Cyklisti v elastacích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
6.3.13 14:26

Vypadá to blbě na všech

• Citovat
  • Upravit
775
6.3.13 14:27

Elasťáky, ponožky v sandálech, hřeben v zadní kapse + OP, a ledvinka na břichu…to se mnou neskutečně lomcuje…infarkt :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
6.3.13 14:27
@Naima píše:
My tomu říkáme chůze naprcaného kačera :lol:. Vyskytuje se to i v jiných případech než u ortodoxů v nacvakávačkách :lol:

my taky :mrgreen: ale nechtěla jsem být vulgární, aby zas někdo neměl problém :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
6.3.13 14:28
@Callie píše:
Elasťáky, ponožky v sandálech, hřeben v zadní kapse + OP, a ledvinka na břichu…to se mnou neskutečně lomcuje…infarkt :jazyk:

jsem uplně vzrušená, jen z toho jak jsi to napsala :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
6.3.13 14:29
@Callie píše:
Elasťáky, ponožky v sandálech, hřeben v zadní kapse + OP, a ledvinka na břichu…to se mnou neskutečně lomcuje…infarkt :jazyk:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
23847
6.3.13 14:29
@Tazatel99 píše:
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázku :) Jaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to? :lol: Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit :D

Je mi to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.3.13 14:32
@K.Black píše:
my taky :mrgreen: ale nechtěla jsem být vulgární, aby zas někdo neměl problém :roll: :lol:

Jestli je vulgární už i tohle, tak jsem svatá Panna Orleánská 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
6.3.13 14:33
@Naima píše:
No, jak to říct a neurazit - i můj otec ortodoxní cyklista a fešák uznává, že chlap vypadá v elasťácích s rýsující se výbavou jako debil :lol:

A v čem tedy jezdí ortodoxní cyklista? :think: Cykloelasťáky mám i já a to jezdím svátečně.
Ale ty nacvakávací boty - ty bych nedala, z toho mám strach. Párkrát jsem viděla, jak to frajerům nešlo odcvaknout a rozbili si hubu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
6.3.13 14:34
@Naima píše:
Jestli je vulgární už i tohle, tak jsem svatá Panna Orleánská 8o :mrgreen:

no je tam slovo PRCAT! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3894
6.3.13 14:36

Sexy to není, ale to ani při sportu neočekávám. Když si jde někdo zahrát hokej nebo volejbal, tak si taky nebere oblek, ale dres a chrániče.

Nosím to na kolo taky, i ty cvakací boty :mrgreen: a je mi jedno jak u toho vypadám, je to praktické a upřimě - zkoušela jsem si koupit elasťáky s těmi šortkami přes nebo sukní a vypadalo to při mých silných nohách ještě hůř. Takže se řadím k idiotům v elasťácích a je mi to fuk. Ono když za víkend najedeš 250 km s plnou polní a v kopcích, tak máš jiný starosti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.13 14:39
@K.Black píše: :lol: :lol: :lol:A ještě když mají ty spešl botky a ty jim po cestě od kola na zahrádku na pivo klapou, a některý v tom i tak divně choděj :nevim: :mrgreen:

My klapeme s mužem oba, takže když jdeme spolu, jsme jak čtyři koňský kopyta :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1307
6.3.13 14:41
@K.Black píše:
no je tam slovo PRCAT! :mrgreen: :mrgreen:

slovo prcat je úplně hroznééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já si ten příspěvěk četla, ale vůbec jsem to nezaregistrovala,
jsem si teď skoro poprskala monitor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.13 14:41
@Dafné píše:
Sexy to není, ale to ani při sportu neočekávám. Když si jde někdo zahrát hokej nebo volejbal, tak si taky nebere oblek, ale dres a chrániče.Nosím to na kolo taky, i ty cvakací boty :mrgreen: a je mi jedno jak u toho vypadám, je to praktické a upřimě - zkoušela jsem si koupit elasťáky s těmi šortkami přes nebo sukní a vypadalo to při mých silných nohách ještě hůř. Takže se řadím k idiotům v elasťácích a je mi to fuk. Ono když za víkend najedeš 250 km s plnou polní a v kopcích, tak máš jiný starosti :mrgreen: :mrgreen:

JSem ráda, že je konečně někdo kdo takto jezdí. Už jsem si říkala, že jsme tady za totální magory :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101932
6.3.13 14:42

Jsem sváteční cyklista a je mi úplně fuk co kdo nosí na sobě… na druhou stranu v čem jiném by měli jezdit, ona taková nohavice chycená v řetězu není nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.13 14:43
@j.a.n.i1 píše:
Jsem sváteční cyklista a je mi úplně fuk co kdo nosí na sobě… na druhou stranu v čem jiném by měli jezdit, ona taková nohavice chycená v řetězu není nic moc.

A otlačená p*del taky :jazyk:
Sváteční cyklista je jako že víš jak vypadá kolo? :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková