Dovolená s "miminama" - jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
1.7.14 15:29

@88petra
Já vím, že je to OT, ale mě vždycky nadchne tvůj podpis :-D :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
1.7.14 15:35

@Nikkolla Také jsme si objednali taxi, aby jsme se ještě nemuseli vláčet autobusem a rozvážet ostatní po hotelech, doporučuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.7.14 15:37

@Natálka26 dik, ale uz tam je dlouho, mela bych ho asi uz zmenit;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 15:39

@88petra
já vím, že ho máš už dlouho už jednou jsem ti psala že se mi strašně líbí, takže jo chtěl by doplnit!!! :-D Můžu bejt tak zvědavá a zeptat se jaký tak hrozně divný jméno si v dnešní době mohla dát?? Doubravka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.7.14 16:13

@Natálka26 jo promin - myslela jsem umíchané UM a nebo třeba čaj aby při vzletu nebolely uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 16:34

@lucienne

No to si dej do čeho chceš nebo do toho z čeho je dcera zvyklá pít, pokud z flaštičky tak budou chtít ať se napije ona nebo ty. A pokud ho budeš chtít v prášku tak bych si zkusila zavolat do CK a zeptat se, jestli si můžeš vzít prášek UM do letadla - to nevím jak bys ochutnávala, přece jenom cpát se suchým UM by se mi nechtělo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.7.14 17:12

Mia. A ma k tomu cesky prijmeni a neni prechyleny, takze se vsichni muzou zblaznit. Ale my meli svoje duvody proc jsme to chteli presne takhle, tak uz na poznamky, ze sme se zblaznili nereaguju, nakonec moje dite, moje zodpovednost;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.7.14 17:14

@Natálka26 zapomnela sem te oznacit v predchozim prispevku;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 17:16

@88petra

Ježiš tak to jsem čekala nějakou fakt raritu, ale Mia je docela dost dávaná a to že má nepřechýlený jméno? To ta naše taky nemá a ještě ke všemu má dvě příjmení jak po mě tak po muži, samozřejmě až bude psát bude se podepisovat jednim, ale v RL a později v OP bude mít dvě příjmení.. Ježiš my si toho vyslechli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.7.14 17:21

@Natálka26 vidis a ja miu vybirala podle toho, ze to bylo fakt malo davany jmeno podle statistik, jenze se s nima ted roztrhl pytel, ale co, to je burt:-) splnovalo kriteria, ze je kratky, bez diakritiky, vicemene jakakoli narodnost ho umi vyslovit a zni stejne a zacina na m;-) me se teda libi, ze neni uplne tradicni a presto je kazdymu jasny, jak se pise.

Jinak se omlouvam zakladatelce za OT:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 17:27

@88petra

My když dávali Elenu tak jich bylo jak šafránu - během těch 3 let je to samá Ella, Ellena, Ela - miliony variant tohohle jména.. No co už :-) Přesně hlavně že se líbí a zbytek si buď zvykne nebo má smůlu. Teda takhle jsme to brali my.

Taky se omlouvám za OT, jsem prostě baba zvědavá :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.7.14 20:19

@Bambulka12 Ahoj, holky už tu poradily. Já jen doporučím dobře zvážit Turecko v sezóně. Zažila jsem tam to největší vedro, dokonce větší než na rovníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.7.14 20:38

@Bambulka12 tak my byly sami se svagrovou kdyz bylo holkam 6 a 9 mesicu. Byli jsme na mallorce, doporucuju, prijemne podnebi, zadne paraky. Do dvou let bez naroku na sedadlo a kufr, my meli par veci holkam satky, pliny a krabicku s kasi. Golfky az k letadlu, vetsi tasku s sebou s pitim a svacou, nejakou hracku a nahradni pliny s oblecenim (vzdy kdyz nejsou tak jsou potreba :) ) idealni jet nekam kde se daji dokoupit dzusy, jogurty a tak normalne v krame. Pak u more byl super maly nafukovaci bazenek, kam jsme jim nanosili vodu a holky byly spokojene a bez vln a soli v ocich :) nic vic me nenapada.. Peknou dovcu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
1.7.14 20:52

@Natálka26 My jsme s sebou vezli malému čajík v dětské lahvičce a ochutnávat jsem nemusela. Divila jsem se a říkali mi, že už se to nemusí. Jako rezervu jsme měli pitíčka džusu 100ml každý, kdyby se čajík musel vylít a nikdo to neřešil. Kamarádka letěla do Turecka a tam prý také nebyl s pitím pro malou problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
1.7.14 20:59

Měli jsme s sebou cestovní nočník, je to jakoby kufřík, tak si ho malý mohl nosit s sebou, super jsou plavky-trikoty s UV ochranou, dvoudílný byl fajn, když chtěl malý čůrat, že se nemusel svlékat celý a jednodílný byl fajn napláži, že nezalézal písek za triko ;) doporučuji si od pediatra nechat napsat případně léky, které nejsou volně prodejné, určitě nebudou třeba, ale pro klid duše ;) Do letadla hračky, dvd přehrávač, bombóny na vzlet, převlečení, svačinku, mokrou žínku, i triko pro tebe, pokud by si malá ublinkla a nějakou děčku na přikrytí popř. polštářek pod hlavičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí