Dovolená u moře 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
21.4.16 14:01

@Fannta presne.strach je. nechapu o co jim jde. hrozny co se deje:(((zlaty cechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.4.16 15:27

My jedeme poslední týden v červnu do Chorvatska, na ostrov Pag. Sehnala jsem si ubytování sama. Budeme mít apartmán za 40E/noc. Apartmán má soukromou pláž. 4 km autem je záliv s písčitou pláží s pozvolným vstupem do vody, takže pro mé dvě malé děti super. Váhala jsem hodně, kam jet, ale zdá se mi Chorvatsko nejbezpečnější… Stálo mě to hodně hodin na internetu hledáním optimálního apartmánu. Tak kdyby chtěl někdo poradit, ráda pomůžu! :mavam:
Jinak to Polsko nezní špatně, jen prostě si myslím, že tam není taková záruka tepla, jak v Chorvatsku, Bulharsku…
V Bulharsku jsem byla, ale štitím se medúz, takže už nikdy více. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.4.16 15:43

Taky se chystáme poslední týden v červnu na Krk, na Pagu jsme byli dvakrát, moc pěkný a do jakého města jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.4.16 17:00

Jedem do Stare Novalji, nějaký tip co určitě navštívit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.4.16 18:10

Tak tam jme přesně byli taky a moc se líbilo hlavně pláž pro děti ideální nakupovat jsme teda jezdili do Novalje a na večer na stánky naposledy jsme tam byli taky poslední týden v červnu a to fungovala jen jedna hospůdka není večer kam jít v té staré Novalje, ale s dětma zaručeně klidná a pěkná dovolená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.4.16 18:16

Byli jste na nějakém výletu lodí? Takže trhy v Novalji? Ráno nebo večer? Jeli jste trajektem, nebo přes most, co je lepší? Budu moc ráda za rady! Jo a jaké bylo počasí a teplota vody? Četla jsem, že je to místo, kde jsou časté vichřice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.4.16 18:25

Prvně trajektem, ale ty serpentýny nám nedělali mocdobře, takže pak už jsme jezdili přez most a cesta dobrá na ty trhy jsme jezdili až k večeru a v Novalji máš velký obchod ten potkáš při cestě do Staré Novalje oni jsou tam dva velké obchody, my jezdili jen do jednoho a tam koupíš vše od spotřebního zboží až po jídlo, hračky atd u Planajky ty písečné pláže máš i bary kde si koupíš pizzu občerstvení jinak počasí v červenci super předloni v červnu nic moc odjížděli jsme o den dřív a i moře bylo studený, ale to bylo fakt léto na prd před těma dvouma rokama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.4.16 12:56

To je náhoda, my jedeme sem: http://www.a-hotel.com/…la-raffaelli

Holky a cestoval jste někdo takhle k moři i s pejskem? My jsme vybrali právě tohle ubytování, protože je ohraničené plotem a budeme ji moct vypustit ven. Asi bych dopoledne byla s dětmi na pláži a manžel by s ní někde okolo coural. Nevíte ale, jestli smí psi na pláž? Samozřejmě nechceme nikoho obtěžovat, tak bychom ji třeba jen někde na okraji smočili.. Máte s tím někdo zkušenost? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.4.16 16:41

:-) Tak to je dobrá náhoda:-) A kdy jedete? Trochu se bojím té cesty, když by jely dvě auta, tak se to hned jede líp… Četla jsem, že je tam spousty samostatných soukromých pláží, víc severně, tak si myslím že to vadit nebude. Na veřejnou bych s ním ale asi nešla… Taky záleží, co je to za rasa.. je rozdíl zda je to čivava nebo pitbul:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.4.16 18:14

Pejsky tam měli, ale pouze u těch pláži soukromých co bylyk apartmánu, jinak na ty veřejné nemohou, přesně toho se taky bojim, že máme jet sami…před tou krizí s uprchlíkama jsem se vůbec nebála a vím jak je to s dětmi, často se staví s nimi a po tmě uvidím nějaké auto a vím prd, jestli jsou to lidi co jedou taky na dovču nebo ty čmoudi??!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.5.16 08:45

Díky za odpověď ohledně psa - ještě, že to ubytování můžeme pořád ještě zdarma stornovat. Podíváme se po něčem se soukromou pláží.. Jsem pitomá, že mě to nenapadlo dřív :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.5.16 09:54

My máme vybrané Šilo na Krku a tam je prý pláž pro psy někde jsem četla a tomáte přez booking, že to můžete zdarma stornovat? po nás chtějí zálohu, tak jsme to zatím nechali být a nepotvrdili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.5.16 10:23

Rezervovali jsme tady: http://www.a-hotel.com/…a-raffaelli/ a bezplatné storno je do 14ti dní před příjezdem, neplatí se žádná záloha, ani jsem nemusela dávat kartu jako garanci. Přiznám se, že jsem to rezervovala narychlo, hlavně abychom něco případně měli (a počítala s tím, že kdyžtak najdeme něco jiného a tohle včas zrušíme). Koukám teď na Šilo: http://www.a-hotel.com/…vatsko/silo/ snad ještě něco najdeme, nějak jsem letos tu dovolenou kvůli všem možným starostem vypustila a teď samozřejmě něco hledám na poslední chvíli. :-( Pejska jsme dětem pořídili před rokem, nechali jsme se od dětí ukecat a tak letos vyrážíme takhle poprvé, jsem na to zvědavá. Kluci už jsou relativně velcí (9 a 11 let), ale kvůli psovi asi pojedeme autem přes noc, bojím se, abychom neuvízli někde na dálnici ve vedru.. Vy asi jezdíte přes noc nebo riskujete den? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.5.16 11:40

Taky máme psa 11 měsíců, pořídila jsem ho holce kůli nemoci 27.5.2015 měla záchyt DM1 její stav byl vážný a když mi a jipce řekla, že si přeje pejska a já jí viděla bezbrannou v tom stavu, tak jsem řekla že jo o a ted taky řešíme, kam ho popřípadně dát, on je závislák na nás, ale brát sebou ho se mi nechce musí mít přepravku taky nějaký pas což jsou zase starosti a peníze navíc, loni jsme nebyli v Chorvatsku kůli té nemoci jinak jsme jezdili na noc a ted bych chtěla přez den, bojím se v noci stavět, aby tam nebyla nějaká verbeš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.5.16 11:43

Jinak teda st. Novalja je pěkná, ale není tam vyžití pro děti žádný večer krom 3 hospůdek není kam jít ani stánky žádný tam nejsou, to musíš do Novalje sice asi 3 km, ale musíš autem a parkování tam bylo dost přeplněný a zpoplatněný a odkud jste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí