Dospělý kluk 25 let - příživník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1598
29.7.14 13:08

JJ sbalit tasku s kontaktem na azylak a poslat do sveta…kdyby snad operoval s myslenkou, ze ma narok na bydleni u matky neb tam ma trvale bydliste, zasla bych na policii a udala ho za domaci nasili - psychicke tyrani a pak prepsala bydliste na obec… Drzela bych mu palce a rekla, ze doufam, ze se da dokupy a aby mi o tom dal vedet, az to nastane… Prvnich par dnu bych mozna do bytu vzala nejakeho velkeho pribuzneho nebo kamarada, ktery by mu prip. rozmluvil pokusy o vniknuti :-)
Asi si ta mamka musi rict, ze je to pro dobro obou a najit si nejakou oporu pro zacatek, protoze to rozhodnuti je tezke… Vetsinou mi prijde, ze to nejsnadneji dokazi udelat rodice - manzele, protoze uz to nemuzou snest a maji oporu jeden v druhem, ale i hodne matek to dokazalo. Nekdy to pomuze… drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.7.14 13:10

No chlapci je 25 to je trochu pozde zacit vychovavat. Toto je uz dusledek neceho. Rodice toho kluka by zaslouzili poradne profackovat, je to jejich vina. Ne jeho, on jen vyuziva toho, co je mu umozneno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.7.14 13:10

Já si myslím, že máma je na něj prostě měkká. Znám pár takových případů ve svém okolí. Neustále si stěžujou na lenivé a neschopné dětičky… ale při otázce, proč jim teda nesbalí pět švestek slyším neuvěřitelný výmluvy a omluvy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.7.14 13:13

Můj první přítel (a dlouhé roky už samozřejmě ex) je takhle s maminkou ve společné domácnosti i v jeho téměř 35 letech. Má maturitu, VŠ nedokončil, bere životní minimum, ze kterého mu strhávají zdravotní pojištění. Čas stráví převážně hraním na PC, je z něj dokonalej asociál a alkoholik, bez jointa ani ránu. V životě nepracoval. Tímto stylem si vypěstoval slušnou psychózu, takže v Bohnicích by se za něj nemuseli stydět.

Podotýkám, že ve dvaceti to byl nádhernej kluk, kterému šlo všechno, na co sáhnul, a odmaturoval na samé jedničky.

Podlě mě velkou vinu nese matinka, která ho nebyla schopná v ten pravý čas prostě kopnout do zadele, aby viděl, že mu celý život nikdo chůvu dělat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
29.7.14 13:15

Hnala bych ho něco dělat, hledat si práci aby přispíval na bydlení a určité bych trvala na dokončení školy ale z domu bych své dítě nevyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.7.14 13:17
@hvezdicka736 píše:
Hnala bych ho něco dělat, hledat si práci aby přispíval na bydlení a určité bych trvala na dokončení školy ale z domu bych své dítě nevyhodila

A jak bys to udělala? Chodila bys do školy za něj a psala úkoly, kdyby ten zadek prostě nezvedl a do školy nešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco

Jeste me napada-co otec? Funguje?
Na me to pusobi tak, ze matka se upnula na syna, casto to tak byva po rozvodu, zahltila ho opici laskou, omlouvala ho a chlapec ji prerostl pres hlavu.

• Citovat
  • Upravit
7731

Taky bych to nesnesla ale pozor u nás jsou zákony že by to mohlo dopadnou že mi mamka bude muset dávat kapesné a třeba platit telefon a další blbiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
@Bethuska píše:
Můj první přítel (a dlouhé roky už samozřejmě ex) je takhle s maminkou ve společné domácnosti i v jeho téměř 35 letech. Má maturitu, VŠ nedokončil, bere životní minimum, ze kterého mu strhávají zdravotní pojištění. Čas stráví převážně hraním na PC, je z něj dokonalej asociál a alkoholik, bez jointa ani ránu. V životě nepracoval. Tímto stylem si vypěstoval slušnou psychózu, takže v Bohnicích by se za něj nemuseli stydět.

Podotýkám, že ve dvaceti to byl nádhernej kluk, kterému šlo všechno, na co sáhnul, a odmaturoval na samé jedničky.

Podlě mě velkou vinu nese matinka, která ho nebyla schopná v ten pravý čas prostě kopnout do zadele, aby viděl, že mu celý život nikdo chůvu dělat nebude.

No někdy to těm matinkám i vyhovuje, jediný problém nastává, když taková matinka umře, není důchod a není kdo by se staral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.7.14 13:22

@Nuníček Přesně tak. Otec jim umřel letos v lednu, takže matka zůstala se synem sama, dcera je provdaná v UK. Myslím, že se na syna ještě víc upnula, pořád ho hlídá, kam jde, co dělá, co jí, co má na sobě, blázinec hadr :roll: Samozřejmě její dcera má obavy, co se stane, když to máma neustojí (podniká a ještě se stará o svého ovdovělého tatínka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.7.14 13:24
@lpetra píše:
Taky bych to nesnesla ale pozor u nás jsou zákony že by to mohlo dopadnou že mi mamka bude muset dávat kapesné a třeba platit telefon a další blbiny

No už vidím, jak si takovejhle týpek půjde stěžovat někam na soud, když není schopný poslat ani životopis…
Nebála bych se toho prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7731
29.7.14 13:25

@74paja já to myslela tak že je tu i tato možnost. taky si myslím že i na tohle bude línej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

@lpetra No to jo, ale tim, ze bezduvodne nedokoncil opakovane skolu, nesnazi se najit praci, nadava ji a zenuziva v podstate jeji dobroty splnuje kriteria zahalciveho zivota (mozna se to ted jmenuje jinak), coz umoznuje ho legalne vyhodit z domu (a neplatit alimenty apod.)… Asi by to mela matka udelat, pac samo od sebe je dost nepravdepodobne, ze se to uz zlepsi a jestli ji nadava uz ted, mohl by pritvrdit, kdyby se snazila na neho nejak pusobit jeste…
Jasne ze asi nekde byla chyba, vsichni je delame, ale nemyslim, ze necemu pomuze, kdyz ji to ted budem rikat a babrat se v tom, co bylo, na to si jiste vystaci sama… tak velky kluk uz se muze vychovavat sam (kdyby chtel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703

Chtěla bych vidět všechny ty, co tady odpovídají ve smyslu vyhodit synátora na dlužbu, jestli by svoje dítě na tu ulici skutečně vyhodili, snadno se píše hůř se realizuje, nehledě na to, že primární vinu nese matka, která si takhle syna vychovala. Své dítě bych nevyhodila, ale udělala opatření ve smyslu žádné hry, nepřispíváš na elektriku, tak máš smolíka, žádné kapesné, a tvrdě bych za ním šla, to znamená, nenechala bych mu třeba pokoj, nepřispíváš, nemáš nárok, pokoj bych prostě zabrala pro svoje věci, nechala ho tam jenom spát, nenechávala zbytečně jídlo v lednici a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.7.14 13:27

@lpetra Jo, věřím, že takovýhle týpci dokážou být neuvěřitelní vychcánci. Ale vzhledem k tomu, že on nemá snahu se vzdělávat ani hledat práci, myslím, že i kdyby šel na ten soud, tak má smolíka. Vyživovací povinost má rodič tuším do 25 let a to ještě jen při studiu. Aspoň myslím, jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí