Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Xmichaelah ty bláho… 36 kilo? Co je s tělem matky špatně, že nabere takovou obrovskou váhu? Moje kamarádka z dětství zůstala kvůli tomu u jedinacka- přibrala skoro 50 kilo. Mladá zdravá štíhlá holka. V těhotenství se jí tělo zbláznilo. Byla kvůli tomu i v nemocnici, na příčinu toho přibírání prý nepřišli- jen samozřejmě řešili následky které z toho měla. Shazovala to dva roky a na další dítě si netroufla. Děcko je zdravé.
Jinak 10 kilo za 5 týdnů je hodně, ale pokud je hodně zavodneni a váha 100+ tak jo… jen to nebude 10 kilo tuků.
@Lilith_S je ja si ted dala mekac taky 😂 😂 akorat jsem to odskakala s zaludecnima kapkama, tak jsem zas vylecena 😂 😂 😂 ja jsem taky rada, ze to slo pomalu, nic drastickeho… Ale ted ten finis mi prijde nejnarocnejsi 🙈 🙈
@elda hele na nic se neprislo… sla jsem z vahy 50 kg, do 6.mesice jsem mela nahore jen 5,5 kg..a pak se to zblaznilo. K porodu jsem jela jak vorvan.. 🙈 🙈 byla jsem fakt prekvapena, moje mamka sla se mnou rodit +5 kg a ja najednou toto.. no nesu si zborcenou klenbu na nohach, ale nastesti uz je to vsechno dole 🙏 🙏
Ahoj, 10 kg je vážně dost na tak krátkou dobu, dej si cíl 4 a můžeš mít jedině radost když se podaří víc ![]()
Já jsem emoční žravec. Miluju sladký, čokoládu. Mám 173cm a 95kg. 3 týdny vyvážené stravy, břicho splasklo, 2× týdně cvičení… A pak se vrátila úzkost, pochyby a už zase žeru. Nevím, jak z toho kolotoče ven, už se zase hlídám, celý víkend jsem raději uklízela, abych nemyslela na sladké. Můžu mít stravu sebevyváženější, ale jak přijdou nervy, čokoláda je hned pryč. Tohle je moje zatím nejvyšší váha. Zimní bunda už začíná praskat ve švech. děsný je, že mám hubené nohy i ruce a vše mám na břichu, k tomu malá prsa, takže vypadám jak těhotná. Moc se stydím. ![]()
Tak ja se naopak tesim, ze o Vánocích nebudu koukat na kalorie
ale já mám váhu v pohodě. Jste odvážné! Hodně zdaru!
@Anonymní píše:
Já jsem emoční žravec. Miluju sladký, čokoládu. Mám 173cm a 95kg. 3 týdny vyvážené stravy, břicho splasklo, 2× týdně cvičení… A pak se vrátila úzkost, pochyby a už zase žeru. Nevím, jak z toho kolotoče ven, už se zase hlídám, celý víkend jsem raději uklízela, abych nemyslela na sladké. Můžu mít stravu sebevyváženější, ale jak přijdou nervy, čokoláda je hned pryč. Tohle je moje zatím nejvyšší váha. Zimní bunda už začíná praskat ve švech. děsný je, že mám hubené nohy i ruce a vše mám na břichu, k tomu malá prsa, takže vypadám jak těhotná. Moc se stydím.
U mě fungovalo počítání kalorií. Jedla jsem vse. Zhubla z 69 na 57, a to udrzuji, sem tam si dam pocitaci den. To by ti nepomohlo? Ptz to by sis i tu čokoládu mohla dat. ![]()
Tak jestli někdo dá 10kg za 5tydnu a nezemře dejte prosím vedet
Já hubnu pomalinku a to se snažím celkem dost.
Ale víc jak 2kg měsíčně se mi zatím shodit nedaří. I tak mám radost
. Ale je pravda ze nemám nad 100kg.
@Oli.Lyon Měla jsem výživového poradce (žádné koktejly, jen normální jídlo), zkoušela jsem tabulky na STOB, měla jsem i nějakou aplikaci v telefonu. Krom psychiky mi to asi kazí jednotvárnost - nepiji mléko, nejím jogurty a ze sýrů opravdu jen hermelín nebo niva. Zkoušela jsem, ale hned jsem zvracela (můj otec se kdysi rozhodl, že mě znovu naučí pít mléko, takže mám takový Pavlovův reflex), tofu a podobné jsem zkoušela zařadit, ale bez úspěchu. Jím maso, vejce, ryby, luštěniny, zeleninu a když se ovládám, tak hromadu ovoce (místo čokolády). A oříšky - čisté, nesolené. Celozrnné pečivo k snídani. Asi by to vypadalo jinak, dát si ochucený jogurt ovocem, ovesnou kaši a jiné. Nahrazovat čokoládu nejde - sním náhradu a stejně pak si tu čokoládu dám. Dát si jen kousek - to se mi ještě nikdy nepodařilo. Vyměnit za hořkou - hořkost v puse, kterou pak musím něčím přebít. ještě jsem nic z toho nepřekonala. Když jsem běhala, chodila do posilovny, tak jsem mohla jíst všechno a kolik chtěla. Teď si sport tak často nemohu dovolit. Na vymýšlení jídelníčku už mi nezbývá čas, takže nepočítám nic a jím podle oka tak nějak to, co je povolené. Vím, že málo piju 0,5-1l denně. To se snažím taky už hodně dlouho změnit. Ale za úspěch považuji to, že piju neslazené - to byl boj.
10kg za měsíc je nesmysl, pokus se podaří přeci jen, bude to spí spousta vody a tuk minimálně a s následným jojo eektem.
Já držím LC 7 týdnů a mám dole 6kg, cvičím 3× týdně a sacharidy držím okolo 40g. Jestli to dáš, tak smekám
@V anda píše:
@elfka.lols mojí váhou jsou 4 málo…
Však taky neskončíš o Vánocích, ne?
@blobfish píše:
Však taky neskončíš o Vánocích, ne?
já už hubnu delší dobu…tohle je vánoční výzva…
U mne zas pul kg nahore
Nijak se necpu, ale taky se moc nehybu.