Do jaké řady v divadle?

400
10.8.13 10:46

Do jaké řady v divadle?

Ahoj. Do jaké řady je v divadle nejlepší koupit lístky, abyste dobře viděli, nebyli ani moc daleko, ale ani nemuseli zaklánět hlavu? Jdeme do malého divadla s malou scénou, kde je jen devět řad po cca 15 sedadlech. Kam byste podle zkušenosti řekli, že je nejlepší lístky koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
10.8.13 10:50

Podle mě 2.-3- řada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.8.13 10:52

Já myslím, že když je to tak malé divadlo, tak jeviště nebude asi moc vyvýšené (pokud vůbec), tak žádné velké zaklánění nehrozí :-) Já bych šla klidně i do první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.8.13 10:53

Záleží, jak je vysoké pódium :nevim: Já chodím často do divadel, kde ani pódium není, tak jdu do první řady. Pak záleží i na tom, jestli jsou tam stupně :) Ta třetí řada bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.8.13 10:54

Taky záleží na tom, jak je hlediště udělané. Někde se zvedá, někde je v rovině. Někde je jeviště v úrovni hlediště. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
10.8.13 11:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
10.8.13 11:05

@Mysina podle fotky bych brala 1.-2. řadu uprostřed ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
10.8.13 11:07

@Mysina
Na Prádle jsem viděla vždycky dobře, ale nevím, o kterou jde hru, oni to jak vidím přestavují dle toho, co hrajou. Pokud jdeš do pokladny, poradila bych se s nimi, pokud přes net, napsala bych jim, ať mi poradí. Vždycky mi všude poradili a vždycky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
10.8.13 11:21

Je to na muzikál Rent. V rezervačním systému mají čtvrtou a pátou řadu zablokovanou, takže tam lístek bohužel nekoupím. Tak asi ta třetí nejspíš.

http://www.rent-musical.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.8.13 12:51

Když jsme jeli na Vánoční koledu (na Káááju Rodena :mrgreen: ) tak jsem měla na výběr 1. nabo až 15. řada. Tak jsme byli v první, šlo to! Ale 2. řada by byla asi o kousíček lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
10.8.13 13:17

Tím že čtvrtá a pátá koupit nejde, tak řeším, jestli radši třeba do třetí, nebo až do šesté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
10.8.13 13:27

Já mám nejraději první řadu kdekoli. Ikdyž bych musela trochu zaklonit hlavu. Líbí se mi na tom to, že slyšíš všechno, ikdyž herec prohodí tichej vtípek, kterej nepatří do hry :mrgreen: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.8.13 13:31

@Anys Jojo, první řada je fajn, pokud zrovna nejde o balet :mrgreen: Když pak místo hudby slyšíš dupání tanečníků a vidíš, jak z nich lije pot, tak už balet ztrácí kouzlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
10.8.13 13:55
@Žižule píše:
@Anys Jojo, první řada je fajn, pokud zrovna nejde o balet :mrgreen: Když pak místo hudby slyšíš dupání tanečníků a vidíš, jak z nich lije pot, tak už balet ztrácí kouzlo :mrgreen: :mrgreen:

Jo to je fakt, ale já na baletu byla jen jednou, s manželem a on mi tam spal :zed: a říkal, že na balet už nikdy :nevim: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.8.13 14:11

@Anys Na balet jedině s kámoškama, manžela bych tam nedostala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí