Do 1. roku bez plen?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Tamtama Tak to se Ti ani nedivím že máš z odplínkovávání strach
![]()
Mě je to tak celkem jedno jestli bude mít plínku do 2 nebo 3,jsou důležitější jiné věci..Jak vidím, nejspíš se nám to teď nepovede, ale zkusíme.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
Máš šanci. Když budeš důsledná a posadíš několikrát za den na nočník, aby pochopil, co po něm chceš, nakrátko-po spaní, jídle, prostě když je potřeba čurat, nebudeš ho tam dusit násilím dlouho, jen na to vyčůrání, potom obrovská pochvala a naučíš ho, že tam se aá, po vykonání, že je tááákhle velký chlapík a že udělal aá apod, pochopí. Já to u všech dětí praktikovala od chvíle, kdy seděly a v 15 ti měsících byly samy bez plen přes den
Jenže k tomu jsou potřeba minimálně 2 základní předpoklady a sice ty, že se nechá na nočník posadit dobrovolně a že tam vydrží aspoň 2 vteřiny
Jak už jsem tu psala, dcera tyto 2 předpoklady splňovala v 9.měsících a spolupracovala, syn to od začátku těžce bojkotuje, možná kdybych se na to vykašlala a začala jsem až teď, když mu bude skoro 18 měsíců, udělala bych líp než když jsem ho vysazovala a on ještě k tomu nedozrál, a to jsem to rozhodně nelámala přes koleno, že bych ho vysazovala násilím, jen jsem vždy přístavu la nočník a zkoušela vysvětlovat. Naprosto bez úspěchu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit