Milujeme černobílé filmy

159
8.8.13 11:50

Milujeme černobílé filmy

Ahoj, taky máte rádi černobílé filmy? Pro mě je to dokonalá oddechovka :D Nejvíc máme ráda Nebe a dudy (Jindřich Plachta je můj oblíbenec) a Velbloud uchem jehly..jaké filmy se líbí Vám nebo dejte tip..je tolik krásných filmů, ale nepamatuji si názvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
8.8.13 11:56

Ahoj to jsme na tom stejne miluju cernobile filmy, nejvic mam rada,,kouzelny dedecek,, prstynek,, eva tropi hlouposti apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
8.8.13 11:58

Taky miluju filmy pro pamětníky :-) Můj oblíbený je „Muži nestárnou“ nebo cokoliv s Oldřichem Novým :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.8.13 12:01

Filmy pro pamětníky mám ráda od mala, mají takové svoje kouzlo, k mým oblíbeným určitě patří Eva tropí hlouposti (a všeobecně Nataša Gollová :-) ),Dívka z obrazu, Život je pes, geniální je Mravnost nade vše s Hugo Haasem, taky můj favorit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
8.8.13 12:02

Ahoj zolky také se přidám :-) líbí se mi hodňe hotel modrá hvězda a mravnost nade vše. S těmito herci se mi líběj skoro všechny filmy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.8.13 12:03

Miluju všechny filmy ve kterých hraje Raul Schránil, nevím proč ale já toho herce zbožňuju :srdce:.
Takže Eva tropí hlouposti a pod. si nenechám nikdy ujít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
8.8.13 12:04

Taky mám černobíle filmy nejradši. Jmenovitě Prstýnek, Děvče za výkladem, Dva týdny štěstí, Dědečkem proti své vůli, Rodinné trampoty oficíra Tříšky, Andula vyhrála a Počestné paničky Pardubické :pankac:.A spoustu jiných u kterých si nevzpomenu na název :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.13 12:04

Já mam rada film Uličnice, Cesta do hlubin študakovy duše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
8.8.13 12:05

Mám krom J. Plachty moc ráda Věru Ferbasovou a Natašu Gollovou a samozřejmě i Antonii Nedošínskou, jak zahlídnu, že běží černobílý film, tak zasednu a už se mnou není řeč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
8.8.13 12:06

Vy jste úžasní, děkuju za tipy, večer k tomu zasednu a dám si dohromady seznam, co jsem ještě neviděla..už se těším na to pokoukáníčko :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.8.13 12:06

Taky miluju černobílé filmy, nejraději mám ty o studentech „cesta do hlubin studakovi duše“ škola základ života a pod. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.8.13 12:07

Úplně nej je Roztomilý člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.8.13 12:09

Ducháček to zařídí, skvělá komedie nebo Holka nebo kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067

@mc.ellinka Jojo, Mravnost nadevše :palec: Haas je suprovej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
@ivana-domca píše:
Taky miluju černobílé filmy, nejraději mám ty o studentech „cesta do hlubin studakovi duše“ škola základ života a pod. ;-)

ty jsou taky bezvadný, k těmhle filmům se dá vždy vracat a vždy pobaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky