Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Podle výsledků cvičitelek je to určitě Power plate, ten má tuším 3D vibrace které jsou účinnější. Mám dvě kamarádky co chodí na Vibrostation už dva měsíce a ani cm dole
(a to jsou dost při těle)
Navíc - a to nechápu - ve studiích kde mají Power se na něm i cvičí i jednoduché cviky. Kdežto u Vibrostationu se ani nepřevlékáš a jen tam stojíš
podle mně to samo o sobě něco vypovídá
Ahoj, já jsem ted začala chodit na Power Plate a je to skvělý. Sice celkem dost náročný, ale hrozně mě to nadchlo:) Dneska jsem se zrovna bavila s tou trenérkou co si myslí o Vibro a začala se smát, ptz ty firmy prý jen zneužívaj lidské nevědomosti. Prý to jen vibruje a nic z toho. Power teda taky vibruje, ale po 30min.na něm si připadám jako po 1,5hod.na hot joze. Určitě můžu doporučit ![]()
@midoo a hubne se na tom? Ja furt premyslim co cvicit a to mam kousek od baraku.
@Žanysek Já jsem na tom dnes byla druhou hodinu, ale se všema holkama co jsem se tam bavila, tak řikaly že je to znát. Dneska jsem tu objevila ještě jednu diskuzi a tam psala náká maminka, že to i trénuje a behěm dvou - tří měsíců máš pevnou postavu. Na první lekci ta trenérka řikala, že je k tomu dobrý přidat Vacushape, že ten víc spaluje tuky a shazuje kila. Power by měl tvarovat.
@midoo dekuji, no msji tady i vacu elite, tak o tom popremyslim,
@Žanysek Fakt to stojí za to
na Vacu jsem se ještě nedostala, ale snad v sobotu
Kdyžtak mi napiš, jestli tě to pak taky bavilo ![]()
No nejdriv na vacu, potrebuji nejdriv zhubnout a pak bude zpevnovani. Jo pisnu, jen tam musim pisnout zda mi dokazi pohlidat dite, jinak nevim kdy se tam dostanu, tatinek dela od rana do noci
Ty ženský tam choděj nejdřív na power a pak na vacu, ale obě jsem dohormady ještě nezkoušela. Jj, to znám, taky to tak různě kombinuju, naštěstí maj otevřeno dlouho do večera ![]()
Poradíte mi? Nemůžu posilovat ani nijak cvičit kvůli zadum a nervům v noze. Přemýšlela sem o koupi nějaké vibrační plošiny, protože potřebuju zhubnout, poradíte jaké? Nejlépe ne tu nejdražší. Co vám pomohla. Děkuji
Podle mě sou to vyhozené peníze. Radši bych si koupila třeba TRX. Navíc to zatěžuje klouby.
@Anetka Marková @Lejaa Holky, můžete prosím upřesnit, čím to není zdravé? Už jsem o tom slyšela, ale nikde jsem nenašla nic moc konkrétního. Dík moc.
Obnovuji diskuzi. Zdá se mi to jako moc „zázrak“ na 30 minut cvičení… Nebo to opravdu někomu z vás pomohlo? Cvičím ráda a déle, ale kvůli novému zaměstnání není tolik času a půl hodina by byla super. Prosím jen ty, co mají svou zkušenost.
@quera Vlastní zkušenost - pomohlo, opravdu. Musí se ale na plošině cvičit, ne jenom stát. Hodně rychle jsou viditelné výsledky - postupné zpevňování a tvarování celého těla, v kombinaci s úpravou stravy i zhubnutí.
zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi vibračními plošinami Vibrostation a Power Plate? Dále který vibrační stroj je účinější na hubnutí popřípadě zpevnění těla.
Děkuji za každý názor.