Dobrá školka Brno - sever

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
22.5.14 23:03
@lenty píše:
Ahoj, prosím poradit. Dostali jsme se do MŠ na SNP a dnes mi volala paní ředitelka z MŠ Brechtová, že má pro nás volné místo. Kterou školku byste více doporučily? Díky za infa a za názor.

Já bych volila co máte blíž… my byly spokojené na SNP a sousedi dávali kluka pryč z Brechtové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
23.5.14 08:00

@hanucha A nevis proc?

@lenty Kluci chodi na Brechtovu, vybirali jsme dlouho a i kdyz ji mame nejdal ze sesti skolek, kam se starsi dostal, tak nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 00:57

Radeji anonym. Sestra ma dite na Brechtove a spokojena moc neni. A ona je zrovna typ, co neresi nic. Ale vykladala me, ze na skolce v prirode byl trest pro deti, ktery zlobily, ze nedostanou pohled od rodicu. A fakt nedostaly. Vubec. :nevim: To mne prijde dost mimo. A je toho vic.

• Citovat
  • Upravit
4344
24.5.14 23:34

Zvláštní…před tím se píšou negativní ohlasy na SNP teď zase na Brechtovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
25.5.14 22:41
@majdula1 píše:
@hanucha A nevis proc?

Neco podobneho jako anonymni, nevim presne, ale trochu zivejsi deti to asi maji tezke, a to vsude, malokde s nimi umi prcovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.8.14 15:06

Mámy z Brna - severu, víte, že v červnu vzniklo Sdružení občanu Lesné, a jde do komunálních voleb v říjnu 2014? Hl. program - zachránit les nad Lesnou, který se začal už kácet, postavit na Lesné, případně i jinde, novou školku, zamezit dalším výškovým stavbám na Lesné atd… w. stránky jsou - solesne.cz
Jistě se budou o naši mč starat lépe, než strany, co zde sedí již desítky let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.8.14 16:12

Myslela jsem tím zastupitele stran, co uřadují-sedí už léta na radnici naší městské části…
Na Lesné vzniklo za poslední léta několik občanských sdružení. Ukázalo se, že aby mohly účinně hájit zájmy obyvatel tohoto území, je třeba účasti v zastupitelstvu MČ Brno-sever. A právě z této potřeby vzniklo z občanských sdružení politické hnutí Sdružení občanů Lesné.
Dle elektronickěho zápisu v Brně - v naší mč se opět 167 dětí nedostalo v září 2014 do mat. školky! A zajištění více míst pro předškolní děti je jedním z priorit Sdružení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.3.15 13:43

Ahoj, nevíte někdo, jaká je školka na Černopolní 3a? Nikde o té školce nemůžu nic najít.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
7.1.16 20:51

Ahoj všem. Chtěla bych se zeptat, zda tu někdo máte zkušenosti se školkou v Maloměřicích na Proškově náměstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.16 15:17

@jajinka80 Dobrý den, mohu se zeptat, kam jste nakonec dítko dali? My to budeme co nevidět řešit. Zatím má malý 20 m, bydlíme na Musilove, Tišnovská nejblíž, ale vůbec se mi tam malého nechce dávat. Sousedka tam má chlapečka, žádná malinko individuálnější péče, žádna kreativita, tvořivost, akce, výlet. Prostě učitelky hodně, ale rozvíjení dítěte žádné. Zato Černovice, ach, bydlet tam, tak nevím, kam dítko dát :-) Teď tady čtu Kohoutovu a SNP, což taky není až tak daleko, i když s dalším prckem v kočáru. No nevím nevím. Škoda té Tišnovské, že má tak špatnou reputaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.16 15:18

Školka Brno Husovice a okolí

@Gabrielka S. Dobrý den, můžu se zeptat, zda jste tam dítko dali nebo jestli jste slyšela nějakou zkušenost? MOc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.16 15:29

Školka Brno Husovice a okolí

@martinka456 Dobrý den, mohu se vás zeptata na školku na Tišnovské? Opravdu jste pořád spokojeni? Píšete, že spousta akcí a mi se to právě moc nezdá, tady jedna maminka sousedka si právě stěžuje, že žádné akci, besídka, nic. Rodiče s dětma nehrozí :-( a ani obrázek domů nepřinese. Malému je teprve 20 m, ale už se pomalu pídím po školkách, protože to asi není tak jednoduché a každá má jiný přístup..
Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.1.16 19:47

Ja prave zatim zadnou zkusenost nemam a proto jsem doufala ze zde nekdo poradi a rekne co a jak ale bohuzel…a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.1.16 21:21

Ahoj, já mám dítě na Černopolní 3a. Učitelky jsou tam fajn, ředitelka taky, vaří se tam dobře. Výlety nejsou, pořád ale něco tvoří, každý den jsou na zahradě a celkem často (zhruba jednou za měsic) přijde divadlo do školky. Syn je tam spokojený! Budu tam hlásit i druhého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.16 00:20

Ahoj, můžu doporučit (nebo spíš zcela nezakrytě vychválit do nebe :-)) MŠ zemědělskou, mají 2 malé třídy rozdělené na „velčáky“ = předškolní rok a „malčáky“, ven chodí snad každé dopoledne, pokud vyloženě neleje. Každý den nosí ze školky nějaký „úkolek“ či malování, mají Daltonskou tabuli, kde si děti odškrkávají plnění právě těchto „úkolků“, které jsou zaměřené na jemnou motoriku, lehké počítání, psaní, rozlišování, prostě klasická předškolní příprava a i učení se na režim. Do divadla cca 1× za měsíc. Mají ověšené nástěnky opravdu pěknými výtvory, furt domů něco nosí :-) Strašně milé učitelky, syn se do školky vyloženě těší, ikdyž v ní nerad spí. Předškoláci mají hodiny angličtiny, spolupracují se ZŠ zemědělská, kam se předpokládá že děcka pak přejdou a kde je AJ od 1.třídy (učí zde tuším 3 nadšené mladé učitelky - jako v ZŠ kde mám staršího syna, v MŠ nevím, mladší syn je ještě „malčák“). Dochází k nim logopedka, takže může zachytit včas příp. odklad. Ještě je tam flétnička a plavání, hlavně teda pro „velčáky“. Jediné snad mínus je absence hřiště, ale chodí o pár domů dál do jakési asi soukromé zahrady, příp. na okolní prolejzky a procházky. Možná je tohle u státních ZŠ standard, ale starší syn chodil do soukromé školky a tohle je prostě nebe a dudy a za desetinovou cenu, tak se omlouvám za možná moc subjektivní vychvalování :-) Pro mě tedy všech 10 pro Zemědělku, zvlášť pokud budete pak chtít aby dítko pokračovalo na ZŠ Zemědělská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin