Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jestli neco sleduji, tak plakaty. Nebo letacky v knihovne - tam to casto byva inzerovano. Pokud chci fakt do mistniho kulturaku, koukam na jeho web. Socialni site nepouzivam. Ale mozna uz jsem v teto dobe v tomto rarita.
Já sleduju weby těch hudebních festivalů a divadel, které už znám a vím, že je tam top kvalita. Pak kupuju lístky tam a vesměs už 3/4 roku dopředu.
Zásadně ze sociálních sítí, kdy mám v hledáčku naši městskou část či moje oblíbené podniky. Hodně okrajově pak plakáty. No a z největší části mě asi informuje partner, má to vysledované lépe než já. ![]()
Pro vás z toho asi plyne výstup ten, že každý to má jinak a je jistě vhodné investovat do propagace v různých zdrojích.
Letáčky na zastávkach, v tramvajích, taky někdy koukám na CityBee, někdy i dle článku na netu, ale to pak je často již vyprodáno pokud to není zdarma
Nejčastěji v místních skupinách na FB, občas plakátky na nástěnkách v naší a v okolních vesnicích a ve městě.
Zalezi, co konkretne mate na mysli, ale kazdy vikend poctive koukám na kudy-z-nudy ![]()
Na internetu, na sociálních sítích. Letáky nečtu, nevšímám si jich.
Ahoj,
mohu se zeptat, jak se dozvídáte nejčastěji o kulturních akcích ve vašem okolí? FB reklama, fb skupina, plakáty na vývěskách, web mista konání?
Pořádáme kulturní akce a potřebovali bychom v tomto poradit, co je vlastně opravdu účiné. A třeba nás ani všechny možnosti ani nenapadli.
Pokud je tento dotaz (anonymni z důvodu infa o podnikani) problém, tak klidně smažte.
Všem jinak děkuji za zodpovězení dotazu.