Injekce na prasknutí folikulu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
13.7.10 18:08

soldi, mě to přijde prostě brzy. Pak když se píchne moc brzy, tak to vajíčko nemusí být kvalitní a není oplodnění schopné. Já měla minulou středu dopoledne folikul 17 mm a píchat jsem měla ve čtvrtek ve 22. No nakonec jsem se na to vybodla, protože kojím a na netu jsem se dočetla, že se to při kojení nesmí, což nějak paní doktroka přehlídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 18:15

kolozubka, ano, aj ja si myslim, ze je to skoro, ale viem, ze niektori doktori to pichaju uz od 16 mm a ze vtedy sposobuje aj jeho dozretie nielen prasknutie.

len nerozumiem, ze preco jej ho pichol a nasledne dal zobrat krv na hcg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
13.7.10 18:20

Tak to je mi taky divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.7.10 18:22

s tím těhotenským testem je to fakt nesmyl. HCG bude po aplikaci HCG hormonu pochopitelně pozitivní, podle mě to Akinom trošku popletla. Kdyby napsala, kolikátý DC tu injekci dostala, tak by se leccos vysvětlilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 18:26
kolozubka píše:
s tím těhotenským testem je to fakt nesmyl. HCG bude po aplikaci HCG hormonu pochopitelně pozitivní, podle mě to Akinom trošku popletla. Kdyby napsala, kolikátý DC tu injekci dostala, tak by se leccos vysvětlilo.

no, v prvom prispevku pise, ze vcera dostala injekciu a dnes ide na odber hcg.
:nevim:
tiez sa mi to nejako nezda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 21:15

jsem tu :)
nic z toho cco jste psaly mi nic nerika ale mozny je vse, sestra si to mumlala pod vousy dr.

MS jsem mela 26.27.28. cervna coz znamena ze jsem vcera byla 17DC jestli to dobre pocitam, nikdy jsem to nepocitala… proc me poslal na HCG netusim ale dnes jsem opravdu byla na krvi a zitra si mam volat, napisu vam to a pak volat dr co jsem se dozvedela.takze kdyz mel 17mm tusim ze presne 17,3mm tak je to brzy a neni mozne otehotnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 21:24

akinom- monika

zas to meranie folikov nemusi byt uplne presne, on nameria podla toho kam da tie kriziky, takze kludne mohol namerat o cosi menej nez to v skutocnosti bolo.

folik sam praska od 18 mm. za den priemerne narastie o 2 mm, pregnyl tento rast moze urychlit trebars na 3 mm, takze zajtra bude mat folik 20 mm, pozajtra okolo 23 mm a tak aj praskne. takze vobec sa neboj, je to ok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 21:28

Soldi:diky snad se povede… jj trefila akinom je monika. kdyz vcera mel 17 tak dnes uz muze mit 20.. ja uz myslela ze mam po ovulaci a ono ejhle ne.. i kdyz asi tusim ze ovulaci mivam pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
13.7.10 21:28

este mi napadla jedna vec.. naozaj ta poslal na hcg? lebo skor by som cakala, ze ta poslal na krv kvoli HP, ovu sa da myslim zistit podla toho, aka je hodnota progesteronu v lutealnej faze…

toto som nasla na nete…
On the twenty-first day of your cycle, your progesterone levels may also be tested. The body increases its production of progesterone after releasing an egg, so a test will confirm whether ovulation has taken place.
A blood test will also verify whether a sufficient level of progesterone exists in order to maintain a sufficient luteal phase. The luteal phase begins the day after ovulation and lasts 12 to 16 days, during which time progesterone levels rise in order to provide a fertile environment for the egg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.7.10 21:31

elll, presne, to aj mna napadlo, ci nerobil nahodou HP uprostred cyklu. ale preco az po pichnuti pregnylu? :think:

mon, najlepsie by si mala merat BT, to by si hned vedela, ze kedy je ovulka. teraz beries prvy mesiac clostil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
13.7.10 21:33

no, po pichnuti pregnylu preto, ze pregnyl sposobi, ze dojde k ovulke… ale vieme z roznych realnych skusenosti, ze pregnyl moze obcas ovulku aj zastavit… takze doky si to chcel asi poistit tym, ze pichol pregnyl aby ovulka bola a skontroluje progesteron, ktory potvrdi, ci bola naozaj alebo nie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 21:36

do karticky na krev jsem mela HCG.. asi chtel vyloucit to mimodelozni, i kdyz jsem ms mela.

mereni BT na to nejak neni cas kdyz mam doma prcka vstavani jine a hned se dozaduje moji pritomnosti. clostylbegyt jsem brala uz minuly mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 21:37

no tu injekci mi pichnul v 7 vecer a druhy den coz je dnes v 7 rano jsem byla na krvi a to by ovulaci jeste nezjistil ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
13.7.10 22:14

Tak s tím mimoděložním to je taky blbost. To by tě musel poslat před tou injekcí, protože ta injekce, pokud jsi dostala tu na dozrání vajíčka, právě obsahuje HCG, tak by podle toho nic nezjistil, protože je jasné, že když ti den před odběrem píchne HCG, tak ho prostě v krvi budeš mít. U mimoděložního se zjišťuje jak roste HCG plus se dělá UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
13.7.10 22:16

tak to ja teda vubec netusim proc me tam posilal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie