Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@zichisek píše:
JSem ráda, že je konečně někdo kdo takto jezdí. Už jsem si říkala, že jsme tady za totální magory
Je nás tu víc
Já se taky dobrovolně hlásím, že používám nášlapný pedály a dokonce jsem jezdila i na maratony (než se narodila děcka) a manžel jezdí dodnes a na závody jezdíme jako doprovod a je to fajn.
@j.a.n.i1 píše:
Jsem sváteční cyklista a je mi úplně fuk co kdo nosí na sobě… na druhou stranu v čem jiném by měli jezdit, ona taková nohavice chycená v řetězu není nic moc.
na nohavici se dá dát kolíček na prádlo ne?
![]()
Mně na tom ‚vadí‘, že s takovým cyklistou mluvím a nekoukám do oči
ale co, oni nám taky ne vždy koukají kam mají ![]()
@Tazatel99 Mně to teda přijde úplně, ale úplně normální. Je to nejpraktičtější oblečení na kolo, tak co jiného by měli echt cyklisti nosit? ![]()
@zichisek píše:
A otlačená p*del taky
Sváteční cyklista je jako že víš jak vypadá kolo?![]()
Tak nějak
a že na něm dojedu 5km k rybníku a zpět ![]()
@K.Black píše:
na nohavici se dá dát kolíček na prádlo ne?![]()
No kolíček na nohavici a propocená košile rozhodně vypadá víc sexy než dres
![]()
@K.Black Tak s kolíčkem na nohavici bych si přišla fakt ujetě ![]()
Dle mého to k tomu sportu patří, jezdím tak taky a můj muž také a že by se mu „cokoliv“ někde rýsovalo, to jsem si nevšimla (a že bych si určitě všimla, kdyby ano
). Je to praktické a přizpůsobené potřebám tohoto sportu stejně jakékoliv jiné sportovní oděvy ![]()
Chlapům v tom vynikne pěknej zadek
![]()
Dřív jsem toho najezdila dost teď už jen svátečně ale není na vycpaná elasťáky
jsou opravdu pohodlné o víc nejde.. mám je já i taťka se kterým jsme jezdili spolu.. spíš mi příjde pubertální se nad tím pozastavovat.. a co jiní sportovci? takový atleti? to se z toho u televize každá hroutíte, že maj elasťáky, tretry a neběhaj v bermudách?
![]()
My s manželem nosíme cyklo kraťásky na motorku pod moto-oblečení. Ono se vyrábí něco podobnýho i pro motorkáře, jen je to 2×dražší, ale účel to plné stejnej, radši vypadat jak teplouš než si tři dny nesednout…
@zichisek píše:
JSem ráda, že je konečně někdo kdo takto jezdí. Už jsem si říkala, že jsme tady za totální magory
Já právě až takovej magor nejsem, ale občas se k nim přidám, takže pak řeším, jak po takovém zápřahu chodit a jak si sednout do měkkýho
![]()
Cyklistický dres vypadá příšerně na všech. Pokud ho má na sobě cyklista, zabývající se závoděním, budiž. Ale vidět to na cyklistech ostatních je naprostý děs a je jedno, jestli jsou to cyklisti co vyjedou 2× za rok nebo ti, co udělají 100km za víkend. A úplně nejhorší je vidět takto oblečenou komplet celou rodinku ![]()
@Dafné píše:
Sexy to není, ale to ani při sportu neočekávám. Když si jde někdo zahrát hokej nebo volejbal, tak si taky nebere oblek, ale dres a chrániče.Nosím to na kolo taky, i ty cvakací botya je mi jedno jak u toho vypadám, je to praktické a upřimě - zkoušela jsem si koupit elasťáky s těmi šortkami přes nebo sukní a vypadalo to při mých silných nohách ještě hůř. Takže se řadím k idiotům v elasťácích a je mi to fuk. Ono když za víkend najedeš 250 km s plnou polní a v kopcích, tak máš jiný starosti
![]()
tak já chápu, že pokud jezdíš, ok, já spíš narážím na ty, co zapíchnou kolo a jdou se někam vystavit elasťákách, jak je pán bůh stvořil. Nezlob se, ale já bych v potápěčským obleku do hospody třeba nešla ![]()