Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Policajti s tim nic neudelaj..uz jednou jsem je zavolala a ty mi rekli, at si v klidu promluvime a usmirime..proste nevim co mam delat..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se sverit, anonymně, snad to pochopite..pritel me mlátí, zrovna pred hodinou mu zase ruply nervy, mame dvouletou holcicku ktera u toho zrovna nebyla (nekdy je)..porad me vyhazuje z bytu, i kdyz neni jeho, jsme v podnájmu, poradte mi co mam delatJsem nestastná
beruško, odejdi, nenech si ubližovat a trápit se, už jenom kvůli dcerušce. máš rodiče? ![]()
@Anonymní píše:
Policajti s tim nic neudelaj..uz jednou jsem je zavolala a ty mi rekli, at si v klidu promluvime a usmirime..proste nevim co mam delat..
Sbal sebe i dítě a odejdi od něj.
Rodiče mám, ale těm jsem uz nekolikrat brecela do telefonu a vzaly nás k sobe jen na par dni ![]()
@Anonymní píše:
Rodiče mám, ale těm jsem uz nekolikrat brecela do telefonu a vzaly nás k sobe jen na par dni
budeš z toho mít psych. následky a hlavně malá. Vykašli se na něj, proč tě tam nenechali dýl?? Popros je, že už s ním nechceš být a jestli můžeš zůstat u nich, vlastní rodiče tě pochopí, neboj se..
@Anonymní píše:
Rodiče mám, ale těm jsem uz nekolikrat brecela do telefonu a vzaly nás k sobe jen na par dni
a pak tě poslali zpátky?
Říct to rodičům a požádat je o pomoc, nebo jestli je byt tvůj vyhodit partnera, nebo zavolat na nějakou krizovou linku a oni ti určitě poradí kde jsou azylové domy. Cokoliv by bylo lepší než zůstat s ním.
Btw. když to řekneš rodičům, oni ti nepomůžou a bude jim jedno, že je jejich dcera mlácená?
Odejdi, když nepomůžou rodiče, zkus azylový dům, tam ti pomohou najít i bydlení. Nenech se týrat a už vůbec tomu nenech přihlížet svoji holčičku
![]()
@Anonymní píše:
odkud jsi? Ve větších městech fungují intervenční centra pro oběti domácího násilí. Určitě by stálo za to, tam jít se poradit. Většinou mají dobrý přehled o konkrétních možnostech v oblasti. Poskytují poradenství…
Kauci platil on, je psanej na neho, ale jsme tam napsany i my dve..
@Anonymní píše:
Rodiče tě u nich nechali pár dní, a poč jsi se k němu vracela? musela?
![]()
Vymenit zamek, vyhod mu veci. Kdyz se bude dobyvat zpet zavolej policajty. Co ti udelal ted? Je to viditelne?
Ahoj holky, chtela bych se sverit, anonymně, snad to pochopite..pritel me mlátí, zrovna pred hodinou mu zase ruply nervy, mame dvouletou holcicku ktera u toho zrovna nebyla (nekdy je)..porad me vyhazuje z bytu, i kdyz neni jeho, jsme v podnájmu, poradte mi co mam delat
Jsem nestastná