom obrovská pochvala a naučíš ho, že tam se aá, po vykonání, že je tááákhle velký chlapík a že udělal aá apod, pochopí. Já to u všech dětí praktikovala od chvíle, kdy seděly a v 15 ti měsících byly samy bez plen přes den ;)

Jenže k tomu jsou potřeba minimálně 2 základní předpoklady a sice ty, že se nechá na nočník posadit dobrovolně a že tam vydrží aspoň 2 vteřiny :-D Jak už jsem tu psala, dcera tyto 2 předpoklady splňovala v 9.měsících a spolupracovala, syn to od začátku těžce bojkotuje, možná kdybych se na to vykašlala a začala jsem až teď, když mu bude skoro 18 měsíců, udělala bych líp než když jsem ho vysazovala a on ještě k tomu nedozrál, a to jsem to rozhodně nelámala přes koleno, že bych ho vysazovala násilím, jen jsem vždy přístavu la nočník a zkoušela vysvětlovat. Naprosto bez úspěchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze