Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, hledám kamarádky, které chtějí konečně zatočit se svou váhou. Diskuzí a skupin na tohle téma je tu hodně, ale já bych chtěla poznat ty, které chtějí do konce roku zhubnout alespoň 10kg, vzájemně se podporovat, dávat tipy na jídelníčky, dělat třeba společné cvičení, sdělovat si úspěchy a třeba i fotečky a možná se i někdy sejít ![]()
No v novém těle bych byla ráda, do konce roku, a taky budu, bohužel v opačném slova smyslu, jelikož budu v 9. měsíci. teď si ještě na špičky vidím, aspoň trochu, koncem roku už těžko
![]()
@HrdáMáma já bych se přidala..chci se konečně dostat s váhou dolu..
Já sem v jedné skupince tady, podporujem se radíme si, je to fajn
Ja bych rada, i vim jak na to, ale nejak nemam silu s jidlem si to pocitat, s rocni jsem vetsinou rada ze se vubec najim ![]()
@HrdáMáma za pár týdnů jdu na to, jen jak shodim to pupendo, páč to je děs ![]()
@slavuska1 jako udělat něco, např se oholit, je těžká gymnastika ![]()
Podle nadpisu jsem čekala diskuzi o transsexuálech ![]()
Já teda hubnu, ale moc to nehrotím… za třičtvrtě roku mám dole 15 kilo… Pořád jsem ve stejném těle, jen je teď trochu odlehčenější
Do Vánoc by bylo fajn mít ještě aspoň o pět kilo míň, pak už si třeba budu připadat „v jiném těle“ ![]()
Jé, tak já se přidám. Já neustále hubnu od porodu. Ale zatím to nikdo nevidí.
Ani já.
A navíc se mi zmenšují věci ve skříni. ![]()
Také se přidávám, ale moje vůle je proti mně. Ale třeba ji přemůžu ![]()
@slavuska1 Tak to gratuluji k miminku ![]()
@Malike
A potřebuješ hodně? Já dost ![]()
@pikola Já mám kluka 11m, takže vím, jak to je, ale konečně jsem se rozhodla, že to musím zvládnout jíst víc než 2× denně ![]()
@WERISKA Já taky hubnu po porodu a pořád mám 5kg víc než před těhu a dalších asi 10 nadváhu ![]()
@Aliki I já
Minimálně ![]()
@ana11 Určitě joooo ![]()
Holky a nechcete třeba udělat skuinu, kde bysme si napsaly váhu a tak a pak naše úspěchy? Veřejně se mi tady nechce nic sdělovat
Byla byste některá pro? ![]()
@HrdáMáma já bych potřebovala takových 10-15kg dolů a byla bych velmi spokojená.
Vždy si řeknu, že s tím něco udělám a vydrží mi to jen pár dnů. ![]()
U mně je problém dokopat se cvičit.
@WERISKA já to mám úplně stejně, 15 kilo bych potřebovala dát dolů, ale jsem hrozně líná a „prokrastinace“ je moje diagnoza ![]()
Před dětmi jsem měla velikost 38 a byla jsem kočka, teď nosím 44 a jsem spíš medvěd ![]()