Domácí porod, normální věc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Eve
30.4.17 11:39
@Anonymní píše:
A k anonymite mam sve duvody, nez mne zacnete lyncovat.

Frajerko, stejne te odtajni, protoze k anonymite nemas duvod. A ze se vedle hadaji? Tady se urcite budou objimat a ruku v ruce pujdou vstric zapadajicimu slunci za zpevu ptacku a pobihani ruzovych jednorozcu.

• Citovat
  • Upravit
4700
30.4.17 13:04

@Sailah Děkuji moc za tvůj příběh, který jsi zde zveřejnila :kytka:… dál bych mlčela…

ale zarazilo mě : " …,že já to tak nechci. A potvrdila jsem si to v den kdy jsem o dítě přišla. Že do porodnice půjdu v případě, že to bude nezbytně nutné a pujdu tam s vlastní…"
doufám, že nebude moje otázka k tobě necitlivá, jen by mě zajímalo, zda den, kdy jsi přišla o dítě byl spojen s porodnicí, nebo to byl na doktorech nezávislý potrat.
S úctou mgdln

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.4.17 13:12

Nechápu, proč když někdo přidá příspěvek jako Anonym, tak proč se do něj hned navážíte, myslím, že k tomu má někdo důvod a i kdyby ne, tak takovou blbost přece nemusíte řešit a být hned na toho dotyčného nepříjemní, když se normálně zeptá. Některé ženy a jejich inteligenci vážně nepobírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
30.4.17 13:12
@Anonymní píše:
Holky, co vas vedlo k rozhodnutí rodit doma? Mi osobne to prijde sobeckost a jen takovy trend.

Pokud chceš vědět, co si lidi opravdu myslí, tak je nekritizuj a nesuď v druhé větě :zed: Lidi kde jste nechali nějakou sociální inteligenci???
K tobě kdyby někdo přišel a řekl „to je debilita, ale vysvětli mi, proč to děláš“, tak se budeš cítit pod psa. Tak to nedělej ostatním. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
30.4.17 13:14
@Anonymní píše:
Holky, co vas vedlo k rozhodnutí rodit doma? Mi osobne to prijde sobeckost a jen takovy trend. Nikdy prece rodicka nemuze vedet, kdy bude vcasnou lekarskou pomoc potřebovat…trochu nezodpovědné upřednostňovat pohodli matky a pred zivotem ditete…jen mne zajimaji vase nazory. Neberte to jako utok proti tomuto trendu

Nemyslím si, že je trend rodit doma, domacích porodů je minimum. Já mám dvě úžasné dcery, pokud bych rodila doma, neměla bych je, takže můj názor je jednoznačný. V tvém případě nechápu, proč se skrýváš za anonym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
30.4.17 13:20
@LAlezane píše:
Pokud chceš vědět, co si lidi opravdu myslí, tak je nekritizuj a nesuď v druhé větě :zed: Lidi kde jste nechali nějakou sociální inteligenci???
K tobě kdyby někdo přišel a řekl „to je debilita, ale vysvětli mi, proč to děláš“, tak se budeš cítit pod psa. Tak to nedělej ostatním. :nevim:

To jsi vystihla.

@Alušáček píše:
Nemyslím si, že je trend rodit doma, domacích porodů je minimum. Já mám dvě úžasné dcery, pokud bych rodila doma, neměla bych je, takže můj názor je jednoznačný. V tvém případě nechápu, proč se skrýváš za anonym :roll:

Oba porody se ti nečekaně zkomplikovaly a nebo se dětem po narození nedařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.4.17 13:30
@Anonymní píše:
Holky, co vas vedlo k rozhodnutí rodit doma? Mi osobne to prijde sobeckost a jen takovy trend. Nikdy prece rodicka nemuze vedet, kdy bude vcasnou lekarskou pomoc potřebovat…trochu nezodpovědné upřednostňovat pohodli matky a pred zivotem ditete…jen mne zajimaji vase nazory. Neberte to jako utok proti tomuto trendu

Ahoj. Podle me je take jistejsi rodit doma. Samozrejmne stat se muze cokoliv i v nemocnici. Nicmene v one nemocnici jsou zkratka vice vybaveny, kdyby se nahle neco semlelo a na co by porodni asistentka nebo rychly prevoz do nemocnice nestacil. Nikoho neodsuzuji. Kazdeho vec, ale ja osobne bych do do toho nesla a bala bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.4.17 13:31
@Poison Eve píše:
Frajerko, stejne te odtajni, protoze k anonymite nemas duvod. A ze se vedle hadaji? Tady se urcite budou objimat a ruku v ruce pujdou vstric zapadajicimu slunci za zpevu ptacku a pobihani ruzovych jednorozcu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
Tak na to si počkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
30.4.17 13:37
@mgdln píše:
Oba porody se ti nečekaně zkomplikovaly a nebo se dětem po narození nedařilo?

Porody komplikované, děti přidušené, ale naštěstí v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.4.17 13:39
@Werushka77 píše:
Nechápu, proč když někdo přidá příspěvek jako Anonym, tak proč se do něj hned navážíte, myslím, že k tomu má někdo důvod a i kdyby ne, tak takovou blbost přece nemusíte řešit a být hned na toho dotyčného nepříjemní, když se normálně zeptá. Některé ženy a jejich inteligenci vážně nepobírám.

Protože v pravidlech emimina je jasně psané, k čemu anonym využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.4.17 14:10

@lleennttiillkkaa A není to jedno? Řešíte to, jak kdyby to byl trestný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.4.17 14:13

Jako nic proti, ale místo řešení, kdo co proč napsal anonymně, tak radši zvedněte zadky a jděte se věnovat dětem. Bude užitečnější. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
30.4.17 14:24
@Werushka77 píše:
Jako nic proti, ale místo řešení, kdo co proč napsal anonymně, tak radši zvedněte zadky a jděte se věnovat dětem. Bude užitečnější. :mavam:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
30.4.17 14:28
@Werushka77 píše:
Jako nic proti, ale místo řešení, kdo co proč napsal anonymně, tak radši zvedněte zadky a jděte se věnovat dětem. Bude užitečnější. :mavam:

nápodobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.4.17 14:36

@ospalámyš Mě se tyto radosti ještě vyhýbají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...