Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zítra sem vítězoslavně ze své kuchyně z vesničky u Brna vloží fotku anonymní rodiny staženou z netu - a bude po ftákách:))
Já se musela smát, jak psala, že se topí v luxusu, jakýho má „manžílka pracháče“ a nakonec to uzavřela tím, že je manžílek štědrý, že právě zaplatil uhlí a dřevo na zimu. Já si teda luxusní bydlení představuju tak, že nemusím chodit přikládat v zimě do kotle, tak jako u babičky před 20 lety. Ale asi každá si představujeme luxus jinak.
Jinak frekvence sexu zmiňovaná v jiných diskusích byla taky brutální!
Toto je jasná legrace od někoho, kdo má příliš mnoho volného času. Tipuji nějakou nezaměstnanou bez dětí a partnera, se ZŠ ![]()
Hele ja tipuju ze zalozi novou diskuzi pac ji nedojde ze je vlastne na floride ale bohuzel sem v praci takze koukam jen pres telefon a spatne se mi to hleda, to ani nevim ze pise nekde jak casto doma drtkaj
no v luxusnim baraku bych cekala topeni na plyn ci elektrinu ne uhli a drevo…
@Aluse Trtkají 5× přes den a 2× za noc. Mě zase rozesmívá představa, jak milionářka nakupuje v české lékárně opalovací krémy - zásobu na měsíc na Floridě:) Jinak v jedné diskusi taky psala, že se z Tišnova bojí jezdit do Brna vlakem, že to zvládá jenom autobusem… ale před cestou letadlem do Ameriky je natěšená a jde se tulit:) No připomíná mi to Markýska - to byla ženská, která tady na emiminu taky hodně bájila.
Já bych spíš řekla, že se tu zakrátko objeví pod novým nickem…
A ještě mě zaráží, když admini opravují názvy diskusí (podle mně mnohdy zbytečně a nesmyslně) - proč nechají v názvu téhle diskuse ten Florid Možná nám tuhle diskusi potichu tolerují jakožto čistě komickou záležitost a taky se baví:))
@baghira píše:
@Aluse Trtkají 5× přes den a 2× za noc. Mě zase rozesmívá představa, jak milionářka nakupuje v české lékárně opalovací krémy - zásobu na měsíc na Floridě:) Jinak v jedné diskusi taky psala, že se z Tišnova bojí jezdit do Brna vlakem, že to zvládá jenom autobusem… ale před cestou letadlem do Ameriky je natěšená a jde se tulit:) No připomíná mi to Markýska - to byla ženská, která tady na emiminu taky hodně bájila.
Já bych spíš řekla, že se tu zakrátko objeví pod novým nickem…
Teda jsem v šoku .To snad ani neni možný. Nebudu to komentovat jsem v šestinedělí a to bejvám na pěst tak jen se zeptám.
simoušku proč?? Nechápu proč nás tu taháš za nos?
Mít prachy neznamená mít patent na rozum. Holky by tě měly rády i chudou kdyby jsi byla normální
a psala věci který maj hlavu a patu. Když už lžeš tak si aspon pamatuj co kde napíšeš je to pak trapný. Nediv se že ti holky nakládaj
můžeš si za to sama. Taky bych ti naložila ale jaksi už neni co dodat a opakovat co už tu bylo napsaný nechci. ![]()
@baghira a neni simousek pretransformovanej markysek? ty brdo tak manzel nejen ze je vydelecne cinnej on je to jeste takovej kanour ![]()
Já teda tipuju, že @simoušek přitáhnul domů takový výzo, že ji rodiče posílaj na nějakej doučovací tábor, aby na konci prázdnin ty opravky z češtiny zvládla a nemusela do pomocný, pardon praktický školy. Jinak si její projev vysvětlit neumím. ![]()
@Camael nebud zavistiva nebo se s tebou nebude kamaradit a neuvidis fotku z Floridy ![]()
Simoušku, stáhla sis už nějakou fotku z netu? Hoď jí sem, ať ti můžeme závidět…No, já si teda myslím, že tohle by nezachránil ani Chocholoušek
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat