Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Elasťáky, ponožky v sandálech, hřeben v zadní kapse + OP, a ledvinka na břichu…to se mnou neskutečně lomcuje…infarkt ![]()
@Naima píše:
My tomu říkáme chůze naprcaného kačera. Vyskytuje se to i v jiných případech než u ortodoxů v nacvakávačkách
my taky
ale nechtěla jsem být vulgární, aby zas někdo neměl problém
![]()
@Callie píše:
Elasťáky, ponožky v sandálech, hřeben v zadní kapse + OP, a ledvinka na břichu…to se mnou neskutečně lomcuje…infarkt
jsem uplně vzrušená, jen z toho jak jsi to napsala
![]()
@Callie píše:
Elasťáky, ponožky v sandálech, hřeben v zadní kapse + OP, a ledvinka na břichu…to se mnou neskutečně lomcuje…infarkt
@Tazatel99 píše:
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázkuJaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to?Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit
Je mi to jedno ![]()
@K.Black píše:
my takyale nechtěla jsem být vulgární, aby zas někdo neměl problém
![]()
Jestli je vulgární už i tohle, tak jsem svatá Panna Orleánská
![]()
@Naima píše:
No, jak to říct a neurazit - i můj otec ortodoxní cyklista a fešák uznává, že chlap vypadá v elasťácích s rýsující se výbavou jako debil
A v čem tedy jezdí ortodoxní cyklista?
Cykloelasťáky mám i já a to jezdím svátečně.
Ale ty nacvakávací boty - ty bych nedala, z toho mám strach. Párkrát jsem viděla, jak to frajerům nešlo odcvaknout a rozbili si hubu
![]()
@Naima píše:
Jestli je vulgární už i tohle, tak jsem svatá Panna Orleánská![]()
no je tam slovo PRCAT!
![]()
Sexy to není, ale to ani při sportu neočekávám. Když si jde někdo zahrát hokej nebo volejbal, tak si taky nebere oblek, ale dres a chrániče.
Nosím to na kolo taky, i ty cvakací boty
a je mi jedno jak u toho vypadám, je to praktické a upřimě - zkoušela jsem si koupit elasťáky s těmi šortkami přes nebo sukní a vypadalo to při mých silných nohách ještě hůř. Takže se řadím k idiotům v elasťácích a je mi to fuk. Ono když za víkend najedeš 250 km s plnou polní a v kopcích, tak máš jiný starosti
![]()
@K.Black píše:![]()
![]()
A ještě když mají ty spešl botky a ty jim po cestě od kola na zahrádku na pivo klapou, a některý v tom i tak divně choděj
![]()
My klapeme s mužem oba, takže když jdeme spolu, jsme jak čtyři koňský kopyta
![]()
@K.Black píše:
no je tam slovo PRCAT!![]()
slovo prcat je úplně hroznééééééé
![]()
já si ten příspěvěk četla, ale vůbec jsem to nezaregistrovala,
jsem si teď skoro poprskala monitor
@Dafné píše:
Sexy to není, ale to ani při sportu neočekávám. Když si jde někdo zahrát hokej nebo volejbal, tak si taky nebere oblek, ale dres a chrániče.Nosím to na kolo taky, i ty cvakací botya je mi jedno jak u toho vypadám, je to praktické a upřimě - zkoušela jsem si koupit elasťáky s těmi šortkami přes nebo sukní a vypadalo to při mých silných nohách ještě hůř. Takže se řadím k idiotům v elasťácích a je mi to fuk. Ono když za víkend najedeš 250 km s plnou polní a v kopcích, tak máš jiný starosti
![]()
JSem ráda, že je konečně někdo kdo takto jezdí. Už jsem si říkala, že jsme tady za totální magory ![]()
Jsem sváteční cyklista a je mi úplně fuk co kdo nosí na sobě… na druhou stranu v čem jiném by měli jezdit, ona taková nohavice chycená v řetězu není nic moc.
@j.a.n.i1 píše:
Jsem sváteční cyklista a je mi úplně fuk co kdo nosí na sobě… na druhou stranu v čem jiném by měli jezdit, ona taková nohavice chycená v řetězu není nic moc.
A otlačená p*del taky ![]()
Sváteční cyklista je jako že víš jak vypadá kolo?
![]()
Vypadá to blbě na všech