Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, prosím o doporučení očního lékaře, který se specializuje i na maličké děti a máte s ním výbornou zkušenost - Hradec, děkuji ![]()
@Simonea píše:
Ahojda, prosím o doporučení očního lékaře, který se specializuje i na maličké děti a máte s ním výbornou zkušenost - Hradec, děkuji
Ahoj… HK oční sanatorium Kukleny - ale dlouhá objednávací lhůta… Jinak Mudr. Věříšová - Poliklinika třída E. Beneše a nebo Mudr. Dlasková - Poliklinika Slezské předměstí ![]()
Přímo ve FNHK - MUDr. Macháčková
MUDr. Dlasková z Polikliniky 2 je poněkud ráznější povahy a totálně mi rozhodila dítě, které se pak téměř nedalo vyšetřit ![]()
@Aliik Fakt? Já tam chodim se všema a naprosto v pohodě
I jsem spíš obdivovala její klid, když nejmenší se rozhodl, že má celé vyšetření v paži
![]()
@Xiraxinek Šla jsem tam s 6ti letou předškolačkou a ona ji už asi brala jako „velkou“ a houkla na ni takovým způsobem, že se dcera prostě sekla a nedostali jsme pak z ní slovo (Zuzka je dost introvert a vypadá starší než je) ![]()
S MUDr. Macháčkovou naopak žádný problém, ta si s ní povídala přívětivě a všechno šlo krásně ![]()
Já byla se synem ještě když byl maličký u MUDr. Pohankové na PKII, ukazovala mi, jak očíčko masírovat celkem festovně a ani nemukl, se taky divila, že ani nezařval, jen vytřeštěně zíral ![]()
@Aliik píše:
@Xiraxinek Šla jsem tam s 6ti letou předškolačkou a ona ji už asi brala jako „velkou“ a houkla na ni takovým způsobem, že se dcera prostě sekla a nedostali jsme pak z ní slovo (Zuzka je dost introvert a vypadá starší než je)
S MUDr. Macháčkovou naopak žádný problém, ta si s ní povídala přívětivě a všechno šlo krásně
Aha, tak je fakt, že moji kluci jsou rázní, takže nemají problém… Nejmenší má téměř 3roky, prostřední bude mít teď 6 a nejstarší 8 a všichni ok, ale introverti oni nejsou, spíš naopak ![]()