Domácí kočka ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.3.23 10:14

@stinga za 1 nenapsala jsem nic o tom ze kocoura jsem naučila aby chodil po silnici. Já jsem rikala jen kdyby ten balkon byl v menší výšce tak by to nějak slo a ne ze hned z 1patra aby skakal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:15

@aiwwa Dekuju moc za rady moc si toho vážím jen me to trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:17

@stinga samozřejmě ze chodím je večer prochazim domu a to vždycky na něho zavolám a on přijde a nebo on se ozve sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
3.3.23 10:17
@Mountfield189 píše:
@stinga za 1 nenapsala jsem nic o tom ze kocoura jsem naučila aby chodil po silnici. Já jsem rikala jen kdyby ten balkon byl v menší výšce tak by to nějak slo a ne ze hned z 1patra aby skakal

NEŠLO, nešlo by to - je to nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
3.3.23 10:19
@Mountfield189 píše:
@stinga samozřejmě ze chodím je večer prochazim domu a to vždycky na něho zavolám a on přijde a nebo on se ozve sam

no ale je v okolí vašeho domu, kde je zvyklý, asi tam máte zahradu,
to kam se stěhuješ asi rodinný byt není, lidé v okolí můžou kočky nenávidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:23

@stinga když já vim ze je to nesmyl aby skákal z 1 patra. Paneboze!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
3.3.23 10:23

@Mountfield189
Nevím, jak to poznají. Zdá se mi, že ji prostě pustí ven a pak zase pro ní někdo přijde.
Asi jako když naše občas jde na půdu, tak pak musí čekat, než jí otevřeme domů. Ale to je v bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:24

@stinga no je to taková bytovka a teď kde bydlím tak máme zahrádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
3.3.23 10:26
@Mountfield189 píše:
@stinga no je to taková bytovka a teď kde bydlím tak máme zahrádku

a rodiče ho doma nechtějí, nebo proč to tak složitě řešíš?
nedají nažrat a trochu tepla jednomu kocourovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.3.23 10:27
@Mountfield189 píše:
@aiwwa to si taky myslím ze s něho určitě neudělám domácí kocku. Jen je to pro me strasne těžký vymyslet jak to udělat protože jinaci možnosti ohledně jinyho bydleni není. Me třeba napadlo kdybych mu nechala u dveří misku s jídlem a tak ho to naučila ale bojím de se třeba nějaký venkovní kocky mu to sní. Jako premyslela jsem ze by skákal s balkonu ale pro něho je to strasne velká výška takže tohle není dobrý nápad, pak v tom bytě je sklep ze bych mu tam dala všechno co potřebuje ale zase Ok tam nevydrží celou noc tak nevím co stim. Určitě to řeším ale fakt kdyby nebyla možnost tak zůstane tam kde je zvykli :(

Ve sklepě nemá kočka co dělat, to ji rychle někdo vypakuje. nezlob se, ale ty máš tak hovězí nápady, že začínám pochybovat o tvé inteligenci. Zavírání kočky do sklepa, skákání z prvního patra…..to je snad blbej vtip….. :roll: Kocoura nech tam kde je, přestaň myslet na sebe, mysli na něj. Až si najdeš byt, kde ti zvířata dovolí, tak si pořiď šlechtěnou kočku!

• Citovat
  • Upravit
3.3.23 10:39

@stinga chtějí samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:41

@Janli to byl jen nápad a on by stejne tam nechtěl být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:42

@Janli to nejsou hovězí nápady jen se vás ptám, moje inteligence je naprosto v pořádku proste chci aby byl v bezpečí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
3.3.23 19:04
@Mountfield189 píše:
@stinga chtějí samozřejmě

tak ho prosím nechej u rodičů na baráku, je tam zvyklý a šťastný, stěhování, život ve sklepě a učení na nový venkovní prostor - to vše kočky stresuje a opravdu se jim může něco stát, to bys asi nechtěla,
pokud máš kocourka ráda, nechej ho v jeho životním prostoru, kde je zvyklý a kde se má dobře, však tam snad budeš občas chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
3.3.23 19:04
@Mountfield189 píše:
@Janli to byl jen nápad a on by stejne tam nechtěl být

no to by opravdu nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek