Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázku
Jaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to?
Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit ![]()
Upřímně řečeno mi je asi fuk, co si o tom myslí druzí. Jakmile jsem jednou vyzkoušela, tak nejezdíme na kole celá rodina v ničem jiném
Je to velmi praktické a pohodlné. A v dnešní době již tak jezdí snad úplně všichni. Nevidím na tom nic divného. Spíš mi přijde divné, když pak vidím někoho třeba v džínách.
Pro mě je úchylka už provozování cyklistiky, co mají při tom na sobě, je už celkem jedno ![]()
Ale asi je to praktické? ![]()
@Tazatel99 v čem jiným by měli jezdit
Mě to teda nepřitahuje ani neodpuzuje, příjde mi to úplně normální i kdyby to měl na sobě 150kg chlap ![]()
@Tazatel99 no pokud je fakt namakanej a na první pohled profík tak mi to snad nevadí, ale běžně na mě taky působějí odpudivě.
@K.Black píše:
@Tazatel99 teplo, teplo, teplo
Přesně tak, strašnej pohled, v mých očích je to degraduje z chlapů na teplo ![]()
@Pipet píše:
Pro mě je úchylka už provozování cyklistiky, co mají při tom na sobě, je už celkem jedno
Ale asi je to praktické?
@Pipet píše:
Pro mě je úchylka už provozování cyklistiky, co mají při tom na sobě, je už celkem jedno
Ale asi je to praktické?
Co si myslím? Nic.
Nikdy jsem nad tím rozhodně nepřemýšlela a beru to asi tak, že to k cyklistům patří stejně ke gymnastkám trikot a k hokejistům přilba a hokejka. ![]()
@K.Black píše:![]()
máš pravdu
Ty jo, stejná myšlenka i s zvýrazněním? hernajs ![]()
He he, to mi pripomenulo kamarata, ktoreho som raz stretla v meste a bol zrovna v tomto ubore na bicykly a s nejakym kamosom si davali tipy na holenie noh, lebo je to vraj potom viac aerodynamicke
![]()
takze ano, posobil trosku priteplene ![]()
Teple bych neřekla, spíš směšně a ujetě… za mě teda nic co by bylo sexy.. ![]()