Do 1. roku bez plen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
8.4.16 19:57

@Lenka 6dětí Zkoušela jsem dceru posazovat kolem 18 měsíců a sama to fakt zkoušet nechtěla a nezačala až do minulého měsíce. Najednou jí to došlo a na nočník už chodí bez problémů. Do té doby totální bojkot a řev jen jsem se pokusila ji posadit. Musela k tomu dozrát. Během chvilky si myslím, že bude i na spaní bez pleny. Budí se suchá, hned chce na nočník a do pleny odmítá čurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
8.4.16 21:45

A my jsme se doma dneska taky všichni vykadili, jsem moc pyšná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
8.4.16 21:48

@kacka52 jasně každý dítko to má jinak, nikdo nebude do plínek dělat do 18 :D :D :D
Myslím že to udělám jako vy, nechám ho být, on k tomu jednou dozraje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
18.5.16 09:02
@Jenesis píše:
@MalVera možné to je, jen v té době nebylo nic v tv a nebyl internet, tak se na to čas našel. Ne jako ted, kdy je in to vůbec neřešit a pak být ohromně překvapený, že to nepřišlo samo.
@tamata, @mroe jo a ještě poslední, když se můj svět smrskl jen na čurání a kakání a dle vás, si neužiju s dítětem tolik srandy a zábavy jako vy. Tak si povíme, kdo bude vysmátej, až my za dva měsíce nebudeme plíny potřebovat a vy se štěstím do dvou let, ale s velkou pravděpodobností do tří a více let budete seškrabovat smrdlavý bobky ze zad svých dětí. A řešit jak je možné, že to není tak jak psali ostatní, že dítě osvíceně samo nedoneslo nočník a neřeklo, že chce lulat, ale naopak vřeští jak tur a schovává se. Těch diskuzí je tady nepoměrně víc, než těch jak naučit dítě brzo. Po tom si povíme čí život se točí okolo ho.ven
PS:můj přítel právě 9ti měsíční dceru učí jak slézat sama z gauče, točí se jeho život jen kolem toho? Mučí dítě? :P :mavam:

Už uběhly skoro 2 měsíce. Tak se chci zeptat, zda už je dítko bez plen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
18.5.16 09:33

Také by mě zajímalo jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.16 10:19

Holky omlouvám se že sem vtupuju i zakladatelce, snad dá vědět jak to mají teď. Náš malej má v sobotu 12m, mamča říká že mu to krásně vyšlo, že mám velkou šanci ho přes léto naučit bez plen. Kámoška mi zas říkala že je to ještě hrozně brzo, že šanci nemám. Jejich malá půjde v září do školky a ještě když někam jdou má plínku, to se mi zase zdá dlouho..(ale tak každý mimčo to má jinak, kdo ví jak se povede nám).Myslíte že mám šanci? Ono asi bude hlavně záležet na něj jak to pochopí a jak bude šikovnej, že? Ale zas když si ještě neumí říct.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.16 10:21

Mám tam chybu, má tam být napsaný NA NĚM, ale tak to vám asi dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.5.16 10:51

Jooo taky by mě zajímalo jak to dopadlo a prosím pravdivou odpověď ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.5.16 10:52

@ruzovaprincezna ahoj :mavam: já teda z pohledu líné matky bych ho letos nechala být a zkusila to třeba příští léto :lol: i když, jestli bude prcek lenoch, bude pro něj třeba pohodlnější to pustit do kalhot ještě ve čtyřech letech jako ten můj exemplář :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
18.5.16 10:54

@ruzovaprincezna mám kluka narozeného o prázdninách a najivně jsem si myslela, že v roce, tak to pravdu nevyšlo, říkala jsem si, že do druhých narozenin už budeme bez plen a nic, nakonec mu seplo až na podzim kdy měl 2 a čtvrt a to podotýkám, že jsem se snažila vysazovat,… a stejně mi to bylo na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.5.16 10:55
@ruzovaprincezna píše:
Holky omlouvám se že sem vtupuju i zakladatelce, snad dá vědět jak to mají teď. Náš malej má v sobotu 12m, mamča říká že mu to krásně vyšlo, že mám velkou šanci ho přes léto naučit bez plen. Kámoška mi zas říkala že je to ještě hrozně brzo, že šanci nemám. Jejich malá půjde v září do školky a ještě když někam jdou má plínku, to se mi zase zdá dlouho..(ale tak každý mimčo to má jinak, kdo ví jak se povede nám).Myslíte že mám šanci? Ono asi bude hlavně záležet na něj jak to pochopí a jak bude šikovnej, že? Ale zas když si ještě neumí říct.. :?

Noooo já bych to zkusila, přece jen bude léto, může počůrat kytičky…já teď pracuji s 19m na odplenkování a zatím se nám to úspěšně nedaří :oops: ale víš co, příští rok už mu budou 2…já bych to na tvém místě zkusila, ale netlačila bych na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61085
18.5.16 10:59

Tak ja mam taky kvetnovyho, letos uz dvouletyho.. ale v lete bez sance.. po zahrade behal nahej a proste si cural jak chtel.. stal a cural a snad o tom ani nevedel :lol: nekdy na roce a pul jsem to zkousela znovu, tak to uz chodil po baraku a cural jak chtel :lol: na nocniku nic pak si stoupnul a za minutu se nekde vycural.. ted ve dvou letech zkousime znovu.. uz ale aspon kdyz ho posadim na nocnik tak rekne ze nejde.. ale ze by rek kdy to pujde to ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.16 11:00

@Tamtama Jéé nazdárek.. :mavam: No zatím jsme na tom tak že stejně ještě sám nechodí a říct si taky neumí, takže asi těžko momentálně můžem chodit venku čůrat na kamínky nebo na kanál..(stejně je na to ještě zima) Uvidíme, počkáme, zkusíme..Rozhodně ho do ničeho nutit nebudu. Když se nepodaří, nevadí. Ta kámoška mi právě říkala, že venku nám to pak třeba půjde, ale co potom doma, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.5.16 11:01

@ruzovaprincezna Určitě ho nechej třeba na zahradě nahatého, za to nic nedáš a když to tam někde pokropí, tak to neva.
A uvidíš, ale spíš bych hádala, že ještě bude brzo.

Říkat si nemusí, prostě bude mít nočník v dohledu, tak si zajde :nevim: na to mluvit nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.5.16 11:03

@ruzovaprincezna tak když vezmu svého mladšího, ten byl v roce prakticky ještě ležící mimino :mrgreen: starší byl vyspělejší, toho jsem zkusila před druhým rokem. Pochopil hned, ale jak si uvědomil, že je to napořád, tak ho to přestal bavit a od té doby jede do kalhot (kromě školky) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze