Do kdy rostou prsa, kdy nejvíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
23.8.21 09:22
@Russet píše:
Prsa ti vyrostou klidně i ve 40, když ztloustneš. Prsa tvoří hlavně tuk.

Asi jak u koho, mě se tuk vždy ukládal nejdřív na břiše, naopak při hubnuti to šlo napřed z prsů a zadku. :mrgreen:

Buď ráda za dvojky, když slyším kamaradky jak mají problém sehnat šaty a nemůžou tam ty svoje F-ka nacpat tak jsem za malý ráda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.8.21 09:25
@madyb píše:
Asi jak u koho, mě se tuk vždy ukládal nejdřív na břiše, naopak při hubnuti to šlo napřed z prsů a zadku. :mrgreen:Buď ráda za dvojky, když slyším kamaradky jak mají problém sehnat šaty a nemůžou tam ty svoje F-ka nacpat tak jsem za malý ráda. :lol:

Já mám taky větší písmeno a klidně bych měla menší. Ale takové mi narostly někdy v patnácti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.8.21 09:49

Mně přestaly prsa růst už někdy ve 12-13 letech. Taky je mám asymetrická, košíčky A-B, takže prostě jedničky no :) Teď je mi 30, váhové výkyvy moc nemívám a velikost prsou se mi teda nikdy nezměnila, ani s hormonální antikoncepcí, i pokud jsem nabrala nějaký tuk, tak pouze do zadku, břicha, paží. Záleží to na genetice no :) Každopádně asymetrie je úplně normální, málokdo má prsa úplně stejná. Prsa Ti ještě můžou vyrůst a nemusí. Já v Tvém věku z toho měla taky trochu trauma, ale čím jsem starší, tím mám svá prsa radši :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.8.21 11:04

Prsa mám plus minus stejná od 16…slušné trojky… největší jsem měla, když jsem kojila, to byly dudy :mrgreen: Nejmenší, když jsem zhubla a vážila 50 kilo… Jinak taky mám levé prso trochu větší, ale jinak spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
1106
24.8.21 06:42

Buď ráda, že máš krásnou sportovní postavu. A nenech se zblbnout módními časopisy a trendy, které se zaměřují na dokonalou postavu, velká prsa a kulatý zadek. Která z nás má dokonalou postavu, že? Důležité je, že jsi zdravá, chytrá, hodná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
24.8.21 06:54

Přiber třicet kilo a prsa narostou… Nebo trochu mákni a vycvič si supersexy zadek a prsa budou hrát druhé housle… ale i tak dvojky jsou stejně nej. Co s většíma? horší je ta asymetrie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.8.21 06:34

Zakladatelko. Prsa nejsou tak důležitá, jak si teď v pubertě možná myslíš.. kup si push upku podprsenku, která ti je hezky dotvaruje a věř tomu, že i s asimetrii prsou jsi krásná a neřeš hlouposti:-) lepší asimetrie prsou než bradavice na cele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
25.8.21 10:34
@Janli píše:
Je mi 42 a rostou mi pořád. V patnácti jsem měla “kdenic-tunic” teď mám solidní čtyřky…

Tak to přibíráš ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5391
25.8.21 10:42

Malá prsa - velká výhoda! ;-) Hlavně ve vedrech a neskrcena podprsenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová