Do kdy dávat dětské mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
31.3.21 16:04

@jeja123 U nas se v noci spi, pije se mleko rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
31.3.21 17:22

Taky jsem nikdy nevážila jídlo dětem. Ale taky jsem nedávala maso každý den. Zdroje bílkovin jsem střídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.3.21 18:25
@lucenka píše:
Tak ve skleničkách pro děti od jednoho roku je víc jak 10g masa ;) jen tak pro příklad sklenička HiPP má skoro 19g kuřecího, bílkoviny 7.3g, k tomu dáme 300 ml UM, tzn. 3g bílkovin a v tom případě ten den můžeme zapomenout na to, že by dítě dostalo jogurt, kaši. lučinu nebo sýr. Tak jak chceš tedy nakombinovat jídelníček? :think: co.ju dát na snídani, svačinu, večeři? :think: Jen ovoce, zeleninu a suchý chleba? :think:

V poho. Moje deti vazily v roce temer 12 kg, takze jsem vzdy spis resila, zda maji tech bilkovin dostatek ;) protoze 50g masa fakt nesnedly a Luciny namazes na pul rohliku kolik, 10g? A jak psal nekdo dal-zdroje bilkovin stridat (maso-vejce-banan-tvaroh) - dite nemusi mit prece vsechno v jeden den. A podle me proste dite, co sni 50g platek masa k obedu nepotrebuje pit UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
31.3.21 18:57

Já bych ráda dávala. Myslela jsem, že alespoň do 3 let to dáme. Bohužel už někdy kolem 10 měsíce bojkot. Um šlo do nej dostat jen v noci ve spanku. Před rokem už ani v noci. Od roka je tedy bez UM. Nepije ani to krabicové. Přes den má alespoň 3-4 jogurty, a dávám extra vitamin D a Vápník sirup. Abych byla upřímná je mi to celkem líto. Nikdy nebyl ani na kašičky. Všechny kašičky jsem snědla já :mrgreen:. Zásoby Kendamilu vypil manžel, když jsme zkoušeli Bebu, tak ta zachutnala alespoň tchánovi. Sunar i nutrilon letěl jak byl hnusný, to nechtěl ani kocour. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.4.21 15:42

Podle naší pediatry je umělé po roce dítěte jen lobby výrobců. Já kojila do 14. měs., pak jsem jí postupně zavedla normální plnotučné bio. V dnešní době není problém ho sehnat v jakémkoli supermarketu. A u nás na vesnici v pidi obchůdku čerstvé plnotučné mají též, jen ne-bio (ostatně bio…, to už je zase další kapitola…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová