Domácí vibrační plošina - zkušenosti

2411
15.4.13 12:04

Domaci vibracni plosina - zkusenosti

Holky, rada bych se po porodu opet dostala do formy: zhubla nabrana kila a krapet zpevnila telo a chci si koupit vibracni plosinu na doma - na profi proste nemam penize, takze jedna v mych financnich moznostech je tato Master-G4 a chci se zeptat, jestli nekdo z vas ma tuto (nebo podobnou, neprofesionalni) doma, pripadne o vase zkusenosti s temito domacimi stroji.

Asi se to neda srovnavat s profi strojem, ale ja se do fitka nedostanu, bydlime za Prahou s debilni dostupnosti do centra, nemam ridicak a asi (no asi:urcite) sem i hodne lina nekam organizovane chodit, takze pokud se nedokopu k cviceni doma, tak zustanu na veky veku „tlusta“.Hilfe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
15.4.13 12:20

@ne-silenamatka jeee tak svoji lenost mam. Ale ja si koupila svihadlo a budu skakat ;-) cetla jsem, ze je to dost dobry a hlavne za 50,– :-D
Jinak jsem chodila a nic jsem nezpozorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
15.4.13 12:22

Já na vibrační plošině cvičila a můžu to jen doporučit. Chodila jsem sice do fitka, ale myslím, že je to jedno, jestli cvičíš tam, nebo doma. Důležitý je využívat jí správně. V jednom fitku jsem viděla, jak na ni ženský jen půl hodiny stály s pokrčenýma nohama. To je naprd. Je potřeba na ní normálně cvičit, dřepy, dřepy s výkopem do strany, dozadu, sklapovačky, kliky, sedy, lehy…asi k tomu dostaneš nějakou příručku. Já cvičila třikrát týdně půl hodiny, začínala jsem na zátěži 10 a postupně vždy po týdnu přidávala až na 17. K tomu jsem upravila jídelníček, nic drastického, ale vynechala jsem všechno tučné a sladké, omezila pečivo a přílohy a večer jedla jen lehce. Na váhu jsem se nevážila, tak nemůžu říct, ale centimetry letěly dolů jako blázen, za první měsíc cvičení jsem měla v pase o 10 cm míň, pak už to tak rychle nešlo, ale úbytky byly úžasný. Kdybych měla peníze, jakože momentálně nemám, neváhala bych a koupila si ji domů. Takže za mě - po vlastní zkušenosti opravdu doporučuju. Jo, a to cvičení - fakt jsem se nešetřila, po každé té půlhodině ze mě totálně lilo. :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
15.4.13 17:45

@palapa Svihadlo mam uz asi rok, ale jeste sem si nezaskalala: moje vymluva je, ze pod nama zije tchyne a ze ji nechci skakat na hlavou…sem opradu lina, ale vim, ze s tema tehotenskejma kilama uz nejak zatocit musim, takze hledam „nejmin bolestivy reseni“ :)

@Denisa56 Diky moc za vycerpavajici odpoved :) Ja na vibracni plosinu slysim taky samou chvalu, ale nejsem si prave jista tim, jestli ta domaci se aspon trosku vyrovna tem profi.Me treba bavilo Pilates pred tehotenstvim - vim ze cvicim, citim to po cviceni, ale „nezenu“ se, jestli me chapes, coz myslim, ze cviceni na vibracnich plosinach je podobny, i podle toho co popisujes.Ja si ji porodim, na heurece je par recenzi, ale neni jich moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
15.4.13 20:36

@ne-silenamatka ja chci chodit ven. Zatim po tme, nevim, jak na to budou koukat lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
25.2.19 11:46

Obnovuji diskuzi,ma doma nekdo domaci plosinu?prosim o zkusenosti,ktera je za slusnou cenu pouzitelna,chci si ji koupit,ale nevim,zda typu Insportline Lotos maji nejaky efekt. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.2.19 08:07

@ucukusi Mrkni na diskuze, vibrační plošina je velká hitovka a už tady i nějaké diskuze proběhly. Tady jsou zkušenosti , tady taky. Je fakt, že vibrace mohou pomoci při problémech s klouby, mají vliv na lymfatický systém, mohou částečně i ovlivnit produkci hormonů. Ovšem ten vliv na hubnutí zatím nějak prokázaný nebyl. :nevim: Ne každý snese vibrace a ne každému tohle udělá dobře. Mrkni na bazos , vidím tam i plošiny okolo 1000 Kč, tak klidně vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
27.2.19 11:55

@Tiger-lily na me plosina opravdu pomaha,byla jsem.krasne zpevnena,ale pak jsem se prestehovala do maleho mestecka,otehotnela a tady zadne fitko s plosinou neni,chtela bych ji tedy domu,ale nevim jakou a za rozumnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.3.19 18:46

@ucukusi koupila jste nějakou plošinu? také nad tím přemýšlím, ale nevím jakou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
26.3.19 14:35

@MartinaS koupila jsem Master G4 a jsem spokojena