Dovolená - koukáte při výběru, aby bylo vyžití pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66852
2.7.15 06:20
@lucenka píše:
Ne nevybiram dovolenou ani podle tohi jestli tam je zoo nebo bazén, ale místo aby se nám tam líbilo. Takže třeba na prodlouženém výletu do Krkonoš jsme absolvovali s 3 letým - bozkovske dolomitove jeskyně, výlet k prameni Labe, výlet na Mumlavský vodopád. A teda jeden jsme jeli parním vlakem. Bylo mu v té době 3,5 roku.
Na bazén můžu jít doma. Na dovolené chceme poznávat okolí - přírodu, hrady, zámky, města. Takže souhlasím s tvým manželem, všude je něco, čím děti můžeš zaujmout i když to není cílené na děti.

Máme to stejně s tím, že když je po cestě hřišťátko, nemineme je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.7.15 06:24

Dětským hotelům se vyhýbáme. Mám lehké spaní a už jen ten pojem ve mě evokuje hrůzu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.15 09:53

Dětské hotely jsou pořád ještě lepší než zájezdové a důchodcovské hotely :D My jezdíme vždy přes booking.com a snažímme se najít něco, co nebude úplně obklopené čechy a dětmi či cestovkami. A vůbec to neznemená nějaké luxusní drahé hotely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
2.7.15 22:02
@Capelucita píše:
Dětským hotelům se vyhýbáme. Mám lehké spaní a už jen ten pojem ve mě evokuje hrůzu. :lol:

Ale nekdy je prijemne vyuzit toho, ze tam muzes na par hodin treba jednou za tri dny to dite pichnout, ono je nadsene, vyhraje si a vy si muzete spolu nekam zajit ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.7.15 22:18

@Loki01 no nevím, co by se mnou bylo za zábavu po probdělých nocích. :mrgreen:

@lucinka_maminka mě důchodci nevadí. Naopak, když jsme byli s 11 měsíční dcerou na 2 týdny v Františkových lázních, všichni se na ni zubili, mávali ji a dělali na ni opičky. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
2.7.15 22:22
@Capelucita píše:
@Loki01 no nevím, co by se mnou bylo za zábavu po probdělých nocích. :mrgreen:@lucinka_maminka mě důchodci nevadí. Naopak, když jsme byli s 11 měsíční dcerou na 2 týdny v Františkových lázních, všichni se na ni zubili, mávali ji a dělali na ni opičky. :andel:

:mrgreen: Ne, ty kluby funguji jen pres den:) Ale kdyz clovek kazdou bdelou hodinu hlida dite aby se mu neztratilo anebo neutopilo tak takove 3 hodky po obede, kdy je maly nadseny a s dalsima deckama a rodice si zajdou na jedno:) V klidu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.7.15 23:18

@Loki01 já raději pojedu do ne-dětského hotelu, kde se vyspím a s malou si to pak hezky užijeme všichni. I s tím posezením si. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
3.7.15 00:48
@Capelucita píše:
@Loki01 já raději pojedu do ne-dětského hotelu, kde se vyspím a s malou si to pak hezky užijeme všichni. I s tím posezením si. ;)

Tak ja jsem rikala jenom obcas ze? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.15 06:01
@Loki01 píše:
Tak ja jsem rikala jenom obcas ze? :roll:

Mně to přijde divný i občas. Na dovolenou jezdíme jaki rodina, abychom byli všichni spolu. Ne abych někam chodila sama s partnerem, to dělám během roku

• Citovat
  • Upravit
8814
3.7.15 13:00
@lucenka píše:
Mně to přijde divný i občas. Na dovolenou jezdíme jaki rodina, abychom byli všichni spolu. Ne abych někam chodila sama s partnerem, to dělám během roku

No tak vidis, to mi zase behem roku nedelame. My jsem jako rodina spolu cely rok.
Nemame absolutne hlidani ;)

Mne to divne neprijde, kdyz jedeme na 14 dni a 3krat nebo 4 krat jde maly na 3 hodky k animatorum. Zastrel me. Mu se tam fakt libi, my si na chvili odpocineme. Treba se muzem chvili oplavovat nebo tak. Bylas vubec nekdy v takovem hotelu, vis co tam maji za zabavu nebo se ti jen z principu nelibi?
Jakoze i kdyz tam chces zajit, protoze si chces hrat s dalsima deckama tak proste si budes uzivat rodicu jo?
Nebo mam ja extreme kamaradske dite?

Pripada mi to spise jako cast takove te hry o nejlepsi matku. Kdyby tam maly nechtel, nikdy bych ho tam nedala. Ale on by tam byl nejradsi na par hodin kazdy den. Ma rad deti, my si s nim tak nevyhrajem i kdyz se snazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.15 13:04
@Loki01 píše:
No tak vidis, to mi zase behem roku nedelame. My jsem jako rodina spolu cely rok.
Nemame absolutne hlidani ;)

Mne to divne neprijde, kdyz jedeme na 14 dni a 3krat nebo 4 krat jde maly na 3 hodky k animatorum. Zastrel me. Mu se tam fakt libi, my si na chvili odpocineme. Treba se muzem chvili oplavovat nebo tak. Bylas vubec nekdy v takovem hotelu, vis co tam maji za zabavu nebo se ti jen z principu nelibi?
Jakoze i kdyz tam chces zajit, protoze si chces hrat s dalsima deckama tak proste si budes uzivat rodicu jo?
Nebo mam ja extreme kamaradske dite?

Pripada mi to spise jako cast takove te hry o nejlepsi matku. Kdyby tam maly nechtel, nikdy bych ho tam nedala. Ale on by tam byl nejradsi na par hodin kazdy den. Ma rad deti, my si s nim tak nevyhrajem i kdyz se snazime.

nebyla jsem tam a ani to neplánuju. Hraní si s dětmi má ve školce dost přes rok. O dovolené se chceme užít navzájem co nejvíc to jde a ne ho odkládat někam na hlídání, tak jako bežně přes rok, kdy musíme do práce.
Jinak má rád taky děti, ale těch pár dní bez nich v pohodě vydrží a my jsme schopní mu zajistit zajímavý celodenní program.

• Citovat
  • Upravit
8814
3.7.15 13:06
@lucenka píše:
nebyla jsem tam a ani to neplánuju. Hraní si s dětmi má ve školce dost přes rok. O dovolené se chceme užít navzájem co nejvíc to jde a ne ho odkládat někam na hlídání, tak jako bežně přes rok, kdy musíme do práce.
Jinak má rád taky děti, ale těch pár dní bez nich v pohodě vydrží a my jsme schopní mu zajistit zajímavý celodenní program.

Ja taky chodim do prace a venuju se mu i pres rok. Asi nemam takove vycitky jako ty ;)

Kdyz jsi nebyla, tak nevis o cem mluvis. Neni to zadny odklad na hlidani, vidim, ze vubec nevis o cem mluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.15 13:08
@Loki01 píše:
Ja taky chodim do prace a venuju se mu i pres rok. Asi nemam takove vycitky jako ty ;)Kdyz jsi nebyla, tak nevis o cem mluvis.

no nepotřebovala jsem to ani, když jsem byla na rodičáku. A není to o výčitkách. Jenom máme každá jinou představu o rodinné dovolené. To prostě pro mě není odložení nekolikrát v týdnu dítěte na X hodin na nějaký zábavný program.

• Citovat
  • Upravit
8814
3.7.15 13:16
@lucenka píše:
no nepotřebovala jsem to ani, když jsem byla na rodičáku. A není to o výčitkách. Jenom máme každá jinou představu o rodinné dovolené. To prostě pro mě není odložení nekolikrát v týdnu dítěte na X hodin na nějaký zábavný program.

Ale prosimte. Podivej se na ty slova co pouzivas. Odlozeni apod. Zvelicujes to, 3 krat az 4 krat za 14 dni neni nekolikrat za tyden a 3 hodiny neni X hodin.
V podstate nas odsuzujes jako spatne rodice, rodice kteri se chteji bavit a „odkladaji“ svoje dite pritom vubec nevis o cem mluvis.
Predstav si, ze ja jsem ani na rodicaku nebyla a sla jsem v jeho 9ti mesicich do prace. :mrgreen:
Musim byt strasna matka:)

Tudiz prestan me laskave soudit podle tvych norem, neznas nas. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.15 13:24
@Loki01 píše:
Ale prosimte. Podivej se na ty slova co pouzivas. Odlozeni apod. Zvelicujes to, 3 krat az 4 krat za 14 dni neni nekolikrat za tyden a 3 hodiny neni X hodin.
V podstate nas odsuzujes jako spatne rodice, rodice kteri se chteji bavit a „odkladaji“ svoje dite pritom vubec nevis o cem mluvis.
Predstav si, ze ja jsem ani na rodicaku nebyla a sla jsem v jeho 9ti mesicich do prace. :mrgreen:
Musim byt strasna matka:)Tudiz prestan me laskave soudit podle tvych norem, neznas nas. :mavam:

Tak si to spočítej… 4 * za 14 dnů je v průměru 2* za týden a to už je několikrát. A prostě když dám dítě na 3 hodiny někam na hlídání, tak už nemlže udělat celodenní výlet.
Ale je to pochopitelný, že máš na to jiný názor, když jsi dokázala jít v 9 měsících dítěte do práce. Já bych to nedokázala a ani by to pro mě nebyla rodinná dovolená, kdybych ho tam nechávala párkrát někým hlídat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix