Potřebuji rychle zhubnout!

1247
4.8.17 16:20

Potřebuji rychle zhubnout !!!

Dnes jsem byla pozvána na akci, která bude příští čtvrtek. Mám super šaty, které bych si chtěla vzít, ale…Potřebuju sundat tak 4 kg. Myslíte, že je to reálné, když ode dneška nebudu vůbec jíst pečivo a nebudu sladit ani kafe? takhle by váha měla letět dolů rychle ne? Sport neplánuju :D Myslim, že pohybu mám kolem dětí a domácnosti až až. A půjde to vubec vidět ty shozené 4 kila? mám 177 cm 64 kg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
4.8.17 16:22

Zkus ketodiet, realne to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.8.17 16:25

Ahoj, chapu dobre, ze chces za 6 dni zhubnout 4kg? :roll: Zaprve to neni absolutne zdrave, tak rychle hubnout a obavam se, ze vynechani peciva a cukru v kave stacit nebude :D Snad jedine, ze bys nejedla ten tyden vubec :mrgreen: Neblazni a kup si radeji nove saty :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
4.8.17 16:26

4 kg za 6 dní tím, že se přestane sladit kafe a nebudou se jíst rohlíky? Těžko. Za tak krátkou dobu to půjde maximálně odvodněním. Navíc podle čísel jste štíhlá, tak co chcete shodit. Navíc je běžné, že nejdřív hubnou prsa. To by se vám hodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.8.17 16:28
@LadyBrigit píše:
Dnes jsem byla pozvána na akci, která bude příští čtvrtek. Mám super šaty, které bych si chtěla vzít, ale…Potřebuju sundat tak 4 kg. Myslíte, že je to reálné, když ode dneška nebudu vůbec jíst pečivo a nebudu sladit ani kafe? takhle by váha měla letět dolů rychle ne? Sport neplánuju :D Myslim, že pohybu mám kolem dětí a domácnosti až až. A půjde to vubec vidět ty shozené 4 kila? mám 177 cm 64 kg :think:

Reálné to je, ale budeš hladovět… Ubyde sval a voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.8.17 16:29

Teď nevím, jak se jmenuje ten detox těla, ale hubne se u toho dost. Pije se jen voda s javorovým sirupem, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.8.17 16:34

Jde to, ideálně detoxem. Pít týden jen vodu a bylinné čaje. ;) Ale počítej s tím, že se ti nejspíš vrátí.

A můžeš dát fotku? Mě by zajímalo kde se ty čtyři kila mají projevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.8.17 16:39
@Ivan PPZ píše:
4 kg za 6 dní tím, že se přestane sladit kafe a nebudou se jíst rohlíky? Těžko. Za tak krátkou dobu to půjde maximálně odvodněním. Navíc podle čísel jste štíhlá, tak co chcete shodit. Navíc je běžné, že nejdřív hubnou prsa. To by se vám hodilo?

Už teď mám malé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
4.8.17 16:40
@LadyBrigit píše:
Dnes jsem byla pozvána na akci, která bude příští čtvrtek. Mám super šaty, které bych si chtěla vzít, ale…Potřebuju sundat tak 4 kg. Myslíte, že je to reálné, když ode dneška nebudu vůbec jíst pečivo a nebudu sladit ani kafe? takhle by váha měla letět dolů rychle ne? Sport neplánuju :D Myslim, že pohybu mám kolem dětí a domácnosti až až. A půjde to vubec vidět ty shozené 4 kila? mám 177 cm 64 kg :think:

Hm tak za tu akci ti stojí tvoje zdraví?
Někdy můžeš ubrat na objemu i bez toho, aniž by to bylo viditelné nějak výrazně na váze. Já třeba mám sklon k zadržování vody a díky tomu mi dokážou lítat kila ze dne na den třeba i o kilo, rekord byl 1,5 kg, prostě jsem „splaskla“. Teď něco prodávají v lékárně na uvolnění zadržené vody, nevím, jak se to jmenuje..
Ale moc bych neblbla..možná bych si radši do toho příštího čtvrtka pořídila ještě jedny šaty, který mi budou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
4.8.17 16:41
@LadyBrigit píše:
Už teď mám malé :?
Tak to po te dietni kure na tu party muzes jit i nahore bez, jen se samolepkami na bradavkach a garantuju ti, ze budes nejsledovanejsi zena vecera.

Příspěvek upraven 04.08.17 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.8.17 16:42
@Netopirek píše:
Jde to, ideálně detoxem. Pít týden jen vodu a bylinné čaje. ;) Ale počítej s tím, že se ti nejspíš vrátí.A můžeš dát fotku? Mě by zajímalo kde se ty čtyři kila mají projevit

Fotku? sem? to jo. A dozvim se, že nemám vůbec nikam chodit, protože mám stejně blbou postavu, tlustá stehna, hubené ruce, křivé nohy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.8.17 16:51
@LadyBrigit píše:
Fotku? sem? to jo. A dozvim se, že nemám vůbec nikam chodit, protože mám stejně blbou postavu, tlustá stehna, hubené ruce, křivé nohy atd

jéžiši neblbni, tak máš křivé nohy, tlustá stehna a hubená ruce, já to mam podobně dole mám také tlustá stehna, a hubené ruce, ale radši dál nepokračuju :D, myslím si, že nikdo z nás není výstavní (každý je originál, a to je to krásné), ale huntovat si zdraví, myslím si, že váha i výška je tak akorát pro tvou postavu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
4.8.17 17:03

Vážíš málo, takže mi to moc reálné nepřijde, nechceš si raději vzít jiné šaty než se trápit?

• Citovat
  • Upravit
1309
4.8.17 17:07

Koupila bych buďto nejake kvalitní stahovací prádlo a nebo nove šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
4.8.17 17:11

Reálné to samozřejmě je, ale obávám se, že vynechanim pečiva a slazeneho kafe to nevyresis…musela bys najet na nějaký detox, pít jen vodu…jednoduše řečeno - nezrat…teď jde o to, zda ti za to ten jeden večer stojí, protože se ti téměř stoprocentně shozena kila vrátí a možná ještě něco navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková