Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simoušek tak si vlezla do diskuze tak taky trochu disktuj ne
a kdyz uz se zname z jine diskuze ze se s tebou nechtej holky od vas ze vsi kamaradit tak tady mas sanci si pokecat ne
Příspěvek upraven 12.07.12 v 22:05
@simousek uzij si tu dovolenou, máš recht, rodina je nejdůležitější. A klidně nám sem ty fotky dej, doma nemáš kde asi, co? Nebo máte ve vesnici takovou tu tabuli s oznamama? Tak tam je vyvěš taky, aby všichni ti závistivci a pomlouvači měli o důvod víc, jen ať puknou vzteky že „heeeeč mooore florida ne?“
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Ja nemakam když jsem na mateřsky, a nebudu kdyz planujem dalši mimčo. A nevim proc bych makat mela.
Já mám asi deja vu
, včera, dnes a… zítra? To teď bude taková diskuze každý den? Je léto, v telce se dávají komedie, na emimi nejspíš taky.
![]()
Třetí holčičku jo? Kolik že maj holky 15 měsíců a 3 roky? to už máš docela záhul ne? ![]()
@Nelisa to aby se ti nestyskalo
ja vam teda co jste vcera diskutovali na tema zavist chtela poslat odkaz ![]()
Vy se smejete pravdivym vecim.no teda. jojo třeti a proc ne zejo.
@Nelisa tak ty uz to budes mit v upozorneni ale ty ostatni co tam byli jsou ochuzeny ![]()
@simoušek píše:
a budete na to mít peníze ![]()
@simoušek my se nesmejem my v tom mame jen bordel jelikoz v kazdy diskuzi uvadis jinej pocet deti
@simoušek píše:
no vždyť jo, když mají i ten milion i vic. Akorát Simi, pak ti ten rodicak fakt nebude stacit, to ti bude muset starouch navalit víc peněz abys vyšla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat