Doporučte mi knížku - psychologický román

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
31.7.11 14:41
janca84 píše:
Cokoliv od Joy Fieldingové-dostaneš se do toho tak moc,že knížku zmákneš za den,nanevýš dva :palec:
Např.V pavučině vztahů,Zachráníš mě ráno,Panenka-ta je teda docela dost psycho :mrgreen:

Jojo ta je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
31.7.11 14:46
suik píše:
joo, Irving je taky dobrej, Garpa jsem milovala.No a betonová zahrada je taky super! Já se teď chystám na knižní předlohu seriálu Hra o trůny, jen se k ní dostat :-?

Hru o trůny mám v el.podobě pro čtečky, tak kdybys chtěla, můžu ti jí někde uložit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.7.11 17:58
Marionet píše:
Prosím doporučte mi nějakou knížku, nejlépe román trochu psychologický, ale čtivý. Chci únik z reality. Jsem na mateřské. Něco aktuálního. Neměla by to být červená knihovna. Teď jsem četla Pravdivý příběh lži - je to novinka. Tak třeba něco v tom duchu.

já nedávno četla od Kinga Pod Kupolí a taky Přechod od Justina Cronina… ani od jednoho jsem se nemohla utrhnout! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.7.11 18:10

Já jsem teda jinak milovnice božské tety Agáthy,a le to je jinej styl než se tady doporučuje. Já jen že sice si k všem monžým příležitostem říkám o knížky a sbírka se solidně rozšiřuje, ale že bych teda měla čas i na tu úzkou knížečku, to teda … než dočtu za těch pár měsíců konec, ani nevím, koho vlastně ten zahradník zavraždil …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
31.7.11 18:45

Teď jsem dočetla Kinga - Temná půle a čtu 1.díl Milénia od S. Larssona (prvních cca 100 stran jsme se všichni shodli, že je těžkých na začtení, ale pak už se to rozjde solidně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.7.11 19:38

Nedávno jsm pečetla knížku od Tess Geritsenové -Suvenýr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
31.7.11 20:04
saiiimona píše:
janca84 píše:
Cokoliv od Joy Fieldingové-dostaneš se do toho tak moc,že knížku zmákneš za den,nanevýš dva :palec:
Např.V pavučině vztahů,Zachráníš mě ráno,Panenka-ta je teda docela dost psycho :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: Fieldingová je super, čtu jí jedním dechem.Příspěvek upraven 31.07.11 v 14:41

Že jo :palec: Já jak se do ní začtu,tak čtu pořád-na záchodě,u jídla,prostě „furt“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
31.7.11 20:15
janca84 píše:
saiiimona píše:
janca84 píše:
:palec: :palec: :palec: Fieldingová je super, čtu jí jedním dechem.Příspěvek upraven 31.07.11 v 14:41
Že jo :palec: Já jak se do ní začtu,tak čtu pořád-na záchodě,u jídla,prostě „furt“ :mrgreen:

Přesně tak, od toho se nedá odtrhnout, už jsem dlouho nic nečetla, ale zase jsem se naladila a pofrčim do knihovny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
31.7.11 20:21

Ja se teda tak naladila a dokonce jsem zjistila, že tu máme i něco z doporučených v naší skromné knihovničce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
31.7.11 20:22
saiiimona píše:
janca84 píše:
saiiimona píše:
janca84 píše:
Že jo :palec: Já jak se do ní začtu,tak čtu pořád-na záchodě,u jídla,prostě „furt“ :mrgreen:
Přesně tak, od toho se nedá odtrhnout, už jsem dlouho nic nečetla, ale zase jsem se naladila a pofrčim do knihovny :lol:

Já myslím,že nic nového teď nemá,ne? Poslední byla ta v Pavučině vztahů,myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
31.7.11 21:00
Háta_x píše:
Teď jsem dočetla Kinga - Temná půle a čtu 1.díl Milénia od S. Larssona (prvních cca 100 stran jsme se všichni shodli, že je těžkých na začtení, ale pak už se to rozjde solidně)

jojo to bylo super. Přečetla jsem loni všechny tři díly… a ten poslední byl tedy hodně náročnej! Takovej už hodně zapletenej… samý jména, všechny podobný! Ale dala jsem to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.7.11 21:08
jizvíková píše:
Psycho román, Kafka v kárném táboře , J.Havlíček Petrolejové lampy, čapek povětroň, pavel kohout katyně, solženicyn soustroví gulag

Když už Jizvíková začala tohle, tak já přidám: zkus si vygooglit jméno „Viktor Suvorov“. Je to bývalý hlavní archivář KGB. Ten když píše, tak nevíš co je pravda a co vymyšlené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.7.11 21:09

Anebo co takhle Mika Waltari - Egypťan Sinuhet nebo Tajemný Etrusk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.7.11 21:10

Já bych doporučila:
Bulgakov Mistr a Markétka
Miloslav Mráz Jen hrobař zaplakal
Jarmila Loukotová Navzdory básník zpívá
Kožík Největší z pierotů

A pak všechno od Kinga a spousta dalších knížek… :-)

• Citovat
  • Upravit
18305
31.7.11 21:10

A když se nám blíží to výročí 21. srpna: co takhle „Soudruh Agresor“ nebo „Sedmý den nebyla neděle“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí