Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky máte rádi černobílé filmy? Pro mě je to dokonalá oddechovka
Nejvíc máme ráda Nebe a dudy (Jindřich Plachta je můj oblíbenec) a Velbloud uchem jehly..jaké filmy se líbí Vám nebo dejte tip..je tolik krásných filmů, ale nepamatuji si názvy.
Ahoj to jsme na tom stejne miluju cernobile filmy, nejvic mam rada,,kouzelny dedecek,, prstynek,, eva tropi hlouposti apod. ![]()
Taky miluju filmy pro pamětníky
Můj oblíbený je „Muži nestárnou“ nebo cokoliv s Oldřichem Novým ![]()
Filmy pro pamětníky mám ráda od mala, mají takové svoje kouzlo, k mým oblíbeným určitě patří Eva tropí hlouposti (a všeobecně Nataša Gollová
),Dívka z obrazu, Život je pes, geniální je Mravnost nade vše s Hugo Haasem, taky můj favorit ![]()
Ahoj zolky také se přidám
líbí se mi hodňe hotel modrá hvězda a mravnost nade vše. S těmito herci se mi líběj skoro všechny filmy ![]()
Miluju všechny filmy ve kterých hraje Raul Schránil, nevím proč ale já toho herce zbožňuju
.
Takže Eva tropí hlouposti a pod. si nenechám nikdy ujít.
Taky mám černobíle filmy nejradši. Jmenovitě Prstýnek, Děvče za výkladem, Dva týdny štěstí, Dědečkem proti své vůli, Rodinné trampoty oficíra Tříšky, Andula vyhrála a Počestné paničky Pardubické
.A spoustu jiných u kterých si nevzpomenu na název ![]()
Mám krom J. Plachty moc ráda Věru Ferbasovou a Natašu Gollovou a samozřejmě i Antonii Nedošínskou, jak zahlídnu, že běží černobílý film, tak zasednu a už se mnou není řeč ![]()
Vy jste úžasní, děkuju za tipy, večer k tomu zasednu a dám si dohromady seznam, co jsem ještě neviděla..už se těším na to pokoukáníčko ![]()
Taky miluju černobílé filmy, nejraději mám ty o studentech „cesta do hlubin studakovi duše“ škola základ života a pod. ![]()
@ivana-domca píše:
Taky miluju černobílé filmy, nejraději mám ty o studentech „cesta do hlubin studakovi duše“ škola základ života a pod.
ty jsou taky bezvadný, k těmhle filmům se dá vždy vracat a vždy pobaví