Do kdy dítě v autosedačce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101595
7.5.11 17:08
dzarunka píše:
no já například řeším toto,dcera 128cm,35kg takže zatím podsedák,ale vyčetla jsem,že i podsedáky jsou do 36kg jenže kdxyž jí ho vezmu tak jí jde pás přes krk :nevim: a určo za moment přesáhne těch 36kg :think:

Řekla bych, že podsedák by měl vydržet i víc jak 36kg, přestože je psaný jen do 36… přijde mi bezpečnější přetěžovat podsedák než jezdit s pásem přes krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.5.11 17:12
j.a.n.i1 píše:
dzarunka píše:
no já například řeším toto,dcera 128cm,35kg takže zatím podsedák,ale vyčetla jsem,že i podsedáky jsou do 36kg jenže kdxyž jí ho vezmu tak jí jde pás přes krk :nevim: a určo za moment přesáhne těch 36kg :think:
Řekla bych, že podsedák by měl vydržet i víc jak 36kg, přestože je psaný jen do 36… přijde mi bezpečnější přetěžovat podsedák než jezdit s pásem přes krk.

taky si myslím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
8.5.11 22:06

Angu, nemyslí se tím úprava pro malé řidiče? Vzhledem k těm prodlouženým pedálům. No já to mám ve VW těsně, že dosáhnu nohama, a musím mít přesně nastavené sedadlo, na výšku i úplně dopředu, i opěradlo, je to věda, pro malý postavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.5.11 22:17
Eliška píše:
Angu, nemyslí se tím úprava pro malé řidiče? Vzhledem k těm prodlouženým pedálům. No já to mám ve VW těsně, že dosáhnu nohama, a musím mít přesně nastavené sedadlo, na výšku i úplně dopředu, i opěradlo, je to věda, pro malý postavy :)

Jooo, z toho duvodu jsem si jako prvni auto nemohla koupit Skodu 120 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.5.11 22:26
Eliška píše:
Angu, nemyslí se tím úprava pro malé řidiče? Vzhledem k těm prodlouženým pedálům. No já to mám ve VW těsně, že dosáhnu nohama, a musím mít přesně nastavené sedadlo, na výšku i úplně dopředu, i opěradlo, je to věda, pro malý postavy :)

Jj, bylo to pro řidiče, ale píšou tam o posunování na sloupku - což jde i vzadu, ne? Teda podle toho, jak to má které auto řešené - když jde pás ze sedadla, tak je to samo o ničem. My máme to udělátko s pásem myslím připevněné „na zdi“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
9.5.11 08:19
Angua píše:
Eliška píše:
Jj, bylo to pro řidiče, ale píšou tam o posunování na sloupku - což jde i vzadu, ne? Teda podle toho, jak to má které auto řešené - když jde pás ze sedadla, tak je to samo o ničem. My máme to udělátko s pásem myslím připevněné „na zdi“ :lol: :lol: :lol:

Tak ono, když to půjde udělat pro řidiče, tak to 100% půjde udělat i na spolujezdci a podle mě je bezpečnější jezdit na spolujezdci se správně nastaveným pásem, než vzadu s pásem přes krk ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí