Dopravní nehoda, úplně jsem zamrzla - bojím se řídit za tmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34098
4.12.25 08:04
@Semtex píše: Více

Mně taky, hrozná bezohlednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.25 08:18

Diky, ze me aspon nekdo pochopil. Pro vas ostatni, bych rada podotkla, ze jsem těhotná a mam o sebe strach-pochopitelně. Uz takhle to pro me byla stresová situace, protoze jsem to málem napálila do toho auta, kdybych to na poslední chvíli nevybrala do strany. To, co jsem zažila byl psychicky šok, ve kterým nejste schopni jednat racionálně, vidíte nebezpečí a potřebujete jet pryč, ozblast v moji situaci. To se vám to mluví za obrazovkou ale chtela bych vidět, jak zareagujete vy, nebyly jste u toho. Kdybych nebyla těhotná, asi se zachovám jinak, ale pro mě je na prvním miste zdraví mého dítěte, a taky jsem zpanikařila, řídím teprve rok. Takze si tyhle moralistický kecy nechte.

• Citovat
  • Upravit
140
4.12.25 08:22

Jezdit, jezdit, jezdit. Za mě možná trochu opatrněji a pomaleji ve tmě. Nikdy nevíš kde potkáš neosvětleného chodce nebo cyklistu. Já tedy jezdím do práce přes lesy, kde pořád něco běhá, takže si dávám sakra pozor. Zrovna včera přebíhaly srnky, jedna, druhá, předevčírem jsem v příkopu viděla tři, tak jsem čekala, no nakonec jich bylo sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
4.12.25 08:24
@Anonymní píše: Více

A proc jsi nezavolala pomoc z te zastávky kde jsi zastavila? Vis, ze v tom aute mohla byt matka v bezvedomi a deti v sedackach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.12.25 08:27

Tak nejezdi potmě ANI NE 90 ty dylyno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.12.25 08:28

to jako těhotná nemůže volat policií, hasiče? Jit se z bezpečné vzdálenosti podívat co se stalo, zda tam není někdo v bezvědomí! Nepotřebuje pomoc. No snad tě to do života ponaučí… taky se ti může stát že budeš potřebovat jednou pomoct a lidi tě budou obcházet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.25 08:30
@Grety píše: Více

Protoze jsem byla v soku. Ne z toho, co jsem videla, ale z toho, ze jsem mohla být mrtvá. To je tak těžké pochopit? Tady kazdej bude rýpat a tvářit se, ze on by se zachoval tak a tak. Nebyly ste u toho. O té nehodě neni nikde ani zmínka, takže nevim, co se tam stalo, a popravdě pro mě je důležité, ze se nic nestalo nám.

• Citovat
  • Upravit
8715
4.12.25 08:30

A to si vem, kdyby v tom daném autě byla taky těhotná žena, a která by byla taky v šoku a potřebovala pomoct. Sorry, ale to, že jsi těhotná není důvod k takové obhajobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.12.25 08:34

U nás zemřel ve vesnici malej kluk, tragédie, co by zaslouzila zveřejnit kvůli osvete a nikde ani čárka. To přece nic neznamená :roll: je to velká bezohlednost. Až se jednou v životě budeš ptát, proč já, proč mně…vzpomeň si na tu noc, kdy si vypisovala na emimino místo vytoceni aspon blbý 156, ať tam zajedou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34098
4.12.25 08:41

Jasně, proto si nemohla ani nikam zavolat že? Představ si, že bys byla na místě toho někoho, a nikdo ti nepomohl…Když neumíš jednat racionálně a nezvládáš situace, tak co děláš v autě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34098
4.12.25 08:42

Ty jo, ty to fakt vylepšuješ :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
4.12.25 08:42

je to tezky pochopit. Zavolat pomoc je to nejmensi. Spachala jsi trestny cin tim, ze jsi ani nezavolala. Uprimne taky doufam, ze te natocila jejich kamera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34098
4.12.25 08:43
@Jaňule08 píše: Více

Ta at´radši nejezdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
4.12.25 08:45

Nezlob se, ale působíš na mě docela sobecky. Chápu, že každý by reagoval jinak, nejsme stroje a stres, panika, dokážou s námi hodně zamávat, ale to, jakým stylem ses obhájila v posledních dvou příspěvcích o tobě něco vypovídá. Tvé příspěvky vyzněly - je mi u pr…, co se tam stalo, hlavně, že JÁ a MÉ dítě jsme v poho. Empatie ti asi moc neříká, že? Nehledě na to, že neposkytnutí pomoci je trestné.
Kdyby jsi aspoň uznala, že ses měla zachovat jinak, ale ty se utvrzuješ v tom, že jsi nic špatného neudělala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14675
4.12.25 08:49

Před dvěma lety jsem bourala na namrzlé silnici, jela jsem asi třicet přes obec, ale v zatáčce jsem dostala smyk a narazila bokem do obrubníku, odnesly to naštěstí jen obě levá kola. Od té doby se v zimě strašně bojím jezdit, pokud není suchá silnice a bohužel bych řekla, že ačkoliv se tomu nevyhýbám - nemám jinou možnost - bojím se čím dál víc a letos, když napadlo, už jsem hysterčila i jako spolujezdec :oops: Mimochodem, pán, který jel při té mé nehodě v autě za mnou, okamžitě zastavil a zjišťoval, jestli mi nic není, zkouknul auto a uklidňoval mě, že to zas tak strašný nebude, několikrát se ujistil, než odjel, že zvládnu počkat na manžela sama. Takže doufám a věřím, že zakladatelka není reprezentativní vzorek svědků dopravních nehod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová