Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Aluse píše:
@Žirafátko jak to delas ze skrtas?
máčknu na škrtátko ![]()
nahoře jak se dává zvýrazňovat, tak jsou tam přeškrtlý písmenka ![]()
@Aluse píše:
@Petruše80 jo on je v Bohnicich pavilon co se jmenuje Florida?
tam chovají teplomilné opice ![]()
Pozor, ať tě tady někdo neosočí, že se vytahuješ, že jedete na měsíc na Floridu nebo letíte no. Pár lidí je na to tady na emimi háklivé. ![]()
Jinak, určitě léky na kašel, proti bolesti, průjmu, rehydratační roztok, kapky do očí, nosu, smectu, černé uhlí, fenistil gel a kapky, krém určitě 50ku dobrý je ladival, krém po opalování, náplasti, něco na desinfekci. Já vozím vždy takovou malou lékárničku. Určitě bych vzala nějaké příkrmy v plastu, jsou lehčí než sklenka, čajíky. Taky abyste se vešli váhově do letadla.
Hihi no tak jo no. Jsem ti taky zakladatelko nalítla, ale nevadí, Každopádně na Floridě pozdravuj. My byli na floridě s rodinou a od tety s rodinou každé léto. Na chalupe, venku bazén, lehátka a na slunečníku napsáno FLORIDAAAA a super jako. Jen jsme nepotřebovalo 50ku opalovák a lékárničku s sebou. hihi
@Petruše80 ty brdo ja jsem ale neznala
ale zakladatelka nak nepise
Simi, prosím - nezapomeň na Floridě na obyčejné, chudé, závistivé české ženy - a piš!!! Přiznám se bez mučení, že „tvé“ diskuse čtu poslední dva dny velmi ráda - a jedním dechem. Piš, děvče, piš dál. A šťastnou cestu ![]()
No jo tady už se radit nebudu, tady človek neco napiše a je špatnej, ale mě to nevadi, jen se bavte.
@baghira píše:
Simi, prosím - nezapomeň na Floridě na obyčejné, chudé, závistivé české ženy - a piš!!! Přiznám se bez mučení, že „tvé“ diskuse čtu poslední dva dny velmi ráda - a jedním dechem. Piš, děvče, piš dál. A šťastnou cestu
To už tady clovek nemuze jet ani na dovolenou? boze muj.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat