Dovolená s "miminama" - jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2350
1.7.14 20:59

Měli jsme s sebou cestovní nočník, je to jakoby kufřík, tak si ho malý mohl nosit s sebou, super jsou plavky-trikoty s UV ochranou, dvoudílný byl fajn, když chtěl malý čůrat, že se nemusel svlékat celý a jednodílný byl fajn napláži, že nezalézal písek za triko ;) doporučuji si od pediatra nechat napsat případně léky, které nejsou volně prodejné, určitě nebudou třeba, ale pro klid duše ;) Do letadla hračky, dvd přehrávač, bombóny na vzlet, převlečení, svačinku, mokrou žínku, i triko pro tebe, pokud by si malá ublinkla a nějakou děčku na přikrytí popř. polštářek pod hlavičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 21:00

@Aninka65

Já musela všechno ochutnat a není to tak dávno co jsem letěla (duben) a musela jsem vody ochutnat akorát sušenky neřešili. Asi jak kdo. O žádném problému jsem nemluvila, mluvila jsem jenom o ochutnání. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
1.7.14 21:14

@Natálka26 Jj, tak to je zvláštní. Lepší být připravená na vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 21:41

@Aninka65
Já ale měla normální vody, přece jenom už mám skoro 4 letý dítě a to opravdu UM ani jiný věci nepije takže měla snad čistou vodu fakt nevím už je to dlouho. Takže možná dětský věci neberou, ale normální dospělácký jo. :nevim: Ale teda než ochutnat UM tak ho snad radši vyleju :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
1.7.14 21:44

@Natálka26 No mě úplně stačila ta specifická vůně-smrad UM, také bych to chutnat nemusela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.14 21:45
@Natálka26 píše:
@Aninka65
Já ale měla normální vody, přece jenom už mám skoro 4 letý dítě a to opravdu UM ani jiný věci nepije takže měla snad čistou vodu fakt nevím už je to dlouho. Takže možná dětský věci neberou, ale normální dospělácký jo. :nevim: Ale teda než ochutnat UM tak ho snad radši vyleju :-D :oops:

nám už teda vodu pro 3,5 leťáka vzít nedovolili. Ale počítala jsem s tím. S jídlem žádný problém nebyl.

• Citovat
  • Upravit
6623
1.7.14 21:45

@Aninka65

Já bych se na místě poblila, jak já nesnášela krmení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.7.14 21:48

@lucenka

Co vám nedovolili?? 8o Já jídlo netahala, měla jsem sebou jenom sušenky a ty nikdo neřešil. A když se mnou lítala jako mini tak UM kotrolovali, ale nenutili mě to pít naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.14 21:50
@Natálka26 píše:
@lucenkaCo vám nedovolili?? 8o Já jídlo netahala, měla jsem sebou jenom sušenky a ty nikdo neřešil. A když se mnou lítala jako mini tak UM kotrolovali, ale nenutili mě to pít naštěstí

pronýst flašku s vodou pro kluka. Jsme narazili zrovna na nějakou aktivní kontrolorku. Ve vedlejších frontách si jí v pohodě pronesli mnohem starší děti :cert:

• Citovat
  • Upravit
6623
1.7.14 21:54

@lucenka

Tak to my fakt nikdy problém neměli, jenom se to muselo ochutnat, ale nezáleželo na tom jestli to bylo naše nebo malý, fakt to nikdo neřešil. A vlastně co si vzpomínám(létam klidně i 6× ročně) tak nikdo nikdy neřešil co si beru k pití do letadla, takže opravdu čumím, že si narazila na takhle aktivní kontrolu 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
1.7.14 21:57

@lucenka Tak přímo vodu nevím, to je asi opravdu problém. My měli čajík v dětské lahvičce a pak nějaký juice do tich 100ml a pak tu přesnídávku do ručičky a to se muselo dát do tich spec. pytlíků. Nevím, že s tím tak nadělají, když je to pro dítě. My letěli a tady v ČR zrovna ty vedra přes 30st :nevim: a v letadle nám dali každému k pití malinký kelímek sotva na svlažení rtů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.14 21:58

@Natálka26 taky jsem z ní byla celkem v šoku, ještě chtěla i vyndat drobnou elektroniku z tašky. To po mně taky před tím nikdy nechtěli. Asi měla zrovna nějaký blbý den (teda ni jssem se jí nedivila, když už v půl pátý ráno musela makat).

• Citovat
  • Upravit
6623
1.7.14 22:03

@lucenka

8o 8o Fakt? Já se s tímhle nikdy, ale vážně nikdy nesetkala naopak třeba na Kanárech nebo Egyptě, Londýně - mě vždycky pustili předčasně právě kvůli malý. Když jsem ještě měla UM tak se na to jednou podívali čichli k tomu a ten jeden povídá,, co to je smrad" tak jsem mu vysvětlila, že tohle je klasická dobrota nekojených děcek, zatvářil se zděšeně a pustil mě s tím, že už nic dalšího vidět nechtěl. Vím, že jednu paní taky vyhodili s tím, že teda flašku ze skla ani omylem - no nedivím se, to je taky nápad brát si skleněnou lahev, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.14 22:07

@Natálka26 tak skleněnou láhev by mě teda nenapadlo tahat ani omylem :) I když teda jednou jsem na palubu nevědomky pronesla kapesní nožík :mrgreen: Se divím, že z toho smradu z UM neomdlel :)

• Citovat
  • Upravit
6623
1.7.14 22:30

@lucenka

No a ona se hádala, že ta voda byla jako hrozně moc drahá :roll: Jo? Taky dobrý :-D to se mi ještě nepovedlo, vlastně dávám si na to sakra pozor, aby mi nezůstal v kabelce (dřív v tašce u kočáru) ani pilník. Už jenom proto, že při svý marnotratnosti jsem za manikúru před lety utratila strašných peněz - takže nutit mě ji vyhodit, tak snad nikam nejedu. :mrgreen: :oops:

Omlouvám se zakl. za OT, i když je to vlastne trochu k tématu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect