Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Do jaké řady je v divadle nejlepší koupit lístky, abyste dobře viděli, nebyli ani moc daleko, ale ani nemuseli zaklánět hlavu? Jdeme do malého divadla s malou scénou, kde je jen devět řad po cca 15 sedadlech. Kam byste podle zkušenosti řekli, že je nejlepší lístky koupit?
Já myslím, že když je to tak malé divadlo, tak jeviště nebude asi moc vyvýšené (pokud vůbec), tak žádné velké zaklánění nehrozí
Já bych šla klidně i do první ![]()
Záleží, jak je vysoké pódium
Já chodím často do divadel, kde ani pódium není, tak jdu do první řady. Pak záleží i na tom, jestli jsou tam stupně
Ta třetí řada bude ok.
Taky záleží na tom, jak je hlediště udělané. Někde se zvedá, někde je v rovině. Někde je jeviště v úrovni hlediště. ![]()
@Mysina
Na Prádle jsem viděla vždycky dobře, ale nevím, o kterou jde hru, oni to jak vidím přestavují dle toho, co hrajou. Pokud jdeš do pokladny, poradila bych se s nimi, pokud přes net, napsala bych jim, ať mi poradí. Vždycky mi všude poradili a vždycky dobře.
Je to na muzikál Rent. V rezervačním systému mají čtvrtou a pátou řadu zablokovanou, takže tam lístek bohužel nekoupím. Tak asi ta třetí nejspíš.
Když jsme jeli na Vánoční koledu (na Káááju Rodena
) tak jsem měla na výběr 1. nabo až 15. řada. Tak jsme byli v první, šlo to! Ale 2. řada by byla asi o kousíček lepší ![]()
Tím že čtvrtá a pátá koupit nejde, tak řeším, jestli radši třeba do třetí, nebo až do šesté.
Já mám nejraději první řadu kdekoli. Ikdyž bych musela trochu zaklonit hlavu. Líbí se mi na tom to, že slyšíš všechno, ikdyž herec prohodí tichej vtípek, kterej nepatří do hry
.
@Anys Jojo, první řada je fajn, pokud zrovna nejde o balet
Když pak místo hudby slyšíš dupání tanečníků a vidíš, jak z nich lije pot, tak už balet ztrácí kouzlo
![]()
@Žižule píše:
@Anys Jojo, první řada je fajn, pokud zrovna nejde o baletKdyž pak místo hudby slyšíš dupání tanečníků a vidíš, jak z nich lije pot, tak už balet ztrácí kouzlo
![]()
Jo to je fakt, ale já na baletu byla jen jednou, s manželem a on mi tam spal
a říkal, že na balet už nikdy
.
@Anys Na balet jedině s kámoškama, manžela bych tam nedostala
![]()