Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carsin píše:
Tak pokud jste manzele a chodite spolu vecer spat s tim, ze nekdy sex je a nekdy neni, tak je to vsedni situace, ve ktere o nic nejde. Ackoliv, kdyz uz je nadrzeny a vecer se vyvijel tak, ze sex bude a nedojde k nicemu, tak budes s nejvetsi pravdepodobnosti citit jak bolest a zlost, tak i nejakou agresi a zklamani… ale predevsim bude nasrany. Ale zvladne to, nasrani prejde a zase bude dobre ( pokud se ta situace neopakuje kazdy den).A pokud nejste manzele, kteri spolu jdou vecer spat, ale jste chlap a zenska, kteri jsou spolu v posteli, on je nadrzeny a sex nebude, ackoliv pred odchodem do postele vsechno k sexu smerovalo, nebo prinejmensim sex naznacovalo… tak je samozrejme taky nasrany.
Rekl bych, ze normalni chlap by v teto situaci s tebou v posteli ani nezustal. Pokud by postel byla jeho, vyrazil by te z ni, pokud tvoje nebo nikoho, vstal by, oblikl by se a sel spat kamkoliv jinam. Lepsi, nez spat vedle nekoho, kdo z tebe prave udelal absolutniho blbce.Fazit: Zenska ma pravo rict kdykoliv, v jakekoliv fazi schylovani se k sexu ne. Existuje ovsem urcity moment, od ktereho ma pro zmenu chlap pravo ji povazovat za absolutni kravu, blbku, podvodnici, slibotechnu (nehodici se skrtnete) a pokud si ten chlap sam sebe vazi, kontakt s takovou osobou ukoncit. Existuji ovsem vyjimky, ktere rady trpi a nechavaji ze sebe rady delat blbce… tem verim, se to dokonce muze i libit.
Doufam, ze jsem mou odpvedi vnesl do tmy trochu svetla.
Vyčerpávající smysluplná odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Já tohle udělala jednou a chlap to nesl fakt hodně blbě + mi řekl, že nemám ponětí, jak chlapa bolí koule, když už je připraven na akci a ono nicnevím co je na tom pravdy.
@Nickjmeno píše:
Na to jsem se ptala, když jsme koukali na dokument V síti a jeden chlap přemlouval holčinu ať se svlíkne, jinak, že má kvůli ní hroznou bolest na koulích, tak jsem se ptala jestli je to pravda - a prej je to blbost
@FlorenceF Jenkins píše:
Prej bolej, jen kdyz se prerusi tesne pred orgasmem. Takhle neeee
Je to případ od případu, ale rozhodně to není výmysl. Bolest klidně přetrvává ještě i den.
Nečekejte tedy bujarou náladu. Orgasmus může být pak také bolestivý. ![]()
V té Síti to byla ale tak okatá lež, že byl na facku. ![]()