Do obchodu s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Londontown
30.9.10 12:44

To je ten stale cesky komunisticky system! a jeste k tomu neprijemny prodavacky. Hruza, takovy obchody by meli zavrit a naucit prodavace o cem jsou zakaznicke sluzby. Jeste jsem nevidela,ze by nekde v zahranici, stal kocarek pred obchodem :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.10 12:47

Ale pokud dítě už sedí a mají vozíky tak chápu, že chtějí, aby dítě šlo do vozíku :nevim: a ne v kočáře jezdit po obchodu.
Na to tak ty vozíky jsou

• Citovat
  • Upravit
3911
30.9.10 12:48
Gladys píše:
Pokud by se mě někdo pokusil donutit nechat dítě u pokladen či venku, tak bych mu asi odvětila něco v tom smyslu, že až mi tam zajistí kvalifikovanou hlídací paní, nejlépe sestru z jeslí, která bude schopná se o dítě v době mé nepřítomnosti postarat, tak ho tam s radostí nechám :-P

jo a taky aby zajistili že ti nikdo nevykrade nebo neukradne ten kočár když si teda dáš dítě na ruku..
za to určitě ta paní pokladní ručí a kdyžtak ti ho zaplatí, že :roll: :roll:
kdyby raději hlídali tam kde je to potřeba.. pravidelně mě rozčiluje když jsem jako platící zákazník v obchodě, řeknu přímo v CaA, a jsou tam zcela bezostyšní neplatící „zákazníci“. Normálně berou plnýma hrstma. Vždycky si pak říkám jestli nejsem blbá že svůj nákup nesu k pokladně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.10 12:50

No, dívala jsem se trochu na příspěvky. Myslím, že nikdo nemá právo zakázat kočárky v obchodě jen proto, že některé maminky kradou. Nelze to přece paušalizovat.
Taky znám určitou skupinu obyvatel, kteří častěji kradou a nikdo jim vstup nezakáže. Tak proč maminám? No ale na maminu si troufne každej. Je to prostě diskriminace určité skupiny. Měli by si udělat jiné opatření, např. kamery, nebo nechat hlídat ostrahou, ale na toto jistě právo nemají. Jen se musí najít ten odvážnej, kterej si to pozjišťuje a pořeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.9.10 13:14

ahojky, tam kam se nevejdu nebo mě i paní prodavačka řekne ať nechám kočárek venku, tak tam nejdu, jejich škoda, přišli o zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.10 13:20

No jo kubykulo, taky bych to tak dělala, ale když jsi na vesnici a jinej obchod tu není, tak tam jít musíš. No a známá se v tom našem obchodě ptala, jestli jim to nevadí, že tak třeba přijdou o zákazníky a prodavačka řekla, že nevadí, že mají zákazníků dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.9.10 13:33

Magi, teď jsme sice ve velkoměstě, takže si oopravdu můžu obchod vybírat, ale budem se stěhovat na vesnici, a i tak bych dítě nebo jen kočár samotný venku nenechala, to bych radši na nákup jezdila do města autem nebo posílala nakoupit manžela…pro mě je tohle urážka, pokud jde samo o velkej obchod, kde se normálně s kočárkem vejdeš.
Jak tu anonym psal, že vozíky jsou od toho aby se tam dávali děti ano, ale jak si to představuješ? Fakt si nedovedu představit pět odstavených kočárků u vozíků, děti šoupneš do vozíku a jedeš a zas chudáci ostatní nakupující budou u těch vozíku nadávat, že se třeba špatně dostávají pro vozík. Jako tohle je složitý, záleží na obchodě… ale kde je místo, a mají řeči, že tam ještě něco ukradnu, tak to sorry, ale tam já teda nejdu ať jsem ve městě nebo na vesnici…zařídím se jinak, vola ze sebe dělat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
30.9.10 13:38

Magi nejsem z Bílovic :-D ale od Pohořelic. Buď budu jezddit nakupovat do Pohořelic (mají nám tu prý postavit i Tesco, co jsem slyšela) nebo budu posílat na nákup staršího syna, než odjede do školy. Beztak tady kupujem jen pečivo a drobnosti. Na velký nákup jezdíme do Kauflandu do Brna. Baby vak na malýho mám, ale pochybuju, že by mě v nněm vydržel cestu do obchodu a zpět. Moc se mu to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.10 13:45

Kubikulo, no, řidičák nemám. O víkendu děláme velkej nákup ve městě, ale nějakou drobnost občas potřebuju. Jak jsem myslím psala, řeším to tak, že naši půlroční nosím v šátku a staršího šupnu do vozíku.
Ale chystáme se s maminama to tu pořešit. Jinak Tvůj přístup se mi líbí, máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.10 13:49

Anabelko, škoda, myslela jsem, že bych Tě vtáhla do našeho protestu :-) V Pohořelicích mají stavět Tesco? Musím mrknout na mapu, kde to přesně je. To je myslím brno jih, že? My jsme sever. Taky by se tu něco šiklo. To by si pak v té naší slavné Jednotě alespoň každou maminku s kočárkem předcházeli, teď hřeší na to, že není moc jiná možnost kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.9.10 14:05
Magi píše:
Kubikulo, no, řidičák nemám. O víkendu děláme velkej nákup ve městě, ale nějakou drobnost občas potřebuju. Jak jsem myslím psala, řeším to tak, že naši půlroční nosím v šátku a staršího šupnu do vozíku.
Ale chystáme se s maminama to tu pořešit. Jinak Tvůj přístup se mi líbí, máš pravdu :palec:

souhlsím, jen jim tam udělejte pořádnou konkurenci!!!! Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
30.9.10 14:09

Mě se ještě nestalo, že by mě doslova vyhodili, ale není to dávno, co jsem si to se sporťákem namířila k Takku a prodavačka mě sjela pohledem tak, že jsem to celá znechucená raději vzdala a zamířila do vedlejšího Kiku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.9.10 14:17

ad dítě na ruce, já teda, když už jedu na nákup s kočárem, tak dělám VELKÝ nákup. Ne 5 rohlíků a půl litr mléka. Takže to většinou řeším tak, že mám úplně prázdný košík kočáru a nákupní košík na boudě, tam to všechno lifruju.
S dítětem na ruce bych toho moc nenakoupila.

ad dítě ve vozíku, tak to je u nás pasé. Syn v něm vydrží tak 5min, pak si umí na tom sedátku ve vozíku stoupnout :-? to je fakt o zdraví

jinak nosíme v šátku či nosítku a malý nákup zfouknem s taškou přes rameno. Ale když máme třeba jen u mléka spotřebu litr denně, to bych měla ruce jak opičák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
30.9.10 14:24

Ještě toto… no…dvouměsíční miminko do vozíku asi nedáváme, že… ale jak píše výše…skvělý je šátek, já mívala baby vak. Nyní má malá 18 měs. a ve vozíku sedí ráda, ale stejně tak ráda vytahuje zboží z regálů a rozbaluje :mrgreen: Takže nakupovat s ní … taky zážitek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
30.9.10 16:16

tak ja bych nenakoupila, protoze ja se zastavilo, jecel
i kdyby nejecel, mela bych nerva, ze ho nemam pod dohledem

chapu, kdyz se nekam nevejdu, ale..... v odolce nas vyhodili s kocarem z jedne vecerky (jedna ulicka dokola, siroka asi 3 metry, ani noha v kramu !!!!) - a duvodem bylo, ze jim uspinime podlahu (a jeste si prodavacky pak suskaly, ze nejlepsi je, kdyz ma kocar na kole nalepeny psi hovno). ze prej mam nechat kocar venku pred kramem (byl leden)
zpetne me mrzi, ze jsem se nezeptala, jestli se u nich taky musi lidi pred kramem zouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí