Mám "dovolit" dítěti kouřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
6.6.20 09:42

U nás přísný zákaz kouření, pití alkoholu. No jak to asi dopadlo. U nás byl zákaz všeho. Úplně kontraproduktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
6.6.20 10:36

Je to asi individuální. Mně nezakazovali ani nepovolovali. Nikdy jsem nekouřila (za život jen tak 4 jointy, cigaretu nikdy). Mela jsem na gymplu kámošku a ta měla zakázáno všechno možné a samozřejmě onai její sestra všechno dělali, ciga, kluci, parby. Jenomže, ruku na srdce, tam to bylo potřeba. Jejich otec byl skutečně přísný, ale ony byly divoké. A co jsem slyšela od našich, tak jejich mamka bývalá taky taková, takže spíš tu divokou povahu zdědili, než že by se na tom podepsala přísná tatova výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
6.6.20 13:58

No, kapesne bych mu na to nedavala. Chapu, ze ti chce zkusit, ja kourila tak od 15 do 20, prumerne tak krabu tydne. Nasi o tom vedeli, ale delali, ze nevi, kdyz ze me kour tahl, tak mi nadali. S alkoholem to samy, chladtat jsme priste chidili, vsichni az na vyjimky chodili, nepamatuju si, ze by to u nekoho ze spoluzaku nebo u me rodice extra resili. Jako pred rodicems bysme di nikdo nezapalili, to je jadny. Po stredni jsme tak nejak vsichni postupne kourit prestali. Je to proste etapa, pubertaci to musi zkusit, stejne jako alkohol, v horsim pripade i neco dalsiho…takze urcite to nepodporovat, ale nejaky vyprask taky neni na miste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová