Dopravní situace, kdo by byl viník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
19.2.20 23:26
@hospodki píše:
Viník by jsi byla ty. Nesmis omezit či ohrozit. To, ze je buran a neprejel do vedlejšího pruhu, aby ti umožnil plynuly nájezd je druhá věc, ale ne proti pravidlům… můj tata pro změnu horuje jak on jezdí v rychlém pruhu max rychlosti a nadává na ty co ho problikavaji… no, ale on je fakt omezuje, jejich pokuty ho fakt zajímat nemusí…

Taky nemusel mit, kam uhnout… Ne vzdy ma vlevo volno. Ale treba to byl magor vazne :pocitac: Faktem zustava, ze lidi pripojovaci pruh neumi vyuzivat a omezeni a ohrozeni je videt porad na dalnicich. Na druhou stranu jsou taci, co neuhnou v prubeznym pruhu ani za nic a taky cely bezpecnosti neprispivaji. Nebyli jsme u toho. Mozna zakladatelka narazila na blazna, mozna se zaradila blbe = pomaleji nez je rychlost v prubeznym a jemu ruply nervy. Neomlouvam ho ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
19.2.20 23:27

@Mutlice no já se jim nedivím. Většina jezdí s malou plechovku co má z 0-100 za dvě minuty. To se pak snad rozjet ani nedá. Tím je neomlouvam, jen se tomu nedivim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.2.20 23:28

Lepší počkat a být za brzdu než rychle se zařadit před někým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
19.2.20 23:31

Pochybuju, že by do tebe chtěl vrazit. Spíš ti chtěl dát najevo, že jsi brzda. Přijede až za tebe a pak prudce přejede do vedlejšího pruhu. Případně na tebe ještě hodí nasranej pohled, nebo ukáže prostředník. A když je to jo debil, tak tě předjede a dupne na brzdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
19.2.20 23:31
@Mutlice píše:
Taky nemusel mit, kam uhnout… Ne vzdy ma vlevo volno. Ale treba to byl magor vazne…

Já nerozporuju jestli měl nebo neměl kam uhnout. Proste v tom pruhu byl a měl přednost. Zakladatelka ho měla nechat projet když neuhnul a až pak se zařadit. To se shodneme. I kdyby byl nafetovany, jel 200 a simpanz by mu do toho michal drink je úplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 23:32

No, asi si na mě léčite vztek na řidiče, kteří neumí najizdet. Tohle byl ovšem nějaký magor a pochybuji, že by v téhle situaci někdo z vás zastavil a čekal. Ano, bohužel i fetaci a podobní řídí auta a tohle bylo setkání s někým takovým. Škoda, že tady hned některé podryvate autentičnost situace.

• Citovat
  • Upravit
18791
19.2.20 23:32
@Anonymní píše:
@veria Já jela max povolenou rychlostí

Ale to je fuk. I kdyby jsi jela 150 a on 170 tak mu tam nesmis vjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
19.2.20 23:34
@hospodki píše:
@Mutlice no já se jim nedivím. Většina jezdí s malou plechovku co má z 0-100 za dvě minuty. To se pak snad rozjet ani nedá. Tím je neomlouvam, jen se tomu nedivim

Tak je to i o aute. Ono hlavne vetsinou zbytecne pomalu se blizi k zacatku toho pripojivaciho pruhu, pak ty slaby auta fakt nerozjedou. Pokud to neni nejaka extra zatacka v najezdu, tak uz na zacatku pripojovaciho mam treba 70-80. Ale nekdy je to o zivot, co lidi pri najizdeni delaji. Jen aby byli hned v prvnim „volnym“ mistecku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 23:35

@hospodki V době kdy byl blízkosti už jsem tam chvili BYLA. Boural by zcela zezadu v obří rychlosti bez známek brzdění (zrychlovat), dva volné pruhy vedle

• Citovat
  • Upravit
18791
19.2.20 23:35
@Anonymní píše:
No, asi si na mě léčite vztek na řidiče, kteří neumí najizdet. Tohle byl ovšem nějaký magor a pochybuji, že by v téhle situaci někdo z vás zastavil a čekal. Ano, bohužel i fetaci a podobní řídí auta a tohle bylo setkání s někým takovým. Škoda, že tady hned některé podryvate autentičnost situace.

Nikdo to nepodryva. Ale tohle jsou pravidla silničního provozu. Tata se taky cítí jak je v právu, ale fakt není. Nápis si do nějaké erudovane poradny a potvrdí ti to. Jestli byl pripojovaci pruh stále vedle tebe a ten za tebou musel brzdit, tak jsi proste najela blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 23:37

@hospodki Tak znova. On nebrzdil. Naopak. Šlápl na plyn Stačí pozorně číst :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3724
19.2.20 23:38
@Anonymní píše:

Nikdo jsme u toho nebyli, proto ja pisu, ze nevim jestli to delas ty, ale ze hodne lidi se pripojivat neumi. Na druhou stranu podle dotazu si manzel tvym manevrem taky asi nebyl jisty. Nebo jaky je jeho nazor? Jak jsem psala treba jsi narazila na magora, coz je denne na silnicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
19.2.20 23:39
@Anonymní píše:
@hospodki V době kdy byl blízkosti už jsem tam chvili BYLA. Boural by zcela zezadu v obří rychlosti bez známek brzdění (zrychlovat), dva volné pruhy vedle

Ale to je jedno ze jsi tam byla. Najela jsi v nedostatečné rychlosti a brzy. Takže jsi se ty neprizpusobila provozu a omezila ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 23:41

@Mutlice Jeho názor je ten, že by reagoval stejně. Ale bez kamer bych to prý neuhrála. Automaticky je viník ten kdo najizdi, vygooglil. Já to cítím v tuto chvíli jako těžkou nespravedlnost, protože jsem najela adekvátně situaci.

• Citovat
  • Upravit
3724
19.2.20 23:41
@Anonymní píše:
@hospodki Tak znova. On nebrzdil. Naopak. Šlápl na plyn Stačí pozorně číst :zed: :zed: :zed:

Tak jestli pred tim jeho vyraznym zrychlenim musel kvuli tobe pribrzdit, to treba ani nevis. Nicmene tak i tak, rozjet se do nekoho na plny pecky neni reseni… Takze uplne v pohode to pan v hlave nemel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí