Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
Miluju tě a píše to ženská chlapovi který sedí vedle ni a na to ji odpovíja tebe taky
Asi se doma nebaví spolu
My si takhle posíláme zajímavé odkazy, protože otočit noťasem je strašně náročný ![]()
@Miusche žádnou podporu nepotřebuju, jen mi řekla, že to na facebooku řeší každej, ale já znám jen jí
A vadí mi to z toho důvodu, že se pak diví, že každý ví jak jí doma manžel zbušil ![]()
Taky mam jednu kamosku ktera na fb resi uplne vse a ma tam tolik fotek sveho maleho ditete, ze si rikam, ze uz to ma jako fotoalbum.Co nedokazu pochopit je, ze si spousta lidi dava verejne fotky svych nahych deti
ja tam mam dceru v plavkach a i tak jsem si rikala, zda to neni moc.
Ale mam i pratele, kteri snad za celou dobu zadny status nemeli. A takovy extremek: jedna sestra prala k narozkam druhe sestre na fb, ale v realu i kdyz byli spolu doma ji nepoprala.
FB mám. V přátelích mám převážně lidi se společným koníčkem a to z celého světa. FB vnímám velmi pozitivně, pokud je využíván s rozumem. I když je pravda, že ten rozum máme každý jiný.
Ale zase diky temhle statusum se clovek dozvi, ze v podstate jsme vsichni jen lide a hodne problemu mame podobnych.
@alexxa píše:Ale mam i pratele, kteri snad za celou dobu zadny status nemeli.
Takovým pasivním okukovatelům ostatních taky nefandím
@Anonymní píše:
@Miusche žádnou podporu nepotřebuju, jen mi řekla, že to na facebooku řeší každej, ale já znám jen jíA vadí mi to z toho důvodu, že se pak diví, že každý ví jak jí doma manžel zbušil
A anonymní jsi tedy proč? A proč jí tu diskuzi chceš ukázat?
A propos - já znám lidí, co všude řeší opravdu „každý prd“… A nějak jim to nedochází. To jsou prostě určité osobnostní typy. Nezmění se.
Na fejsu jsem ochotná si zanadávat na nočníkovou nehodu, sdělit plán dne, ukázat fotky dětí-. Ale to si myslím jsem ještě v normě. Nějaký ten osobní pocit ano, např :Štve mě baba na sociálce (fakt jen příklad!) ale „Manžel chrápe, k večeři sněd šest knedlí a asi má milenku“ to rozhodně ne. Opravdu soukromé věci, natož vztah v rodině, s manželem, to nřeším snad ani s těma kamarádkama.. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to jsem ráda, že na tohle nemám takovýhle názor jenom jáVečer jí dám diskuzi přečíst
asi takhle - mám známou, co měla na FB doslova online porod, fakt všechno, vč. času kontrakcí atd.. mi to přijde divný - tohle má být intimní.. ovšem každého věc
když chce mít na fb někdo fotky např dětí, vč některých nechutných, urážlivých atd, ať je tam má..
Já mám třeba i FB rozdělený do několika skupin (rodina, přátelé, práce a pod.) a fotky i statusy sdílím podle toho, pro koho jsou určeny…a to že mě nas*al manžel si zdrbnu tady s holkama v uzavřence ![]()
@Burj Chalifa píše:
Nechápu, proč si lidé neváží svého soukromí.
ale přeci účet na fb neznamená, že se člověk musí vzdát soukromí. Záleží na tobě, kde máš hranice.
@lleennttiillkkaa