Dovolená na Floridu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
298
13.7.12 11:35

No holky, ono to není jen tak. Manžel si potrpí na velkej pořádek, takže i tam se bude minimálně 8h gruntovat. A nevíte jako, jak by to se dvěma dětma stíhala :think: :mrgreen:?

• načítám...
40270
13.7.12 11:36

@circus
Třeba jí to už nepřijde. Vždyť je vpodstatě furt u babi s dědou, tak si třeba myslí, že ta divná zmatená paní, co se tam sem tam staví, je třeba podomní prodejce hrnců nebo tak něco..

@Aluse
A pak se tady s ní potkáme coby s autorkou dalších plodných diskuzních témat, např:Mám takový tušení, že mám někde sestru. Nevíte, jak to zjistit?

• načítám...
12895
13.7.12 11:49

@Camael :mrgreen: Nebo: Bláznivá žena ověšená brilianty a zlatem mě neustále pronásleduje a hystericky křičí, že je moje matka co se vrátila z Ameriky. Nevíte kde seženu nejlepší běžecké boty? Začala jsem se aktivně věnovat sprintu. :D

• načítám...
40270
13.7.12 11:54

@circus
:mrgreen: :mrgreen:
Vůbec si neumím představit, že bych řešila tak závažný traumata jako zakladatelka. Je fakt, že maličkost, že rozdělí na měsíc děti a jede na dovču jen s jedním, ji absolutně nerozhodí, ale závist lidí okolo, to ji dovede až k diskuzi tady.

• načítám...
40270
13.7.12 11:57

@Petruše80
Vidíš, to mě nenapadlo. Než tam vykartáčuje ptactvo, zamete celou pláž, srovná lehátka, opráší palmy…týýý jo, je mi jí spíš líto.

• načítám...
4466
13.7.12 12:23

A co na to Jan Tleskač? 8o

• načítám...
402
13.7.12 12:34

Mam rodice blizko takze je u našich a vecer je s nama nasi jsou radi ze muzou s ni stravit kazdy den cas jsou lidi kteri maji rodice daleko a nemaji to tak a ze s nema jede na dovcu neni nic spatneho!

• načítám...
3200
13.7.12 12:36

@simoušek ale vždyť jsi před pár dny psala, že zítra odjíždíte na dovolenou… neměla bys být už pryč? 8o

• načítám...
40270
13.7.12 12:39

@simoušek
Naopak! Je naprosto normální odjet si válet šunky na měsíc od dítěte, navíc si s sebou ještě vzít jeho sourozence. Fakt, naprosto v pořádku. Ta, co tady zůstane, se určitě vůbec necítí být odstrčená. Dobře jste to vymysleli! :palec:

• načítám...
402
13.7.12 12:41

Psala jsem zitra odletame zitra nam to leti ne dneska

• načítám...
40270
13.7.12 12:44

@simoušek
Psala jsi zítra, ale psala jsi to včera. ;)

• načítám...
12895
13.7.12 12:45

@Camael Jo, to si myslím taky! Proč jedno jede a druhé ne? Simouš psala, že to druhé pojede na dovolenou s babičkou a dědou. Copak to se nedaly zařídit termíny aby se nekryly? A ještě teda chudák babička, celý měsíc mít děcko na krku. Pokud je to ovšem pravda. Spíš bych to viděla tak, že celý léto budou doma sedět na prdeli a snít o přehradě.

• načítám...
402
13.7.12 12:45
@Camael píše:
@simoušek
Naopak! Je naprosto normální odjet si válet šunky na měsíc od dítěte, navíc si s sebou ještě vzít jeho sourozence. Fakt, naprosto v pořádku. Ta, co tady zůstane, se určitě vůbec necítí být odstrčená. Dobře jste to vymysleli! :palec:

Haha pišu už nekolikrat ze jede s nasima na dovolenou a sama chtela mala jet s nasima a oni jsou radi ze s nema jede! uz to nebudu psat

• načítám...
40270
13.7.12 12:46

@circus
Jak tě vůbec napadlo, že by lhala??? Ty jsi taky plná závisti, viď? :mrgreen:

• načítám...
3200
13.7.12 12:46
@simoušek píše:
Psala jsem zitra odletame zitra nam to leti ne dneska

Máš pravdu, psala jsi „teď“ 11.7., takže nepsala jsi zítra.
Promiň, já jsem z těch tvých stále jiných informací paranoidní…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix

• (4.6) + 14 recenzí

King plus