Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lentilka04: Určitě není nic špatného na tom ptát se „zkušenějších“. Každá z nás musela informace tohoto typu někdy a nějak získat. Ale - mluvím za sebe - zaráží mě tak obrovská neinformovanost u někoho, kdo plánuje mimi… Myslela jsem (i z vlastní zkušenosti), že člověk předem přečte kde co…aby věděl, co má očekávat, jaká jsou rizika atp. Očividně to není pravidlem… ![]()
Člověk se chce úplně normálně zeptat a hned si všichni myslí že jsem totálně blbá. O ovulaci vím…Pardon že jsem se vůbec psala…
![]()
Ono by stačilo nejdřív si něco přečíst a pak ze sebe toho blbce dělat nebo nedělat…
Ta otazka sem nepatri ale je mozne,ze mi TT aj po 6dnovej meskajucej MS ukaze vysledok negativny…dakujem
ja nevim, me vubec zarazi, ze si chce nekdo v 18ti letech poridit dite, asi je to moderni a ja jsem out, ale radsi budu out nez v tomhle nejlepsim veku se uvazat doma s ditetem…to taky neni mysleno zle, ale myslim, ze mas na to opravdu dost casu…
Bejbi, pár holkám se to stalo ale je to spíš výjimka. Ale třeba jsi zrovna ten případ
Mrkni o pár diskuzí níž, často se to tu řeší
Bejbina20 píše:
Ta otazka sem nepatri ale je mozne,ze mi TT aj po 6dnovej meskajucej MS ukaze vysledok negativny…dakujem
Může. A mohou být dva důvody:
Buď máš ovulaci později, těhotná jsi a test bude pozitivní až za několik dní
Nebo těhotná nejsi a máš jen zpoždění - prostě hormonální výkyv
Přeju aby to vyšlo tak jak si přeješ.
L.
Lentilko04, zkus pochopit některé komentáře.
Ale už jen to, jakým stylem své příspěvky píšeš a jaká slova používáš (myslím, že nejen) na mě působí zvláštně ![]()
Chceš dítě v 18, nu dobrá.
Fakt by mě zajímalo, co tě k tomu vede
(berte to spíš jako řečnickou otázku
).
Abych to zkrátila, podle toho, jak píšeš, na mě nepůsobíš jako osoba, která je na dítě připravená.
Ale třeba jen můj pocit ![]()
Někdo chce mimčo v 18 co je na tom špatného? No nevím, ale tahle se do Lentilky pustit, to se mi nelíbí, já sem měla mimčo ve 20, no a co, sice jsem to neplánovala, ale nikdy jsem netoužila si užívat
, i když zaléží na tom, co myslíte slovem užívat, že
Někdy lepší maminka v 18, než v 35, mluvím bohužel ze své zkušenosti ![]()
Lentilko v klidu se snažte a miminko se určitě podaří, měsíc je fakt málo. ![]()
Mslím, že negativní příspěvky ani tak nepramenily z věku tazatelky jako její informační nepřipravenosti k probému otěhotnění..Je hezké se začít snažit, ale nechtělo by to víc , než se po MS jít zeptat do diskuze maminek co ony na to???
Nakoupit si knihy, přečíst odborné stránky, navštívit gynekologa???
Ano dozví se to i tady, ale možná toho potřebuje vědět daleko více..mi připadá.
Lizbeth píše:
Mslím, že negativní příspěvky ani tak nepramenily z věku tazatelky jako její informační nepřipravenosti k probému otěhotnění..Je hezké se začít snažit, ale nechtělo by to víc , než se po MS jít zeptat do diskuze maminek co ony na to???
Nakoupit si knihy, přečíst odborné stránky, navštívit gynekologa???
Ano dozví se to i tady, ale možná toho potřebuje vědět daleko více..mi připadá.
Normálně si zde nechat poradit?Ne to nejde,hned se musí každý navážet.Kdy chci dítě je snad má věc a ne vaše,jen jsem se chtěla zeptat a ne aby se tady každý do mne navážel…
Myslela jsem,že zde jsou ženy,který umí poradit a ne se návažet či se vysmívat!!! ![]()