Do jaké míry řešíte osobní problémy na internetu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
13.6.14 20:03
  • Citovat
  • Upravit
31672
13.6.14 20:04

Ne, soukromí na fb fakt nesdílím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
13.6.14 20:05
@Petra Z píše:
Miluju tě a píše to ženská chlapovi který sedí vedle ni a na to ji odpoví :roll: ja tebe taky :mrgreen:
Asi se doma nebaví spolu

My si takhle posíláme zajímavé odkazy, protože otočit noťasem je strašně náročný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65458
13.6.14 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 20:06

@Miusche žádnou podporu nepotřebuju, jen mi řekla, že to na facebooku řeší každej, ale já znám jen jí :nevim: A vadí mi to z toho důvodu, že se pak diví, že každý ví jak jí doma manžel zbušil :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1907
13.6.14 20:08

Taky mam jednu kamosku ktera na fb resi uplne vse a ma tam tolik fotek sveho maleho ditete, ze si rikam, ze uz to ma jako fotoalbum.Co nedokazu pochopit je, ze si spousta lidi dava verejne fotky svych nahych deti 8o :nevim: ja tam mam dceru v plavkach a i tak jsem si rikala, zda to neni moc.
Ale mam i pratele, kteri snad za celou dobu zadny status nemeli. A takovy extremek: jedna sestra prala k narozkam druhe sestre na fb, ale v realu i kdyz byli spolu doma ji nepoprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.6.14 20:09

FB mám. V přátelích mám převážně lidi se společným koníčkem a to z celého světa. FB vnímám velmi pozitivně, pokud je využíván s rozumem. I když je pravda, že ten rozum máme každý jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.6.14 20:10

Ale zase diky temhle statusum se clovek dozvi, ze v podstate jsme vsichni jen lide a hodne problemu mame podobnych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.6.14 20:12
@alexxa píše:Ale mam i pratele, kteri snad za celou dobu zadny status nemeli.

Takovým pasivním okukovatelům ostatních taky nefandím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.6.14 20:13
@Anonymní píše:
@Miusche žádnou podporu nepotřebuju, jen mi řekla, že to na facebooku řeší každej, ale já znám jen jí :nevim: A vadí mi to z toho důvodu, že se pak diví, že každý ví jak jí doma manžel zbušil :kytka:

A anonymní jsi tedy proč? A proč jí tu diskuzi chceš ukázat? :-)A propos - já znám lidí, co všude řeší opravdu „každý prd“… A nějak jim to nedochází. To jsou prostě určité osobnostní typy. Nezmění se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
13.6.14 20:14

Na fejsu jsem ochotná si zanadávat na nočníkovou nehodu, sdělit plán dne, ukázat fotky dětí-. Ale to si myslím jsem ještě v normě. Nějaký ten osobní pocit ano, např :Štve mě baba na sociálce (fakt jen příklad!) ale „Manžel chrápe, k večeři sněd šest knedlí a asi má milenku“ to rozhodně ne. Opravdu soukromé věci, natož vztah v rodině, s manželem, to nřeším snad ani s těma kamarádkama.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.6.14 20:15

Nechápu, proč si lidé neváží svého soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.14 20:16
@Anonymní píše:
Tak to jsem ráda, že na tohle nemám takovýhle názor jenom já :kytka: Večer jí dám diskuzi přečíst :cert:

asi takhle - mám známou, co měla na FB doslova online porod, fakt všechno, vč. času kontrakcí atd.. mi to přijde divný - tohle má být intimní.. ovšem každého věc :think: když chce mít na fb někdo fotky např dětí, vč některých nechutných, urážlivých atd, ať je tam má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
13.6.14 20:16

Já mám třeba i FB rozdělený do několika skupin (rodina, přátelé, práce a pod.) a fotky i statusy sdílím podle toho, pro koho jsou určeny…a to že mě nas*al manžel si zdrbnu tady s holkama v uzavřence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
13.6.14 20:19
@Burj Chalifa píše:
Nechápu, proč si lidé neváží svého soukromí.

ale přeci účet na fb neznamená, že se člověk musí vzdát soukromí. Záleží na tobě, kde máš hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová