Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík a taky píšeš, že většinou kontrolu dělá vychovatel oddílu, na stránkách jsem četla, že ji dělá vyšetřovateltak co je pravda teda
taky mi říkala známá, která dělá soudkyni, že dopisy se kontrolují jen pokud je ve vazbě koluzní
Tak můžou kontrolovat skoro vše kromě dopisů mezi vězněm a právníkem. Tak že nikdy nevíš jestli mají chuť si pročíst to poznáš až mu na celu přijde už otevřený dopis. Což je skoro vždy. Jestli to jen otevřeli nebo četli to těžko poznáš.
Když on posílá dopis tobě tak ho nezalepuje aby mohl jít na kontrolu.
@JiříkMazlík jo ale spíše me zajímalo jestli to opravdu čte vyšetřovatel? A taky by me zajímalo, zda ten dopis daji opravdu jen mu, popr ho vrátí ne a nedají ho třetí osobě ( rodina, právník )
@JiříkMazlík Ahoj, mohl by ses zeptat známého dozorce? Jestli to opravdu daji mu do ruky, nikomu jinymu?
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík Ahoj, mohl by ses zeptat známého dozorce? Jestli to opravdu daji mu do ruky, nikomu jinymu?
Tak je to dopis pro něj buď je v tom konkrétním zařízení kam ho posíláš tak mu ho dají a nebo se ti prostě vrátí. samozřejmě že ho může číst" kdokoliv z bachařů"
Není důvod proč by ho měli dávat právníkovi a rodině ![]()
To by pak nedělali nic jiného než třídění pošty ![]()
Ahojte,
tak dopis jsem mu poslala cca před měsícem a půl, ale doteď mi nepřišla odpověď.
Pokud by v té vazební věznici nebyl, asi by se mi to vrátilo zpět?
@Anonymní píše:
Ahojte,tak dopis jsem mu poslala cca před měsícem a půl, ale doteď mi nepřišla odpověď.
Pokud by v té vazební věznici nebyl, asi by se mi to vrátilo zpět?
na emimino asi moc kriminálníků nechodí, budeš se muset ptát na jiném webu