Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miluna3 píše: Více
Turecko neřeším, tam teplo je, byla jsem tam mockrát. Ale to mám až jako poslední záchranu, když nevyberu nic jiného ![]()
Mallorca..x krát v červnu. Teplé moře, horko, celý týden bez deště. Žádný problém. Volila bych Mallorcu.
@alisekR prosím, co je podle tvých parametrů teplé moře a horko? U mě to je totiž teplota vody 28 a teplota vzduchu 35. Já totiž průběžně hledám různé varianty dovolené a vždy v době prázdnin skončíme v Turecku, protože mají skvělý poměr cena -služby a moře i počasí splňují naše parametry na teplo ![]()
@nozu mám to podobně Turecko miluju a většinou vždy skončíme tam, ale vždy jsme byli v červnu nebo září a mám obavy že v hlavní sezóně bude na mě až moc horko. Byli jsme začátkem června v Egyptě a tam už na mě bylo touto dobou teplo až moc.
Jezdime na dovolenou v cervnu uz roky. Vzdycky cca kolem 14.6. - jak vychazi termin idealne sobota-sobota nebo nedele-nedele. Byli jsme v Chorvatsku, u Zadaru, na Corfu, na Costa Almeria. Vsude bylo vedro na padnuti. U toho Zadaru jsme byli i posledni tyden v kvvetnu a taky vedro. More mi nejstudenejsi prislo v tom Spanelsku.
Byli jsme i na Kosu a na Krete.
Letos jedeme sever Italie.
@nozu píše: Více
Loni v červenci Mallorca takové teploty měla. Jen ten poměr cena výkon bude asi horší. Jinak aktuální teploty vody se dají najít i na internetu.
@nozu píše: Více
To moře má tak těch 25, za mě ideál. Vzduch kolem 33.
28 moře už je za mě nepříjemné. Pocit, že lezu opocená z moře ven ![]()
@MiaBea píše: Více
odpovídáš si vlastně sama - to středomoří je prostě v červnu nestabilní co se týče počasí a můžeš chytit parna nad 30st a moře jako kafe, úplně stejně jako několikadenní déšť a venku 20 a moře ledový. Prostě loterie. Nedá se spolehnout ani na to, že čím později, tím lépe. Zažila jsem i to, že v rámci té samé lokality jsme poslední týden v červnu měli sice hezky, ale vzduch jen kolem 25 a moře 18 a vlézt se tam dalo fakt jen na 5min, jinak všechno „umrzalo“…a přitom kamarádka tam už druhý týden v červnu měla veliká vedra a moře jako kafíčko.
Neporadí ti nikdo, může nastat jakýkoli scénář. Od toho jsou pak jiné lokality, kam se jezdí právě proto, že se na počasí dá spolehnout.
@alisekR píše: Více
Mám to stejně. Moře 28 už je na mě moc, vůbec neosvěžuje.