Cyklisti v elastacích

6
6.3.13 14:12

Cyklisti v elastacích

Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázku :) Jaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to? :lol: Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
6.3.13 14:13

@Tazatel99 teplo, teplo, teplo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.3.13 14:14

Upřímně řečeno mi je asi fuk, co si o tom myslí druzí. Jakmile jsem jednou vyzkoušela, tak nejezdíme na kole celá rodina v ničem jiném :nevim: Je to velmi praktické a pohodlné. A v dnešní době již tak jezdí snad úplně všichni. Nevidím na tom nic divného. Spíš mi přijde divné, když pak vidím někoho třeba v džínách.

• Citovat
  • Upravit
24798

Pro mě je úchylka už provozování cyklistiky, co mají při tom na sobě, je už celkem jedno :mrgreen:
Ale asi je to praktické? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664

@Tazatel99 Mně se to nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.3.13 14:15

@Tazatel99 v čem jiným by měli jezdit :nevim: Mě to teda nepřitahuje ani neodpuzuje, příjde mi to úplně normální i kdyby to měl na sobě 150kg chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186

@Tazatel99 no pokud je fakt namakanej a na první pohled profík tak mi to snad nevadí, ale běžně na mě taky působějí odpudivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@K.Black píše:
@Tazatel99 teplo, teplo, teplo :mrgreen:

Přesně tak, strašnej pohled, v mých očích je to degraduje z chlapů na teplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Pipet píše:
Pro mě je úchylka už provozování cyklistiky, co mají při tom na sobě, je už celkem jedno :mrgreen:
Ale asi je to praktické? :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: máš pravdu :palec:
  • Citovat
  • Upravit
17014
@Pipet píše:
Ale asi je to praktické? :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pro mě taky :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.3.13 14:16

Co si myslím? Nic. :mrgreen: Nikdy jsem nad tím rozhodně nepřemýšlela a beru to asi tak, že to k cyklistům patří stejně ke gymnastkám trikot a k hokejistům přilba a hokejka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek

Přijít mi tak domů můj chlap, tak se počůrám smíchy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17014
@K.Black píše: :mrgreen: :mrgreen: máš pravdu :palec:

Ty jo, stejná myšlenka i s zvýrazněním? hernajs :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

He he, to mi pripomenulo kamarata, ktoreho som raz stretla v meste a bol zrovna v tomto ubore na bicykly a s nejakym kamosom si davali tipy na holenie noh, lebo je to vraj potom viac aerodynamicke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

takze ano, posobil trosku priteplene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959

Teple bych neřekla, spíš směšně a ujetě… za mě teda nic co by bylo sexy.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková