Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nebyla jsem z obchodu přímo vyhozena, ale na dveřích visela cedulka se zákazem pro maminky s kočárky. Bylo to docela k neuvěření, protože obchod byl prostorný a ještě ke všemu to byl obchod s potřebami a hadříky pro miminka!!!
![]()
hanah.cz píše:
Nebyla jsem z obchodu přímo vyhozena, ale na dveřích visela cedulka se zákazem pro maminky s kočárky. Bylo to docela k neuvěření, protože obchod byl prostorný a ještě ke všemu to byl obchod s potřebami a hadříky pro miminka!!!![]()
![]()
tak tomu říkám paradox ![]()
Ještě ne, i u nás jezdím po celým obchodě s kočárem a nikomu to nevadilo. Je to všechno o lidech… Já osobněbych radši nakoupila v jiném obchodě nežabych nechala kočárek stát u pokladen kde mi můžou do něj vlízt kde jaké babky zvědavé a nedejbože degešky
a už vůbec ne venku ![]()
Když to tak čtu čekám své první dítě a vidim to tak že když budu potřebovat nakoupit s mrňouskem tak ho budu muset nosit v ergonomickým nosítku aby mě pustili do obchodu smutná doba tohle
@Anonymní píše:
Když to tak čtu čekám své první dítě a vidim to tak že když budu potřebovat nakoupit s mrňouskem tak ho budu muset nosit v ergonomickým nosítku aby mě pustili do obchodu smutná doba tohle
Proč, máte v obchodě schody nebo co?
@Anonymní píše:
Proč? S kočárkem se do obchodu mohlo vždy.
@Anonymní píše:
Řeš to, až se to stane… S vysokou mírou pravděpodobnosti na nikoho, kdo by tě z obchodu s kočárkem vyhazoval, vůbec nenatrefíš za celé kočárkové období…
@pikola píše:
Proč, máte v obchodě schody nebo co?
My třeba jo a prodavač, jak zahlédne, že se blížím, už se hrne mi otevírat dveře a pomáhat s kočárkem nahoru (je to maličký obchůdek). Ví, jak si pravidelného zákazníka hýčkat, kdyby mi řekl, že mám nechat kočár před obchodem, taky si dvakrát rozmyslím, jestli tam ještě jít, ale nějak si nedovedu představit, že by někde byli tak 100 let za opicema, že by si to dovolili.
@Anonymní píše:
Nečti jedenáct let staré diskuze a neděs se zbytečně dopředu. Mně ještě nikdo nevyhodil a to nemám kočárek ale tank, s kterým se fakt blbě manipuluje (kupovaný kvůli výletům v přírodě) a už jsem kolikrát do regálu nabourala a zasloužila bych si vyhodit
. Nosítko si ale kup, je to fajn věc.
@Anonymní píše:
Nečetla jsem tedy celou diskusi, ale nikdy jsem neměla problém jet s kočárkem do obchodu.
Malá vždy hodí kukuč, na všechny se směje. Oni na oplátku na ni. Žádný stres.
Jen jednou (v době tvrdého covidu) se mě hlídač zeptal, že nemám košík. Ve stejné větě to přehodnotit, že si nákup dám asi na kočárek.
Ježíš, co tu zase hrotite? Vzdyt s kocarem se da dneska vsude. V kazdy normalni restauraci maji i koutek nebo aspon jidelni zidle. ![]()
Tak proc by se nemohlo do obchodu, to jsou zas konspirace
@Anonymní píše:
Tak vznikají fámy
![]()
@Anonymní píše:
Hlave diskuze je z roku 2011 😁dneska jsou matky na piedestalu… Takze klid… Jen s kocarkem nekupuju 3 flasky vodky…
S kocarkem jsem nemela problem nikdy. Akorat kdyz jsem sla planovane nakoupit do Restartu v Brne, tak jsem si vzala nositko. Nechtelo se mi nechavat kocarek venku.
Aby nedoslo k mylce, nikdo mi nerekl, ze bych nemohla dovnitr s kocarkem, ale kdo ten obchod zna, pochopi. Je malinkaty. ![]()