Doporučte, prosím, očního lékaře - Hradec Králové

391
13.6.17 10:40

Doporučte prosím očního lékaře - Hradec Králové

Ahojda, prosím o doporučení očního lékaře, který se specializuje i na maličké děti a máte s ním výbornou zkušenost - Hradec, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23081
13.6.17 11:41
@Simonea píše:
Ahojda, prosím o doporučení očního lékaře, který se specializuje i na maličké děti a máte s ním výbornou zkušenost - Hradec, děkuji :)

Ahoj… HK oční sanatorium Kukleny - ale dlouhá objednávací lhůta… Jinak Mudr. Věříšová - Poliklinika třída E. Beneše a nebo Mudr. Dlasková - Poliklinika Slezské předměstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.6.17 12:27

Přímo ve FNHK - MUDr. Macháčková ;) MUDr. Dlasková z Polikliniky 2 je poněkud ráznější povahy a totálně mi rozhodila dítě, které se pak téměř nedalo vyšetřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
13.6.17 12:36

@Aliik Fakt? Já tam chodim se všema a naprosto v pohodě :think: I jsem spíš obdivovala její klid, když nejmenší se rozhodl, že má celé vyšetření v paži :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
13.6.17 13:02

Za nás dr. Věříšová na poliklinice trojce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.6.17 13:35

@Xiraxinek Šla jsem tam s 6ti letou předškolačkou a ona ji už asi brala jako „velkou“ a houkla na ni takovým způsobem, že se dcera prostě sekla a nedostali jsme pak z ní slovo (Zuzka je dost introvert a vypadá starší než je) ;)
S MUDr. Macháčkovou naopak žádný problém, ta si s ní povídala přívětivě a všechno šlo krásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 13:44

Já byla se synem ještě když byl maličký u MUDr. Pohankové na PKII, ukazovala mi, jak očíčko masírovat celkem festovně a ani nemukl, se taky divila, že ani nezařval, jen vytřeštěně zíral :-)

• Citovat
  • Upravit
23081
13.6.17 15:11
@Aliik píše:
@Xiraxinek Šla jsem tam s 6ti letou předškolačkou a ona ji už asi brala jako „velkou“ a houkla na ni takovým způsobem, že se dcera prostě sekla a nedostali jsme pak z ní slovo (Zuzka je dost introvert a vypadá starší než je) ;)
S MUDr. Macháčkovou naopak žádný problém, ta si s ní povídala přívětivě a všechno šlo krásně ;)

Aha, tak je fakt, že moji kluci jsou rázní, takže nemají problém… Nejmenší má téměř 3roky, prostřední bude mít teď 6 a nejstarší 8 a všichni ok, ale introverti oni nejsou, spíš naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová