Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Prsa ti vyrostou klidně i ve 40, když ztloustneš. Prsa tvoří hlavně tuk.
Asi jak u koho, mě se tuk vždy ukládal nejdřív na břiše, naopak při hubnuti to šlo napřed z prsů a zadku. ![]()
Buď ráda za dvojky, když slyším kamaradky jak mají problém sehnat šaty a nemůžou tam ty svoje F-ka nacpat tak jsem za malý ráda. ![]()
@madyb píše:
Asi jak u koho, mě se tuk vždy ukládal nejdřív na břiše, naopak při hubnuti to šlo napřed z prsů a zadku.Buď ráda za dvojky, když slyším kamaradky jak mají problém sehnat šaty a nemůžou tam ty svoje F-ka nacpat tak jsem za malý ráda.
Já mám taky větší písmeno a klidně bych měla menší. Ale takové mi narostly někdy v patnácti.
Mně přestaly prsa růst už někdy ve 12-13 letech. Taky je mám asymetrická, košíčky A-B, takže prostě jedničky no
Teď je mi 30, váhové výkyvy moc nemívám a velikost prsou se mi teda nikdy nezměnila, ani s hormonální antikoncepcí, i pokud jsem nabrala nějaký tuk, tak pouze do zadku, břicha, paží. Záleží to na genetice no
Každopádně asymetrie je úplně normální, málokdo má prsa úplně stejná. Prsa Ti ještě můžou vyrůst a nemusí. Já v Tvém věku z toho měla taky trochu trauma, ale čím jsem starší, tím mám svá prsa radši ![]()
Prsa mám plus minus stejná od 16…slušné trojky… největší jsem měla, když jsem kojila, to byly dudy
Nejmenší, když jsem zhubla a vážila 50 kilo… Jinak taky mám levé prso trochu větší, ale jinak spokojenost ![]()
Buď ráda, že máš krásnou sportovní postavu. A nenech se zblbnout módními časopisy a trendy, které se zaměřují na dokonalou postavu, velká prsa a kulatý zadek. Která z nás má dokonalou postavu, že? Důležité je, že jsi zdravá, chytrá, hodná…
Přiber třicet kilo a prsa narostou… Nebo trochu mákni a vycvič si supersexy zadek a prsa budou hrát druhé housle… ale i tak dvojky jsou stejně nej. Co s většíma? horší je ta asymetrie
Zakladatelko. Prsa nejsou tak důležitá, jak si teď v pubertě možná myslíš.. kup si push upku podprsenku, která ti je hezky dotvaruje a věř tomu, že i s asimetrii prsou jsi krásná a neřeš hlouposti:-) lepší asimetrie prsou než bradavice na cele ![]()
@Janli píše:
Je mi 42 a rostou mi pořád. V patnácti jsem měla “kdenic-tunic” teď mám solidní čtyřky…
Tak to přibíráš ne? ![]()
Malá prsa - velká výhoda!
Hlavně ve vedrech a neskrcena podprsenkou…