Kde se dozvídáte o kultuře?

Anonymní
27.4.26 10:09

Kde se dozvídáte o kultuře?

Ahoj,

mohu se zeptat, jak se dozvídáte nejčastěji o kulturních akcích ve vašem okolí? FB reklama, fb skupina, plakáty na vývěskách, web mista konání?

Pořádáme kulturní akce a potřebovali bychom v tomto poradit, co je vlastně opravdu účiné. A třeba nás ani všechny možnosti ani nenapadli.

Pokud je tento dotaz (anonymni z důvodu infa o podnikani) problém, tak klidně smažte.

Všem jinak děkuji za zodpovězení dotazu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30937
27.4.26 10:19

Ja jestli neco sleduji, tak plakaty. Nebo letacky v knihovne - tam to casto byva inzerovano. Pokud chci fakt do mistniho kulturaku, koukam na jeho web. Socialni site nepouzivam. Ale mozna uz jsem v teto dobe v tomto rarita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.4.26 10:33

Já sleduju weby těch hudebních festivalů a divadel, které už znám a vím, že je tam top kvalita. Pak kupuju lístky tam a vesměs už 3/4 roku dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
27.4.26 10:39

Zásadně ze sociálních sítí, kdy mám v hledáčku naši městskou část či moje oblíbené podniky. Hodně okrajově pak plakáty. No a z největší části mě asi informuje partner, má to vysledované lépe než já. :palec:

Pro vás z toho asi plyne výstup ten, že každý to má jinak a je jistě vhodné investovat do propagace v různých zdrojích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.4.26 10:43

Letáčky na zastávkach, v tramvajích, taky někdy koukám na CityBee, někdy i dle článku na netu, ale to pak je často již vyprodáno pokud to není zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
27.4.26 10:44

Nejčastěji v místních skupinách na FB, občas plakátky na nástěnkách v naší a v okolních vesnicích a ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.26 10:55
@Neboj píše: Více

Podle toho, co čtu, tak máte pravdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
2724
27.4.26 11:04

Zalezi, co konkretne mate na mysli, ale kazdy vikend poctive koukám na kudy-z-nudy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15242
27.4.26 11:09

Na internetu, na sociálních sítích. Letáky nečtu, nevšímám si jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí