Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@IvkaH píše:
Teď mě tak napadá, máte někdo oblíbený čistič na lino? Že ten můj milovaný domestos co s ním čistím dlažbu, asi nebude vhodný na lino, aby mi to nevyžralo díruto by byl průšvih, jak Brno
.
naše lino přežilo včerejší nájezd domestosu
(60ml na 5l vody z návodu)
I plovoučka a všechno ostatní ![]()
@Zebra píše:
naše lino přežilo včerejší nájezd domestosu(60ml na 5l vody z návodu)
I plovoučka a všechno ostatní
a do rána máte všichni kůži dole ![]()
Tak jsem dneska koupila modrý domestos, tak zas mužeme čistit:o)
@Saroya
jojo..všechno co je modré má většinou vůni moře a to já miluju..máme i modrou vaničku tak nám to bude ladit. ![]()
@smurfka píše:
@Saroya
jojo..všechno co je modré má většinou vůni moře a to já miluju..máme i modrou vaničku tak nám to bude ladit.
jednou jsem bydlela v pronájmu v bytě, kde bylo všechno modré. ale všechno od zdí po lampy, příbory, kuchyňskou linku, záchod. pak jsem asi deset let nemohla mít nic modrého ![]()
@Saroya píše:
jednou jsem bydlela v pronájmu v bytě, kde bylo všechno modré. ale všechno od zdí po lampy, příbory, kuchyňskou linku, záchod. pak jsem asi deset let nemohla mít nic modrého
tak zas takový blázen nejsem..nemám nějakou vyloženě oblíbenou barvu kterou bych si zásobovala byt.. ![]()
@Saroya píše:
jednou jsem bydlela v pronájmu v bytě, kde bylo všechno modré. ale všechno od zdí po lampy, příbory, kuchyňskou linku, záchod. pak jsem asi deset let nemohla mít nic modrého
sestra má takovou posedlost na hráškovou barvu, mají všechny doplňky, dekorace… vše má takovou tu zelenou hráškovou, vím že je to moderní, ale na mě je to moc
a to zelenou miluju