Domestos pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
8.8.12 09:32
@IvkaH píše:
Teď mě tak napadá, máte někdo oblíbený čistič na lino? Že ten můj milovaný domestos co s ním čistím dlažbu, asi nebude vhodný na lino, aby mi to nevyžralo díru :think: to by byl průšvih, jak Brno :evil:.

naše lino přežilo včerejší nájezd domestosu :P (60ml na 5l vody z návodu) :mrgreen: I plovoučka a všechno ostatní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
8.8.12 12:14
@Zebra píše:
naše lino přežilo včerejší nájezd domestosu :P (60ml na 5l vody z návodu) :mrgreen: I plovoučka a všechno ostatní :jazyk:

a do rána máte všichni kůži dole :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
8.8.12 14:20

Tak jsem dneska koupila modrý domestos, tak zas mužeme čistit:o)

• Citovat
  • Upravit
17629
8.8.12 15:51

@smurfka no to je radosti :lol: podle ikonky ti půjde k pleti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.12 15:54

@Saroya
jojo..všechno co je modré má většinou vůni moře a to já miluju..máme i modrou vaničku tak nám to bude ladit. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
17629
8.8.12 16:14
@smurfka píše:
@Saroya
jojo..všechno co je modré má většinou vůni moře a to já miluju..máme i modrou vaničku tak nám to bude ladit. :jazyk:

jednou jsem bydlela v pronájmu v bytě, kde bylo všechno modré. ale všechno od zdí po lampy, příbory, kuchyňskou linku, záchod. pak jsem asi deset let nemohla mít nic modrého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.8.12 17:09
@Saroya píše:
jednou jsem bydlela v pronájmu v bytě, kde bylo všechno modré. ale všechno od zdí po lampy, příbory, kuchyňskou linku, záchod. pak jsem asi deset let nemohla mít nic modrého ;)

tak zas takový blázen nejsem..nemám nějakou vyloženě oblíbenou barvu kterou bych si zásobovala byt.. :P

• Citovat
  • Upravit
74219
8.8.12 21:44
@Saroya píše:
jednou jsem bydlela v pronájmu v bytě, kde bylo všechno modré. ale všechno od zdí po lampy, příbory, kuchyňskou linku, záchod. pak jsem asi deset let nemohla mít nic modrého ;)

sestra má takovou posedlost na hráškovou barvu, mají všechny doplňky, dekorace… vše má takovou tu zelenou hráškovou, vím že je to moderní, ale na mě je to moc :roll: :oops: a to zelenou miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí