Cyklisti v elastacích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
6.3.13 14:44

Jsem divná :roll: ale mě se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
6.3.13 14:44
@zichisek píše:
JSem ráda, že je konečně někdo kdo takto jezdí. Už jsem si říkala, že jsme tady za totální magory :mrgreen:

Je nás tu víc :-) Já se taky dobrovolně hlásím, že používám nášlapný pedály a dokonce jsem jezdila i na maratony (než se narodila děcka) a manžel jezdí dodnes a na závody jezdíme jako doprovod a je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
6.3.13 14:45
@j.a.n.i1 píše:
Jsem sváteční cyklista a je mi úplně fuk co kdo nosí na sobě… na druhou stranu v čem jiném by měli jezdit, ona taková nohavice chycená v řetězu není nic moc.

na nohavici se dá dát kolíček na prádlo ne? :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
6.3.13 14:46

Mně na tom ‚vadí‘, že s takovým cyklistou mluvím a nekoukám do oči :mrgreen: ale co, oni nám taky ne vždy koukají kam mají :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
6.3.13 14:47

@K.Black Tenhle asi neměl kolíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
6.3.13 14:48

@Tazatel99 Mně to teda přijde úplně, ale úplně normální. Je to nejpraktičtější oblečení na kolo, tak co jiného by měli echt cyklisti nosit? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@Izzz píše:
@K.Black Tenhle asi neměl kolíček
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
101932
@zichisek píše:
A otlačená p*del taky :jazyk:
Sváteční cyklista je jako že víš jak vypadá kolo? :jazyk: :mrgreen:

Tak nějak :mrgreen: a že na něm dojedu 5km k rybníku a zpět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
6.3.13 14:49
@K.Black píše:
na nohavici se dá dát kolíček na prádlo ne? :roll: :mrgreen:

No kolíček na nohavici a propocená košile rozhodně vypadá víc sexy než dres :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
6.3.13 14:50

@K.Black Tak s kolíčkem na nohavici bych si přišla fakt ujetě :mrgreen:

Dle mého to k tomu sportu patří, jezdím tak taky a můj muž také a že by se mu „cokoliv“ někde rýsovalo, to jsem si nevšimla (a že bych si určitě všimla, kdyby ano :mrgreen: ). Je to praktické a přizpůsobené potřebám tohoto sportu stejně jakékoliv jiné sportovní oděvy :palec:
Chlapům v tom vynikne pěknej zadek :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540

Dřív jsem toho najezdila dost teď už jen svátečně ale není na vycpaná elasťáky :)jsou opravdu pohodlné o víc nejde.. mám je já i taťka se kterým jsme jezdili spolu.. spíš mi příjde pubertální se nad tím pozastavovat.. a co jiní sportovci? takový atleti? to se z toho u televize každá hroutíte, že maj elasťáky, tretry a neběhaj v bermudách? :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274

My s manželem nosíme cyklo kraťásky na motorku pod moto-oblečení. Ono se vyrábí něco podobnýho i pro motorkáře, jen je to 2×dražší, ale účel to plné stejnej, radši vypadat jak teplouš než si tři dny nesednout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
6.3.13 14:52
@zichisek píše:
JSem ráda, že je konečně někdo kdo takto jezdí. Už jsem si říkala, že jsme tady za totální magory :mrgreen:

Já právě až takovej magor nejsem, ale občas se k nim přidám, takže pak řeším, jak po takovém zápřahu chodit a jak si sednout do měkkýho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
6.3.13 14:52

Cyklistický dres vypadá příšerně na všech. Pokud ho má na sobě cyklista, zabývající se závoděním, budiž. Ale vidět to na cyklistech ostatních je naprostý děs a je jedno, jestli jsou to cyklisti co vyjedou 2× za rok nebo ti, co udělají 100km za víkend. A úplně nejhorší je vidět takto oblečenou komplet celou rodinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.3.13 14:53
@Dafné píše:
Sexy to není, ale to ani při sportu neočekávám. Když si jde někdo zahrát hokej nebo volejbal, tak si taky nebere oblek, ale dres a chrániče.Nosím to na kolo taky, i ty cvakací boty :mrgreen: a je mi jedno jak u toho vypadám, je to praktické a upřimě - zkoušela jsem si koupit elasťáky s těmi šortkami přes nebo sukní a vypadalo to při mých silných nohách ještě hůř. Takže se řadím k idiotům v elasťácích a je mi to fuk. Ono když za víkend najedeš 250 km s plnou polní a v kopcích, tak máš jiný starosti :mrgreen: :mrgreen:

tak já chápu, že pokud jezdíš, ok, já spíš narážím na ty, co zapíchnou kolo a jdou se někam vystavit elasťákách, jak je pán bůh stvořil. Nezlob se, ale já bych v potápěčským obleku do hospody třeba nešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková