Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebují poradit nějakou dobrou dětskou hernu v Olomouci kde se dají děti i nakrmit a můžou si tam pohrat i děti staré 1,5 roku. V listopadu mám nějaké vyřizování v Olomouci a potřebují se stavit někde kde se můžou děti i naobedvat a chvilku si pohrat.moc děkuji za řady Lenka
@Leenuska Občas chodíme do Amazonie. Bývají tam i malinké děti. Je to v Olomouc City.
Ahoj ted se má otevírat nová kavárna s velkou hernou a vypadá to úžasně. Mrkni sem . Jinak amazonie bude zavřená, někam se stěhují a zmenší prostory :/. Pak pro malinké děti je dobrý Moritz a jeho Hernička Človíčkov (je jedna z menších)
@Ivčis Fakt? To vůbec nevím. A od kdy? Je fakt, že jsme tam už docela dlouho nebyli ![]()
Holky tak moc děkuji za řady asi mě dost láká ten clovickov, potrebuji prostě ať si děti pohraji a i se nají.
@NikysekR Přesně od kdy nevím, bavily jsme se o tom s holkama na plavání. Ani jedna z nás nevěděla přesné datum uzavření. Ale asi to bude viset na dveřích.
@Leenuska Človíčkov je dobrý, ale větší děti 2+ už to tam moc nebaví. Je to tak pro ty lezící, a chvíly chodící
. A možnost ohřátí jídla je určitě v každé herně to neměj strach ![]()
@Ivcis: jee tak to je fajn že není problém ohřát jídlo, nechce se mi jim kupovat jídlo z restaurace, naši chodí ale nechce se mi do herny kde chodí hlavně velké deti