Cyklisti v elastacích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
6.3.13 17:37
@Davdan píše:
V autobuse.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.3.13 17:39
@Tazatel99 píše:
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázku :) Jaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to? :lol: Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit :D

Myslím, že by měli být ty elasťáky z jistých důvodů černé, je to lepší :lol:

• Citovat
  • Upravit
775
6.3.13 17:41
@sieta.m píše:
Myslím, že by měli být ty elasťáky z jistých důvodů černé, je to lepší :lol:
černá zužuje, neblbni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
6.3.13 17:43

Tých v červenom som si zväčšila a preskúmala a manžel už žiarli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
6.3.13 17:44
@stankaSR píše:
Tých v červenom som si zväčšila a preskúmala a manžel už žiarli :mrgreen:

Však, co mu brání si pořídit taky takový obleček :lol:

• Citovat
  • Upravit
17014
6.3.13 17:54
@Callie píše:
snad nešel prodat kolo 8o :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.3.13 17:57
@sieta.m píše:
Myslím, že by měli být ty elasťáky z jistých důvodů černé, je to lepší :lol:

Pokud budou cyklisti vypadat takhle, jsem pro barevné, nejlépe pro bílé :lol:. Jsem se tu pokochala a zasnila se :lol:

• Citovat
  • Upravit
6926
6.3.13 18:09
@jannina1 píše: :mrgreen:

Jé Ty jsi fajn a nad věcí, Tebe si zapamatuju! :palec: Bála jsem se, abys to nebrala, že ryju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.13 20:08

No ještě jeden dotaz, když to tak čtu.. co je pro vás pěkný zadek u chlapa? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.3.13 20:15

@Tazatel99, co Ty máš vlastně za lubem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.13 20:20
@radúna píše:
@Tazatel99, co Ty máš vlastně za lubem?

Zaluben byl první dotaz, jenom při pročítání mi toto začalo vrtat hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.3.13 21:00
@Tazatel99 píše:
Zdravím Vás, především ženy.
Mám na Vás otázku :) Jaký máte názor na Cyklisty ve sladěných dresech a kraťasích (elasťácích). Někdo říká, že to vypadá teple atd., ale já teď nemyslím 100kg chlapy co jim v tom visí špeky, ale sportovce bikery.
Co vy na to? :lol: Hrozně mě to zajímá a myšlení ženy nemám a nedokáži si ho představit :D

Žena mi tohle vypečené vlákno ukázala a já neodolal :D
Takže k tématu:
Nabízím svůj vlastní názorový vývoj od pubertálního dávnověku až po současnost. Bývali pro mě „buzeranti barevní“. Zásadně jsem jezdil v riflích, teplákách, bavlněných tričkách a kraťasech, sandálech, teniskách apod. A potřeboval jsem to těmto b. b. z každou cenu natřít! :lol:
Když jsem pak po mnoha a mnoha letech zmoudřel, ke kolu se vrátil a začal ho používat ke každodenní přepravě z místa A do B (nikoliv „sportovně“ odnikud nikam), hezky rychle jsem si všechny ty „slizký hadry“ s „plínkama“ na zadku nakoupil. Ono když najedete na režim každodenní cyklo přepravy a každý další den už prostě vyjet musíte, nemůžete si dovolit „dobrodružství“ v podobě rozedření či otlaků toho či onoho, které si v každodenním nasazení prostě nemáte šanci vyléčit. To samé platí pro funkční charakter těchto oblečků - ona taková propocená bavlna na větru je moc fajn, že..
A barevné sladění? Upřímně, na to teda dlabu :) Držím se tak nějak černé a modré, ale je to tak trochu náhoda, že jsem prostě po těchto odstínech kdysi sáhl. S kolem to teda vůbec neladí, protože je červený!!! (ale to je taky náhoda… :lol: )

P. S.: Rád bych přítomné diskutéry(rky) nenápadně upozornil, že ti echt sladění pravověrní bikeři-závodníci nosí cyklogatě naostro! A když náhodou zavítáte na parkoviště poblíž právě konaného závodu, pánové tam při převlékání - bulvárně řečeno - ukážou úúúplně všechno… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.13 21:02
@lovec_b píše:P. S.: Rád bych přítomné diskutéry(rky) nenápadně upozornil, že ti echt sladění pravověrní bikeři-závodníci nosí cyklogatě naostro! A když náhodou zavítáte na parkoviště poblíž právě konaného závodu, pánové tam při převlékání - bulvárně řečeno - ukážou úúúplně všechno… :oops:

Ano je to tak.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.3.13 21:06

@Tazatel99 @lovec_b tak to vypadá, že od teď se náramně zvýší počet diváků u cyklistických závodů, nebo spíš diváků na parkovišti… ehm… divaček… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.3.13 21:27
@lovec_b píše: Žena mi tohle vypečené vlákno ukázala a já neodolal :D
Takže k tématu:
Nabízím svůj vlastní názorový vývoj od pubertálního dávnověku až po současnost. Bývali pro mě „buzeranti barevní“. Zásadně jsem jezdil v riflích, teplákách, bavlněných tričkách a kraťasech, sandálech, teniskách apod. A potřeboval jsem to těmto b. b. z každou cenu natřít! :lol:
Když jsem pak po mnoha a mnoha letech zmoudřel, ke kolu se vrátil a začal ho používat ke každodenní přepravě z místa A do B (nikoliv „sportovně“ odnikud nikam), hezky rychle jsem si všechny ty „slizký hadry“ s „plínkama“ na zadku nakoupil. Ono když najedete na režim každodenní cyklo přepravy a každý další den už prostě vyjet musíte, nemůžete si dovolit „dobrodružství“ v podobě rozedření či otlaků toho či onoho, které si v každodenním nasazení prostě nemáte šanci vyléčit. To samé platí pro funkční charakter těchto oblečků - ona taková propocená bavlna na větru je moc fajn, že..
A barevné sladění? Upřímně, na to teda dlabu :) Držím se tak nějak černé a modré, ale je to tak trochu náhoda, že jsem prostě po těchto odstínech kdysi sáhl. S kolem to teda vůbec neladí, protože je červený!!! (ale to je taky náhoda… :lol: )P. S.: Rád bych přítomné diskutéry(rky) nenápadně upozornil, že ti echt sladění pravověrní bikeři-závodníci nosí cyklogatě naostro! A když náhodou zavítáte na parkoviště poblíž právě konaného závodu, pánové tam při převlékání - bulvárně řečeno - ukážou úúúplně všechno… :oops:

možná tomu kolu dám šanci :mrgreen: ne, dík, fakt jsem se zasmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková