Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prosím poradte..nechala jsem si odbarvit vlasy na blond ale necítím se dobře. Jsem hnědovláska a mám velmi mnoho šedin. Začala jsem postupně dávat melír ale bylo to stále rezavé tak jsem šla více do blond. Výhody: nejdou vidět šediny po 10 dnech…Nevýhoda: jsem vyblitá, bledá, nelíbím se sama sobě, připadám si jak odbarvená stará bába..ano bude mi 50 ale trošku brzo na příšeru.
Takže přemýšlím že půjdu zpět na hnědo..jenže..budu muset dobarvovat určitě co 10 dní ale nechce se mi kupovat tak často pořád celou barvu, dá se koupit menší balení nebo jak to řešíte…
Dobarvování řeším tak, že si odvažuju barvu a činidlo na 3×
…v tubě je 60 g barvy a 60 g vyvíjecí emulze…
Jsou takové spreje na to blbé mezidobí. Např. od Syoss. Vydrží to myslím do dalšího mytí. Ten sprej vydrží dlouho a lidí si to chválí. Taky si to chci teď koupit. Jen na to vždycky nezapomenout ![]()
Zkusete sprej na dobarvení šedin. Kadeřnice mi říkala, že existuje i nějaký fix na dobarvování… Řeším to samé, ač je mi lehce přes 30
Já teda pěšinku dobarvuji po každém umytí vlasů takovým tím šamponem v pytlíčku. Chystám se vyzkoušet vy spreje.
@Malaga jak říkám, teprve to budu zkoušet. Ale prý to vystačí třeba na 50 použití. Ale když se samozřejmě nedělá celá hlava. Udělala bych pěšinku, pak nad čelem a kdyz se nosí culík tak možná vzadu…
@nini77 no právě když je těch šedin hodně, tak je velká spotřeba no…mám sprej, ale je to fakt jen příležitostně…
@Malaga jasně, záleží na šedivosti. Já taky šedivim, ale nemám ještě pěšinku celou stříbrnou.
Některým typům sluší ty dědiny přiznat. Mě se to líbí, sama bych to mít nemohla. Ale pak se dá hrát i s tonama šedé.
@nini77 píše:
@Malaga jasně, záleží na šedivosti. Já taky šedivim, ale nemám ještě pěšinku celou stříbrnou.
Některým typům sluší ty dědiny přiznat. Mě se to líbí, sama bych to mít nemohla. Ale pak se dá hrát i s tonama šedé.
to jo, ale ne ve třiceti ![]()
Taky jsme hnědovláska a taky bych vypadala blbě odbarvená na blond. Dobarvuju se Henou, překrývám počínající šediny a jsem moc spokojená.
@Lajla píše:
Prosím poradte..nechala jsem si odbarvit vlasy na blond ale necítím se dobře. Jsem hnědovláska a mám velmi mnoho šedin. Začala jsem postupně dávat melír ale bylo to stále rezavé tak jsem šla více do blond. Výhody: nejdou vidět šediny po 10 dnech…Nevýhoda: jsem vyblitá, bledá, nelíbím se sama sobě, připadám si jak odbarvená stará bába..ano bude mi 50 ale trošku brzo na příšeru.Takže přemýšlím že půjdu zpět na hnědo..jenže..budu muset dobarvovat určitě co 10 dní ale nechce se mi kupovat tak často pořád celou barvu, dá se koupit menší balení nebo jak to řešíte…
naprosto si to umím představit. Sestra udělala totéž v dobrém úmyslu, aby ty šediny nebyly tolik vidět, odbarvila na blond a vypadá jak z Chánova. Přitom je to středoškolská profesorka
Prostě jí to nejde k pleti.
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s VOONO Medium brown přírodní barvou? Případně odkud kupujete? Kamarádka objednává pravidelně objednává z jednoho eshopu sprej na šedivé odrosty, barvu VOONO tam mají taky tak by mi přiobjednala, když budu chtít. Jen bych ráda znala názory a zkušenosti.
Děkuji J