Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tazatel99 píše:
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázkuJaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to?Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit
Myslím, že by měli být ty elasťáky z jistých důvodů černé, je to lepší ![]()
@sieta.m píše:černá zužuje, neblbni
Myslím, že by měli být ty elasťáky z jistých důvodů černé, je to lepší
Tých v červenom som si zväčšila a preskúmala a manžel už žiarli ![]()
@stankaSR píše:
Tých v červenom som si zväčšila a preskúmala a manžel už žiarli
Však, co mu brání si pořídit taky takový obleček ![]()
@sieta.m píše:
Myslím, že by měli být ty elasťáky z jistých důvodů černé, je to lepší
Pokud budou cyklisti vypadat takhle, jsem pro barevné, nejlépe pro bílé
. Jsem se tu pokochala a zasnila se ![]()
@jannina1 píše:
Jé Ty jsi fajn a nad věcí, Tebe si zapamatuju!
Bála jsem se, abys to nebrala, že ryju. ![]()
No ještě jeden dotaz, když to tak čtu.. co je pro vás pěkný zadek u chlapa?
![]()
@radúna píše:
@Tazatel99, co Ty máš vlastně za lubem?
Zaluben byl první dotaz, jenom při pročítání mi toto začalo vrtat hlavou ![]()
@Tazatel99 píše:
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázkuJaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to?Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit
Žena mi tohle vypečené vlákno ukázala a já neodolal ![]()
Takže k tématu:
Nabízím svůj vlastní názorový vývoj od pubertálního dávnověku až po současnost. Bývali pro mě „buzeranti barevní“. Zásadně jsem jezdil v riflích, teplákách, bavlněných tričkách a kraťasech, sandálech, teniskách apod. A potřeboval jsem to těmto b. b. z každou cenu natřít! ![]()
Když jsem pak po mnoha a mnoha letech zmoudřel, ke kolu se vrátil a začal ho používat ke každodenní přepravě z místa A do B (nikoliv „sportovně“ odnikud nikam), hezky rychle jsem si všechny ty „slizký hadry“ s „plínkama“ na zadku nakoupil. Ono když najedete na režim každodenní cyklo přepravy a každý další den už prostě vyjet musíte, nemůžete si dovolit „dobrodružství“ v podobě rozedření či otlaků toho či onoho, které si v každodenním nasazení prostě nemáte šanci vyléčit. To samé platí pro funkční charakter těchto oblečků - ona taková propocená bavlna na větru je moc fajn, že..
A barevné sladění? Upřímně, na to teda dlabu
Držím se tak nějak černé a modré, ale je to tak trochu náhoda, že jsem prostě po těchto odstínech kdysi sáhl. S kolem to teda vůbec neladí, protože je červený!!! (ale to je taky náhoda…
)
P. S.: Rád bych přítomné diskutéry(rky) nenápadně upozornil, že ti echt sladění pravověrní bikeři-závodníci nosí cyklogatě naostro! A když náhodou zavítáte na parkoviště poblíž právě konaného závodu, pánové tam při převlékání - bulvárně řečeno - ukážou úúúplně všechno… ![]()
@lovec_b píše:P. S.: Rád bych přítomné diskutéry(rky) nenápadně upozornil, že ti echt sladění pravověrní bikeři-závodníci nosí cyklogatě naostro! A když náhodou zavítáte na parkoviště poblíž právě konaného závodu, pánové tam při převlékání - bulvárně řečeno - ukážou úúúplně všechno…
Ano je to tak..
![]()
@Tazatel99 @lovec_b tak to vypadá, že od teď se náramně zvýší počet diváků u cyklistických závodů, nebo spíš diváků na parkovišti… ehm… divaček…
![]()
@lovec_b píše: Žena mi tohle vypečené vlákno ukázala a já neodolal
Takže k tématu:
Nabízím svůj vlastní názorový vývoj od pubertálního dávnověku až po současnost. Bývali pro mě „buzeranti barevní“. Zásadně jsem jezdil v riflích, teplákách, bavlněných tričkách a kraťasech, sandálech, teniskách apod. A potřeboval jsem to těmto b. b. z každou cenu natřít!
Když jsem pak po mnoha a mnoha letech zmoudřel, ke kolu se vrátil a začal ho používat ke každodenní přepravě z místa A do B (nikoliv „sportovně“ odnikud nikam), hezky rychle jsem si všechny ty „slizký hadry“ s „plínkama“ na zadku nakoupil. Ono když najedete na režim každodenní cyklo přepravy a každý další den už prostě vyjet musíte, nemůžete si dovolit „dobrodružství“ v podobě rozedření či otlaků toho či onoho, které si v každodenním nasazení prostě nemáte šanci vyléčit. To samé platí pro funkční charakter těchto oblečků - ona taková propocená bavlna na větru je moc fajn, že..
A barevné sladění? Upřímně, na to teda dlabuDržím se tak nějak černé a modré, ale je to tak trochu náhoda, že jsem prostě po těchto odstínech kdysi sáhl. S kolem to teda vůbec neladí, protože je červený!!! (ale to je taky náhoda…
)P. S.: Rád bych přítomné diskutéry(rky) nenápadně upozornil, že ti echt sladění pravověrní bikeři-závodníci nosí cyklogatě naostro! A když náhodou zavítáte na parkoviště poblíž právě konaného závodu, pánové tam při převlékání - bulvárně řečeno - ukážou úúúplně všechno…
možná tomu kolu dám šanci
ne, dík, fakt jsem se zasmála ![]()