Do obchodu s kočárkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2558
3.9.21 15:24

Tak prcka do ruky/klokanky a udělat jen malý nákup co uneseš, na větší nákupy jeď do obchodu, kde s tim neni problém, mě by teda ani nenapadlo, abych se tam s tim kočárem vůbec cpala, bylo by mi to blbý vúči ostatnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
3.9.21 15:35
@Anonymní píše:
Když to tak čtu čekám své první dítě a vidim to tak že když budu potřebovat nakoupit s mrňouskem tak ho budu muset nosit v ergonomickým nosítku aby mě pustili do obchodu smutná doba tohle

Marně přemýšlím, jestli mě za poslední rok a půl vyhodili s kočárkem z obchodu a nic mě nenapadá. Stane se, že někde jsou úzké dveře a nedá se projet (zažila jsem), ale to je pár miniobchůdků. Jinak můžeš všude.

Jediná místa, kam kočár výslovně nesměl, byly dvě ordinace, v nichž běžně lezla batolata po zemi a potřebovali tam udržovat čistou podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
3.9.21 15:39

Jo vzpomínám si, že u nás je jedna galanterie, kde mají ceduli zákaz kočárků. Když jsem ji viděla otočila jsem se a šla nakoupit jinam. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.9.21 17:00
@Anonymní píše:
Když to tak čtu čekám své první dítě a vidim to tak že když budu potřebovat nakoupit s mrňouskem tak ho budu muset nosit v ergonomickým nosítku aby mě pustili do obchodu smutná doba tohle

Prosím tě, a v jaké době žiješ? 8o :lol: Tohle bylo běžné naposledy za totáče, kdy se kočárky nechávaly před obchodem. To už je nějaký ten pátek pasé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.9.21 22:12

Tak u nás ve městě mají na jednom obchodě s oblečením vyloženě ceduli na dveřích. Zákaz vstupu s kočárky a malými dětmi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.21 22:16
@Anonymní píše:

V dnešní době už nikdo maminky s kočárky nevyhazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.9.21 22:16
@verona02 píše:
Tak u nás ve městě mají na jednom obchodě s oblečením vyloženě ceduli na dveřích. Zákaz vstupu s kočárky a malými dětmi. :nevim:

Opravdu? Asi nějaký butik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
3.9.21 22:21

Obchody jsou u nás v pohodě, ale ve školce se nesmí s kočárem do budovy (z hygienických důvodů), přitom v šatně by i místo bylo. Zatím jsem nevyzvedávala starší dcerku úplně sama, takže mi vždycky venku někdo kočárek s mladší pohlídal, ale až nebudu mít doprovod, tak to bude horší. Dceři pomáhám s oblíkáním, abychom byly rychleji vypravené (musíme stihnout bus nazpět), do toho ještě kontroluji oblečení, co tam má v přihrádkách, zda není třeba vzít domů vyprat… no, jednou rukou to bude fakt super :( Ale malou se mi venku nechávat rozhodně nechce, ani když je hezky, jeden nikdy neví. I když některé mámy to tak dělají, jak jsem viděla. Bohužel uvnitř prostě není nikde místo, kam by se dal nesedící prcek bezpečně položit… a vložnou tašku za 2 tisíce se mi kvůli tomu kupovat nechce. No, bude to ještě dobrodružný, hlavně až začne nečas. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí